• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

tabi her firmanın belli bir stratejisi var , saygı duymak gerek .

Haftaya kadar birinci lot bitip diğer çekirdeğe geçme stratejisindeyiz .

saygılar , keyifli demlemeler 👾
Saygılar bizden Sevgili Niji,

Kıtlık korkusu, algınanan kıtlığın satışa etkisi, suistimali. Ne yalan söyleyeyim, bu stratejiler oldum olası beni yormuştur.

Altü-üstü bi kahve içicez. Kendimi beyaz hamster faresi gibi hissediyorum.

Hem bu çekirdek micro-lot muydu(:

Saygılar bizden Sevgili Niji,

Kıtlık korkusu, algınanan kıtlığın satışa etkisi, suistimali. Ne yalan söyleyeyim, bu stratejiler oldum olası beni yormuştur.

Altü-üstü bi kahve içicez. Kendimi beyaz hamster faresi gibi hissediyorum.

Hem bu çekirdek micro-lot muydu:)

Beyaz Hamster için oyun/deney vakti.
Bölüm 1'i geçince Bölüm 2 açılıyor :D Matruşka serisi de aynı durum. Seriler bitince sonucu merak ediyorum 😁

Beyaz Hamster için oyun/deney vakti.
Bölüm 1'i geçince Bölüm 2 açılıyor :D Matruşka serisi de aynı durum. Seriler bitince sonucu merak ediyorum 😁
Umarım severiz çekirdekleri, niji sempati duyduğum’dan, sempati duymaya çalıştığım bir konuma geliyor. Ha tabi bu firmanın umurunda mı? Hiç sanmıyorum, çünkü bu tarz satış stratejilerinde zaten son tüketiciyi düşünmezler, son tüketicinin psikolojisiyle ilgilenirler.

Umarım iyidir çekirdekler, deneyip göreceğiz.
Ayrıca, internette bu satış stratejisiyle alakalı onlarca makale var.
Limited bahsinde satışa zorlanan müşteriler, gıda reyonundan alış veriş yaptıklarında çoğunlukla firmaya olumsuz dönüşler yapıyorlar. Ki bu onun gibide değil, stok sürekli 1-5 arası güncelleniyor, sanki suistimalde var neyse.

Dediğim gibi çekirdekler umarım iyidir.

Şimdi baktım 600grm daha kavurmuşlar, stokta 6 kaldı yazıyor:)

+olarak
Tabi ki firmanın satış yapması birinci öncelik, yüzümüzün suyu hürmetine gelmiyor bu çekirdekler.

Anlamadığım. Zaten keyifli, yenilikçi bu seçkinin böyle tricklere ihtiyacı var mı.

Durduk yere, Bizi mi koparıyorsun Niji diyesim geliyor:)

+olarak
Tabi ki firmanın satış yapması birinci öncelik, yüzümüzün suyu hürmetine gelmiyor bu çekirdekler.

Anlamadığım. Zaten keyifli, yenilikçi bu seçkinin böyle tricklere ihtiyacı var mı.

Artık sana numune göndermeleri lazım her çekirdeği nasıl olsa alıyorsun 😂

+olarak

Bu durum cidden benide düşündürdü. Dün ha bitti ha bitmeden alayım fikri vardı aklımda. Bugün bir baktım stok artmış şimdi diyorum bitmeden alıp deneyeyim sonra da diyorum ki her gün stok eklenecek belli ki acelesi yok. Bu durumun bizim bilmediğimiz farklı bir sebebi mi var acaba ? @Niji Coffee Co.

Birde cidden serideki her çekirdeği denemek istersek 19 tl kargoya mı ödeyeceğiz 2-3 paket sayı ne ise birden alsakta sizinde cebinize girmeyen rakamı kargo firmasına ödemesek ? 3 çekirdekte 57 tl..

Kavrumlarının başarısını çok merak ediyorum, satın alan arkadaşlar zaman buldukça buraları mutlaka yorumlasınlar.

Kavrumlarının başarısını çok merak ediyorum, satın alan arkadaşlar zaman buldukça buraları mutlaka yorumlasınlar.
İlk kavrumlardan kongo almıştım. Kahveden baya bariz bir şekilde nar yerken araya kaçan o beyaz kısımlarıyla birlikte yediğiniz nar tadı alıyordunuz. Bence başarılı kavrumdu.

O kadar kompleks tadım notları var ki beni etkiledi . Matruşka kaptık bakalım bu vesileyle de Niji ile tanışmış olacağım.

Eğer ellerinde az miktarda varsa ve pahalı bir çekirdekse Aillio Bullet'da kavuruyor olabilirler. O yüzden kavurdukça stok ekliyor olabilirler diye düşünüyorum.

Eğer ellerinde az miktarda varsa ve pahalı bir çekirdekse Aillio Bullet'da kavuruyor olabilirler. O yüzden kavurdukça stok ekliyor olabilirler diye düşünüyorum.
Selam üstad, sanıyorum sipariş üzerine kavuruyorlar çünkü stok durumunun sürekli 1-5 arasında göstererek satış stratejisi yaptıklarını yukarıda kendileri söylediler.

Geri