• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

NBA üzerine

Eskiden şampiyonluk anlatılırken koçlardan bahsedilirdi. Artık adı bile geçmiyor. Nba iyice oyuncu üzerine kurulu düzen oldu. Popovic de bırakınca heralde başka koç takımı kalmamış olacak. Oturup 1 maçı tam olarak izleyemiyorum uzun süredir. Tabiki saat farkının da etkisi var ama eskiden iyi olacağını bildiğimiz maçları kalkıp izlerdik. Playofflar biraz daha sıkı tabi ama normal sezonu iyice show'a döndürdüler, kimse basketbolu sallamıyor. (Nacizane Nba basketbolu görüşüm)

Eskiden şampiyonluk anlatılırken koçlardan bahsedilirdi. Artık adı bile geçmiyor. Nba iyice oyuncu üzerine kurulu düzen oldu. Popovic de bırakınca heralde başka koç takımı kalmamış olacak. Oturup 1 maçı tam olarak izleyemiyorum uzun süredir. Tabiki saat farkının da etkisi var ama eskiden iyi olacağını bildiğimiz maçları kalkıp izlerdik. Playofflar biraz daha sıkı tabi ama normal sezonu iyice show'a döndürdüler, kimse basketbolu sallamıyor. (Nacizane Nba basketbolu görüşüm)
Popovic , Phil Jackson ki özellikle Jackson benim ve bir çoğumuz için gerçekten efsanedir Bulls ve Lakers zamanı yaptıkları kurduğu oyun düzeni, tuhale hunharca fırça darbesi vurup sanatını konuşturan ressam gibiydi. Koçların kalitesi ve etkileri azımsanmayacak ölçüde hala, ama artık oyuncular daha ön planda dediğiniz gibi. Dün maçtan sonra benim gibi bir çok kişi o detayı izlediyse çok klas bir duruştu, Suns koçu Monty Williams maç sonrası Bucks soyunma odasına giderek '' bizi daha güçlü ve kaliteli bir takım yaptığınız için teşekkür ederiz '' şeklinde kutladı. Nereden bakılırsa bakılsın müthiş klaslık.

Geri