ismethan
Üye
- İsim
- İsmethan
Daha fazla
- İsim
- İsmethan
İki güzel ustamız çok güzel reçeterle karşımıza çıkmakta keyifli ve şaşırtıcı reçeteler çıkıyor verimli sonuç almak yüzümüzü gülümsetiyor iyi ki Niji varİlk defa Niji hesabının altına Kevser Atmaca olarak birkaç şey yazmak istedim
Bugün içtiğim kahveleri biraz anlatmak istiyorum.
Alireza Bey’in Niji Coffee Co. Instagram hesabında Peru için paylaştığı reçeteyi; Meksika ve Etiyopya Shale’de denedim. Aynı reçetenin farklı kahvelerde bu kadar başka karakterler ortaya çıkarması gerçekten büyüleyiciydi. Her fincanda farklı bir katman yakalamak, özellikle deneyimsel demleme yöntemleriyle kahvenin sürekli sürpriz çıkarması beni inanılmaz mutlu ediyor.
Böylesine temiz, net ve karakteri belirgin kahveler içebilmek gerçekten çok keyifli. Bu konuda Alireza Bey’i ve Gökhan Bey’i ayrıca tebrik etmek istiyorum. Arkasında ciddi bir emek, deneme ve zaman olduğunu hissedebiliyorsunuz. Hazırladıkları reçeteleri denemek her seferinde ayrı bir heyecan yaratıyor.
Bugün özellikle benim için çok önemli bir gün çünkü geçen yıl tam da bugün Jakarta’da birlikte ülkemizi temsil ederken de bunu birebir her aşamasını görme şansım olmuştu. Her küçük demleme değişikliği yarışma kahvesini bambaşka bir noktaya taşıyabiliyordu. O sürecin içinde bulunmak benim için gerçekten çok değerliydi. Bu konuda kendimi oldukça şanslı hissediyorum![]()