• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Bu arada espresso için Haruki yeterince tatmin edici olur mu, yoksa biraz daha zorlayıp Honduras mı almamı tavsiye edersiniz? Honduras’ın tat profili web sitenizde yazmıyordu sanırım yeni bir çekirdek olduğu için, onunla ilgili de bilgi verebilir misiniz?

(Şimdi kontrol edince tat profilinin de eklendiğini gördüm, sabah baktığımda yoktu, kusura bakmayın. :) )

Son düzenleme:
İyi akşamlar,
Cevap vermeden önce üretimlerimizin hepsini yapıp ardından kontrollerini gerçekleştirmek istedik ve şimdi cupping bitti.:) Kenya Ndaroını kahve çekirdeğini öneririm. Hepsi birbirinden iyi ve karakteristik özelliklere sahipler. Ama sizlerin tat profiline yakın Ndaroını olacaktır. :)
Merhaba,
Sitede öye giriş bölümünü bulamıyorum. Bir türlü kayıt yaptıkten sonra da öye hesap erişimi ve ya sipariş takibi yok. Bu konuyu ilgilenirsaniz satış açısından alıcıya kolaylık sağlayacaksınız.
Kavurma profilde eklenirse mükemmel olur.
Sabah sipariş oluştururken Hondoras tat profili yoktu o yüzden sepete eklemedim. Normalde tadım notlar ve kavurma profile bakarak ve sonrada puana bakip sipariş veriyorum.
Emeğinize sağlik dilerim

İyi akşamlar,
Cevap vermeden önce üretimlerimizin hepsini yapıp ardından kontrollerini gerçekleştirmek istedik ve şimdi cupping bitti.:) Kenya Ndaroını kahve çekirdeğini öneririm. Hepsi birbirinden iyi ve karakteristik özelliklere sahipler. Ama sizlerin tat profiline yakın Ndaroını olacaktır. :)
Kenya tadım seti hazırlayınız biz de tadım yapalım :love:

Geri