• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ninja Luxe Café Premium Kullanıcı Deneyimi: Espresso, Filtre ve Cold Brew Tek Cihazda?

Kahvenizi evde nasıl demliyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    80
Merhaba kave severler şuan Hollanda’dayım Türkiye’ye dönerken bir kahve makinesi almak istiyorum. İki model arasında kaldım.
Sage Barista Express Impress VS Ninja Luxe Cafe Pro
Fiyatlar aşağı yukarı aynı hatta ninja luxe pro 60€ daha uygun. Hangisi tercih etmeliyim yardım eder misiniz?
Sage : https://hizliresim.com/4cnbr74
Ninja : https://hizliresim.com/e2gv91y
Merhaba, ben de iki ay önce Ninja'yı fiyatı sebebiyle epey araştırmış hatta bu konuya da yorum yazmıştım (Café Premier, Sage'e göre epey ucuz Türkiye'de). Fakat sonrasında Sage Barista Express Impress aldım, iki aydır oldukça memnunum. Özellikle Ninja'nın yedek parça konusunda şuanda sıkıntılı olabileceğini düşünüyorum çünkü stok gözükmüyor. Sage, Ninja'ya göre daha yaygın kullanımı olan bir cihaz. Özellikle yabancı forumlarda makineye dair çok fazla içerik var ve kullanıcı deneyimleri sayesinde makineden ciddi verim alabiliyorsunuz.

Türkiye'de hala daha fiyat/performans olarak Ninja önde bence ama sizin yurtdışındaki model pro serisi tabii, o yüzden de sage ile çok yakın fiyatları. Her iki cihazda yurtdışından alınıp, Türkiye'de kullanılacaksa bence garanti, yedek parça temini gibi konuları da araştırın.

Hayırlı olsun güzel seçim. Ben öztiryakiler mini espresso ile ninja 3in1 arasında fark bulamıyorum arada 8 9 bin lira fiyat çabası.
Gerçi pro modeli ülkemize gelse muhtemelen fiyatı 50 bin civarlarında olur diiye düşünüyorum.
5 gün shark ile öztiryakiler karşılaştırma imkanım oldu

Ninja

Artıları

İlk defa manuel kullanacak için kullanımı çok kolay öğütme, doz, vb. özellikleri

Kreması güzel, gövdesi yerinde, tatmin edici

Filtre kahve ve cold brew yapabiliyor olması

Gürültü seviyesi baya düşük

Eksileri

Makinanın önerdiği ayarın çok altına düşerseniz örnek 1-2 numara da makinanın 11 bar yetersizliği ortaya çıkıyor o kadar ince de basamıyor veya akış çok az oluyor.

Tek kazanlı olduğu için aynı anda köpürtme olmuyor 2. kahveyi yapayım dediğiniz de beklerken sıcaklık kaybı oluyor, bardak ısıtması da keza biraz geç ısınıyor.

Tek firma ithal ediyor ve firma her kanalda satmadığı için ve sanki aman 1 kuruş bile düşürmeyin diye tembihlemiş gibi her satıcı da 24999₺

Bazı işleri kolaylaştırması kendine özgü ekipmanları olmasından dolayı ancak garantisi bittiğinde yedek parça çok zor bulunur.

Kendini temizlerken aşırı derece de su harcıyor tepsi 2 kahve de doluyor

Öztiryakiler

Artıları

Kreması sharka göre bir tık daha güzel, gövdesi yerinde

Çift kazanlı yapı olması nedeniyle aynı anda köpürtme ve demleme yapılabiliyor, termoblok olduğu için taze su kullanır

20 bar basınç kaynaklı en ince dozajda bile gayet iyi shot veriyor

58mm portafilter kullanıyor ileri de yedek parça sıkıntısı çekilmez

Fiyatı 15-16 bandın da bulunması shark 25 satıldığını düşünürsek ciddi bir fark

Eksileri

Malzeme ve kozmetik kalitesi shark'a göre biraz daha aşağıda

Yeni başlayacaklar için daha zor kullanımı.

Dahili terazi olmadığı için mutlaka hassas terazi ile çalışmak gerekli.

Özetle

Filtre ve soğuk kahve pek tüketmeyenler dozaj konusu da yaparım dersiniz
aradaki fiyat farkını da göz önüne alırsak öztiryakiler alabilir.

Son düzenleme:
Bu cihazın pro versiyonu mevcut. Keşke o da bizim ülkemize gelse o zaman kesin alınabilir derdim. Ancak bu cihaz ile aldığın shotlari Philipsin ucuz makinaları ile bile alabiliyorsun. Fiyatını aşırı pahalı buluyorum.
Pro versiyonu ile bunun 2 temel farkı var fiyat farkına değecek kadar değil, ayrıca otomatik makinalar ile karşılaştırma yersiz
Merhaba hocam ben bu makineyi 1 aydır kullanıyorum benim makine ile ilgili tek şikayetim kahve akışı çok az neredeyse damla damla akıyor bende 3 defa basıyorum bir de benim alttaki atık su haznem çok erken doluyor sizde durumlar nedir bununla ilgili fikrinizi almak istiyorum teşekkürler
Akış çok az veya zorlanıyorsa kalınlığı arttırın tabi öncesinde hazne de tamamen kahve bittiğine emin olun yoksa kalibrasyonu saçmalar.

22'ye düşmesini mi beklesem, medimarkt 1500 worldpuanla vermiş bir de kaçırmışız.
Fiyatı düşmüyor asla 1 kuruş bile ancak bazen Hepsiburada küçük ev aletlerinde visa kartlara özel 2000 indirim yapıyor o zaman düşmüş oluyor takip etmeniz gerekiyor.
Ayrıca Karaca'nın kendi sitesinden alırsanız 600₺ indirim ve %6.4 para iadesi olayı var.

Selamlar, ben de konchero serana vardı. Yaklaşık 8 ay kullanıp geçen hafta sattım. Dün de Öztiryakiler mini barista modelini satın aldım. Henuz test aşamasındayım ancak bahsettiğiniz modellerin hepsini ezer geçer. Öztiryakilerin makinesinde çift pompa ve çift istima bloku mevcut. Bu da espresso alırken süt köpürtmesine imkan sağlıyor. Buhar gücü vs cok iyi.Malzeme kalitesi seranadan kesinlikle daha iyi. Mesela serena da alüminyum portafiltre varken Öztiryakiler de çelik portafiltre var. İlk denemede şunu yaptım mesela
Konchero nasıl o fiyata alıcı buluyor bende şaşırıyorum...

Son düzenleme:
5 gün shark ile öztiryakiler karşılaştırma imkanım oldu

Ninja

Artıları

İlk defa manuel kullanacak için kullanımı çok kolay öğütme, doz, vb. özellikleri

Kreması güzel, gövdesi yerinde, tatmin edici

Filtre kahve ve cold brew yapabiliyor olması

Gürültü seviyesi baya düşük

Eksileri

Makinanın önerdiği ayarın çok altına düşerseniz örnek 1-2 numara da makinanın 11 bar yetersizliği ortaya çıkıyor o kadar ince de basamıyor veya akış çok az oluyor.

Tek kazanlı olduğu için aynı anda köpürtme olmuyor 2. kahveyi yapayım dediğiniz de beklerken sıcaklık kaybı oluyor, bardak ısıtması da keza biraz geç ısınıyor.

Tek firma ithal ediyor ve firma her kanalda satmadığı için ve sanki aman 1 kuruş bile düşürmeyin diye tembihlemiş gibi her satıcı da 24999₺

Bazı işleri kolaylaştırması kendine özgü ekipmanları olmasından dolayı ancak garantisi bittiğinde yedek parça çok zor bulunur.

Kendini temizlerken aşırı derece de su harcıyor tepsi 2 kahve de doluyor

Öztiryakiler

Artıları

Kreması sharka göre bir tık daha güzel, gövdesi yerinde

Çift kazanlı yapı olması nedeniyle aynı anda köpürtme ve demleme yapılabiliyor, termoblok olduğu için taze su kullanır

20 bar basınç kaynaklı en ince dozajda bile gayet iyi shot veriyor

58mm portafilter kullanıyor ileri de yedek parça sıkıntısı çekilmez

Fiyatı 15-16 bandın da bulunması shark 25 satıldığını düşünürsek ciddi bir fark

Eksileri

Malzeme ve kozmetik kalitesi shark'a göre biraz daha aşağıda

Yeni başlayacaklar için daha zor kullanımı.

Dahili terazi olmadığı için mutlaka hassas terazi ile çalışmak gerekli.

Özetle

Filtre ve soğuk kahve pek tüketmeyenler dozaj konusu da yaparım dersiniz
aradaki fiyat farkını da göz önüne alırsak öztiryakiler alabilir.
Öztiryakilerin çift kazanlı olduğunu bilmiyordum, o fiyata başka çift kazanlı makina yok diye biliyorum.Nasıl olabiliyor sizce o fiyatta anormal değil mi?

Merhaba bende 2 aydır takipteyim, 9 taksitli olması avantaj fena bir ürüne benzemiyor. 701 Prosu için ağırdan alıyorum sanki yakında çıkacak gibi geldi bana Hepsiburada da faiş bir etiketle ilan var ve google aramalarında ise stokta olmasada 35bin lik eski bir düzeltme ilanı gördüm

Merhaba bende 2 aydır takipteyim, 9 taksitli olması avantaj fena bir ürüne benzemiyor. 701 Prosu için ağırdan alıyorum sanki yakında çıkacak gibi geldi bana Hepsiburada da faiş bir etiketle ilan var ve google aramalarında ise stokta olmasada 35bin lik eski bir düzeltme ilanı gördüm
Pro modelini bekleyecek ve fiyat farkı verecek kadar fark yok, süt potu daha büyük ve kendinden templi.
601 de zaten süt potu yeterli kendinden tempi tam tersi istemem onun zevki gidiyor öyle yapacak olsam tam otomatik alırım...
Sarı sitede 3-4 aylıklar 2.el 21 civarı bulunuyor.

Sizin gördüğünüz Essential modeli onda Luxe sepet yok filtre ve soğuk kahve yapmıyor ondan fiyatı 1000 daha aşağıda ama pazaryerlerinde yüksek fiyatlarda satılıyor.

Son düzenleme:
Pro modelini bekleyecek ve fiyat farkı verecek kadar fark yok, süt potu daha büyük ve kendinden templi.
601 de zaten süt potu yeterli kendinden tempi tam tersi istemem onun zevki gidiyor öyle yapacak olsam tam otomatik alırım...
Sarı sitede 3-4 aylıklar 2.el 21 civarı bulunuyor.

Sizin gördüğünüz Essential modeli onda Luxe sepet yok filtre ve soğuk kahve yapmıyor ondan fiyatı 1000 daha aşağıda ama pazaryerlerinde yüksek fiyatlarda satılıyor.

Essential daha düşük model onu kastetmedim.. şu dönem kasım kampanyaları başladı tamotomatiklerde fırsatlar var, açıkçası Delonghi Mag. plus da iyi makina (aklımı karıştırdı 25bin tl 1 sene öncesi fiyatında)

Tabi ninjadan da bir indirim hareketi beklerdim (belki olur) ama şuan en avantajlı Amazon 24500/9taksit; ben uzun vade kullanıcısı olduğum için ve şuan hali hazırda acil olmadığından 701 pro modelini en azından yıl sonuna kadar beklemeyi düşündüm..
basit ama önemli + farkları şunlar
- tamper
-sıcak su çıkışı
-led ışığı
-buhar çıkışı daha kalın
-birkaç ekstra mod ( lungo vs)
-ekstra 1 adet daha süt köpürtme modu

Bence pro 35bin tl olarak piyasaya girecek
Hb bir ilan var Buarada 77bin Pro :)

b0711a3e-b1e6-483f-b595-a747fa8ca43b.jpeg

Buarada bar basıncının düşük olduğunu söylüyorlar, ince öğütmede sorun yaşanır mı ?

Yurtdışı incelemelerde hiç bir şekilde bahsedilmiyor, hepsini izlemişimdir

Buarada bar basıncının düşük olduğunu söylüyorlar, ince öğütmede sorun yaşanır mı ?

Yurtdışı incelemelerde hiç bir şekilde bahsedilmiyor, hepsini izlemişimdir
Onlar genelde barista asist özelliğinin önerdiği şekilde denemeler yapmışlar ben makinayı zorlamak ve performansı görmek için onu devre dışı bırakıp en ince ayarlar da denedim zaten o ayarda çok kavrulmuş kahveler kötü sonuç verir az kavrulmuş elimde yoktu denemedim.
6 numara altına düşürmedikten sonra sorun yaratmaz ne tür çekirdek kullandığınız da önemli.
Essential daha düşük model onu kastetmedim.. şu dönem kasım kampanyaları başladı tamotomatiklerde fırsatlar var, açıkçası Delonghi Mag. plus da iyi makina (aklımı karıştırdı 25bin tl 1 sene öncesi fiyatında)

Tabi ninjadan da bir indirim hareketi beklerdim (belki olur) ama şuan en avantajlı Amazon 24500/9taksit; ben uzun vade kullanıcısı olduğum için ve şuan hali hazırda acil olmadığından 701 pro modelini en azından yıl sonuna kadar beklemeyi düşündüm..
basit ama önemli + farkları şunlar
- tamper
-sıcak su çıkışı
-led ışığı
-buhar çıkışı daha kalın
-birkaç ekstra mod ( lungo vs)
-ekstra 1 adet daha süt köpürtme modu

Bence pro 35bin tl olarak piyasaya girecek
Hb bir ilan var Buarada 77bin Pro :)

Ekli dosyayı görüntüle 40727
Almayı düşünüyorsanız ev uygun Karaca'nın kendi web sitesinden oluyor, iadeal %6.4 para iadesi yapıyor ve karaca uygulamasında basit bir oyun var onu oynayın 600₺ çek tanımlıyor.
Ninja kendisi bizzat satış yapmadığı için Türkiye satış hakkı verilen firma pek indirim yapmıyor yurtdışı sitesine üyeyim sürekli %10-15 indirim kodu yolluyor.
Bu model de zaten süt sıcaklığı ve kazan ayarlanıyor ben en yükseğe almıştım dediğim gibi 10k verilecek farklar kesinlikle değil.

Son düzenleme:
Yeni üyelere de %10 indirim diyor, ama bu üründe uygulanmadı.. Hiç indirim yapmıyorlar, ayrıca Karaca/jumbo grubu ninja Tr ithalatçısıymış

Son düzenleme:
Yeni üyelere de %10 indirim diyor, ama bu üründe uygulanmadı.. Hiç indirim yapmıyorlar, ayrıca Karaca/jumbo grubu ninja Tr ithalatçısıymış
%10 indirim sadece karaca marka ürünler de geçerli onun için düşmez, dediğim oyunu oynayın 600₺ düşüyor ve alımı siteden yapın iadeal üzerinden.
Evtek ithal ediyor kendi markasında sürekli kampanya yapıyor buna üvey evlat muamelesi😡
4665.png

Son düzenleme:
Hocam teşekkürler şimdi bir indirim denk geldi Amazon’da 23750/9 taksitle de cazip geldi aldım. Umarım memnun kalırım.. alacak olanlar için gördüğüm en uygun fiyat oldu 👍

Ekli dosyalar

• IMG_3575.jpeg
    IMG_3575.jpeg
    58.1 KB · Görüntüleme: 10
Hocam teşekkürler şimdi bir indirim denk geldi Amazon’da 23750/9 taksitle de cazip geldi aldım. Umarım memnun kalırım.. alacak olanlar için gördüğüm en uygun fiyat oldu 👍

Evet prime indirim dönemi biraz düşebilir ancak ama Karaca da para iadesi var onu hesap edince daha uygun 9 taksit orda da var.
Tahmini 22.837₺ geliyor
@Espressocaver

Son düzenleme:
Yazıktır paranıza ya bu kadar uğraşmayın bu makineyi almak için yarın bir gün otomatik espresso makineleri gibi olacak sonu. Umarım ben yanılırım ama çok sanmıyorum.

Yazıktır paranıza ya bu kadar uğraşmayın bu makineyi almak için yarın bir gün otomatik espresso makineleri gibi olacak sonu. Umarım ben yanılırım ama çok sanmıyorum.
Bu yorumu neye istinaden yaptınız?
Manuel başlayacaklar için bence gayet güzel makine, bir Sage tabi ki olmaz ama yerel fiyatlandırması ona göre gayet iyi ayrıca otomatik makina ile bunu karşılaştırmak biraz abes olur...

Son düzenleme:
Geri