• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Müşteri iletişimlerinin çok kuvvetli olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Aradığımda ulaşamama mı dersiniz, instagramdan yazdığımda görüldü atma mı dersiniz, siparişim tamamlandıktan sonra ettiğim teşekkür mesajına dönüş bile yapmamaları vs. ben bir daha bu firmadan alışveriş yapmam. Dediginiz gibi umurlarında olur mu? Sanmam.

Son düzenleme:
Ekim ayında toplu alıma seçilecek şeklinde yorumladım.
yorumunuzu gördüm, seçilirse istediğiniz 250x2 paket benden olarak arttırdım

Son dakika eklemesi; @nuclearmoonrise sen ermiş olabilirsin.
Bende böyle düşünmeye başladım.
seçilirsede kahve mahve yok, çamur yapıcam. Bile bile lades benimki(:

Son düzenleme:
Müşteri iletişimlerinin çok kuvvetli olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Aradığımda ulaşamama mı dersiniz, instagramdan yazdığımda görüldü atma mı dersiniz, siparişim tamamlandıktan sonra ettiğim teşekkür mesajına dönüş bile yapmamaları vs. ben bir daha bu firmadan alışveriş yapmam. Dediginiz gibi umurlarında olur mu? Sanmam.
Sanıyorum aktif olarak forumları okuyorlar ve iletişimlerini iyileştirmeye çalışıyorlar.

Aynı şekilde bende sorularıma cevap alamamıştım ama bugün beklediğimden daha iyi bir dönüş yaptılar.

Sanıyorum aktif olarak forumları okuyorlar ve iletişimlerini iyileştirmeye çalışıyorlar.
Aynı şekilde bende sorularıma cevap alamamıştım ama bugün beklediğimden daha iyi bir dönüş yaptılar.
Ne kadar iyi işler yapılırsa yapılsın, iletişimin hepsinden önemli olduğunu düşünüyorum. Null en sevdiğim kavurucuydu son olaylardan sonra kendilerinden kahve almamayı tercih ediyorum ki bana göre hala en iyi kavuruculardan birisi. Açıkcası kavurucu çok, artık fiyatlar da neredeyse yurt dışı ile aynı seviyelerde. Yaklaşık 1100 lira civarına coffea circulordan 90+ 1kg kahve alabiliyorsunuz, kawa desen tadından yenmiyor, beanbros çok iyi işler yapıyor. Bu noktada iletişimlerini geliştirmezlerse müşteri kaybetmeye mahkumlar diye düşünüyorum.

Ne kadar iyi işler yapılırsa yapılsın, iletişimin hepsinden önemli olduğunu düşünüyorum. Null en sevdiğim kavurucuydu son olaylardan sonra kendilerinden kahve almamayı tercih ediyorum ki bana göre hala en iyi kavuruculardan birisi. Açıkcası kavurucu çok, artık fiyatlar da neredeyse yurt dışı ile aynı seviyelerde. Yaklaşık 1100 lira civarına coffea circulordan 90+ 1kg kahve alabiliyorsunuz, kawa desen tadından yenmiyor, beanbros çok iyi işler yapıyor. Bu noktada iletişimlerini geliştirmezlerse müşteri kaybetmeye mahkumlar diye düşünüyorum.
cihan abi ve serif ani bu forum kuruldugunda herhalde tum kahve camiasinda en cok destek cikanlardan ikisiydi; birisini aylik alim basliginda yazdigi icin kovmaktan beter ettiler, digerini de tadim notlarindan dolayi surekli alay konusu. alyindan degerli bu adamlar

cihan abi ve serif ani bu forum kuruldugunda herhalde tum kahve camiasinda en cok destek cikanlardan ikisiydi; birisini aylik alim basliginda yazdigi icin kovmaktan beter ettiler, digerini de tadim notlarindan dolayi surekli alay konusu. alyindan degerli bu adamlar
Cihan abinin tek hatasının gerçekten bu olduğunu mu düşünüyorsunuz?

@coffeebeansantalya vaziyet al olaylar başlıyor
editlenecek

Edit: Taraflar birbirlerini ufak yokladılar ve fikirlerini olgunlukla kabul ettiler. Olaysız dağıldık.

Edit 2: yeni bir yorum geldi.

Son düzenleme:
cihan abinin hatasinin oldugunu dusunmuyorum
İndirim öncesi zam?
Null açık ara en beğendiğim kavurucu, küsmedim alışveriş de yapıyorum ama o hareket bence ofsayttı. :)
Toplu indirimi tüm Haziran'a yayması hususunda kararsızım ama indirim öncesi bindirim yaptığını gözardı edemeyiz.

Null'den iki adet kahve almıştım uzun bir zaman önce ve bir tane kahve çok ciddi sıkıntılıydı. Bunu kendilerine ilettim, hatta kahveyi onlara getirebileceğimi de söyledim ama bu konuda hiçbir talebimi kabul etmediler. Bir problemim var ve ama öyle bir şey yokmuş gibi davranıldım. Çilekli yoğurda ben de küsüm.

siz
İndirim öncesi zam?
Null açık ara en beğendiğim kavurucu, küsmedim alışveriş de yapıyorum ama o hareket bence ofsayttı. :)
Toplu indirimi tüm Haziran'a yayması hususunda kararsızım ama indirim öncesi bindirim yaptığını gözardı edemeyiz.
nulldan alisveris yapan birisiniz, bence nullun fiyatlarina da hakimdiniz. surekli fiyat artiran bir yer degil. aylik alima secildi diye fiyatla artisina gidildigini dusunmuyorum. fam aylik alimin ortasinda zam yapti ki, bence o da normaldi bu ulkenin sartlarinda.

siz

nulldan alisveris yapan birisiniz, bence nullun fiyatlarina da hakimdiniz. surekli fiyat artiran bir yer degil. aylik alima secildi diye fiyatla artisina gidildigini dusunmuyorum. fam aylik alimin ortasinda zam yapti ki, bence o da normaldi bu ulkenin sartlarinda.
Evet oynak bir fiyat politikası yok, genelde üst sınırdan fiyat belirliyorlar ve pek güncelleme gereği olmuyor. :) Aynı çekirdeği başka kavuruculara göre daha pahalı satıyor mesela. Eleştirilebilir ama anlaşılabilir de. Etiket fiyatını eleştirmiyorum zaten, işime gelmezse almıyorum

İndirim öncesi zam olayında da kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum zaten, hata yaptığını düşünüyorum. O zaman da savundum Null'u gerçi, küçük hesap ve Null bunun arkasından gitmez ama talihsiz oldu bence.

Toplu alımlara genellikle katılmıyorum, Null'a ve Fam'a da katılmadım, Fam sürecin ortasında yapmış diyorsunuz, o anlaşılabilir bir durum, fakat aynı gün (aynı hafta da olabilir) hem liste fiyatı güncelleyip hem oradan indirim yapmak tuhaf bir olay. Kötü niyetli demiyorum kesinlikle, ama bence bir hataydı. Bakın bugün bile bunları konuşuyoruz, hiç gerek yoktu.

Geri