• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niche Duo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Baris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Niche filtrede ortlama performans veriyor hocam.
Evet biraz araştırınca zero modelinin özellikle espressoda başarılı olduğunu gördüm. Duo modelinde bir takım espresso, bir takım filtre çapağı var. İstediğin zaman bir filtre öğütücüsünden, espresso öğütücüsüne çevirebiliyorsun ki bu çok iyi bence. Normalde iki işi aynı anda yapan ürünler iki işte de en iyisi olamazlar haliyle. Çünkü espressoda toz çıkması normaldir, puck ı destekler bildiğim kadarıyla, filtre çapakları daha az toz üretir ki kahvenin içerisinde acılık ve aroma kaybı oluşmasın diye. Yanlış bir nokta varsa düzeltin.

Valla ben zeronun yanına bir duo alıp filtre çapağı ile kullanmayı düşünüyorum. :giggle: Aktif olarak değiştirmek çok mantıklı görünmüyor. Ama benim gibi 6 ay espresso 6 ay filtre içen varsa belki 6 ayda bir değiştirmek şeklinde de kullanılabilir. Kıbrıs'ta yazın sıcak içecek gözüm görmek bile istemiyor desem yeridir.

Valla ben zeronun yanına bir duo alıp filtre çapağı ile kullanmayı düşünüyorum. :giggle: Aktif olarak değiştirmek çok mantıklı görünmüyor. Ama benim gibi 6 ay espresso 6 ay filtre içen varsa belki 6 ayda bir değiştirmek şeklinde de kullanılabilir. Kıbrıs'ta yazın sıcak içecek gözüm görmek bile istemiyor desem yeridir.
Yazın cold drip için meyvemsi anaerobicler güzel gidiyor, espresso da affogato olarak akıp gidiyor. 🙂

Biraz baktım kullandıkları burler Mazzer 0151F ve 0151B bu burler da " Major grocery | Major V doser | ZM | Royal doser | Royal electronic " bu cihazlar da kullanılıyor. bu ciharlara uyumlu SSP burler da mevcut, yani istenirse SSP upgrade yapılabilir :) Hem brew hem espresso ssp ler mevcut.

Aklın yolu bir. Niche Duo artık tek burr seçeneği ile de satılacak. Tek burr: 658, Çift burr: 778.

*Edit: Tek burr için Ağustos sonu diyorlar. Çift burr daha önce söyledikleri gibi Temmuzda.

Son düzenleme:
Aklın yolu bir. Niche Duo artık tek burr seçeneği ile de satılacak. Tek burr: 658, Çift burr: 778.

*Edit: Tek burr için Ağustos sonu diyorlar. Çift burr daha önce söyledikleri gibi Temmuzda.

Bekledikleri kadar siparişte alamıyorlar mı acaba.

Tek burr alınca, 120 pound düşüyor. Mazzer burrların piyasa fiyatı daha ucuz bildiğim kadarıyla. Tek bur opsiyonu bahanesiyle, ciddi bir indirim oluyor.

Aynı zamanda, yıllardır İngiltere dışı siparişlerden VAT'ı düşmeyerek, kaba tabiriyle cebe atıyorlardı. Onu da düşmeye başlamışlar gibi görünüyor. İngiltere dışı siparişler için (büyük ihtimalle siparişlerin çoğunluğu), çift burr 799 olan eski fiyattan, tek burr 549'ye düşmüş oluyor. Henüz müşterilerin eline ulaşmayan bir ürün için, ciddi bir indirim.

Sakallı abimizi bütün Niche kullanıcılarından özür dilemeye davet ediyorum. RDT yaptığınız sürece hakikaten sıfıra yakın bir retention oluyor zeroda. Makineyi o kadar hırpalaması biraz manasız olmuş bence:). Duo flat burr olduğu için bir tık farklı olabilir tabi ama yine de böyle bir manevraya ihtiyaç duyulacağını sanmıyorum.

***Yaklaşık 5 dk önce çektim bu videoyu. Son temizliğin üzerinden yaklaşık 6-7 öğütüm geçti, arada hiç pompa yapmadım.

Niche zero yu da beğenmeyen çekirdeği eliyle kırsın bir zahmet.

Niche websitesinde Turkiye teslimat secenegi gozukmuyor, TR'den nasil siparis geciliyor merak icindeyim

Niche websitesinde Turkiye teslimat secenegi gozukmuyor, TR'den nasil siparis geciliyor merak icindeyim
Direk ülkemize göndermiyorlar ancak shopandship aracılığı ile alabilirsin
Shopandship senin adına İngiltere'de adres oluşturuyor, sende bu adrese siparişini geçiyorsun
Shopandship ürünü senin adına teslim alıp tekrar Türkiye'ye gönderim yapıyor ama bunun karşılığında 1500 tl gibi nakliye ücreti alıyor
Artı ülkemize girişte gümrük vergisinide ödemen gerekiyor

Direk ülkemize göndermiyorlar ancak shopandship aracılığı ile alabilirsin
Shopandship senin adına İngiltere'de adres oluşturuyor, sende bu adrese siparişini geçiyorsun
Shopandship ürünü senin adına teslim alıp tekrar Türkiye'ye gönderim yapıyor ama bunun karşılığında 1500 tl gibi nakliye ücreti alıyor
Artı ülkemize girişte gümrük vergisinide ödemen gerekiyor
Guzel bir ipucu, Shopandship'i bilmiyordum iyi oldu, tesekkurler

Geri