• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Morgon Coffee Roasters

Bugun inboxa uyelik odemesi ile ilgili mail dustu. Daha once iptal ettigimden eminim (iptal maili duruyor).

Bunun sitelerindeki guncelleme sonrasi meydana geldigini dusunuyorum.

Daha once uye olanlarin kontrol etmesinde fayda var. Iptal icin basvuruda bulundum, umarim iptal ederler zira kahve seckileri de yerlerde surunuyor son aylarda...

Uzun görüşmeler sonucunda indirimi kaptık. 1 senelik sabit %10 indirimimiz hayırlı olsun. 4 paket (1 kg) üstü ücretsiz kargo kampanyası var. @NoDRaC kodu paylaşacaktır.

Uzun görüşmeler sonucunda indirimi kaptık. 1 senelik sabit %10 indirimimiz hayırlı olsun. 4 paket (1 kg) üstü ücretsiz kargo kampanyası var. @NoDRaC kodu paylaşacaktır.
Firmanın son Instagram paylaşımlarını görünce, indirim olsa da alsam dedim. Bunun üzerine denk gelmesi çok iyi oldu. Morgon kahvelerini severek tüketiyorum. Buzlukta hala kahveleri var. Emeğinize sağlık.

Merhaba elinize sağlık, bu paylaşılacak kodu dünyanın her yerinden kullanabiliriz değil mi?

Kodu suat Whatsapp’ta paylaşır, kod klasik;

-Kahvekulubu

Kullanır mıyım bilmiyorum ancak ellerinize sağlık emeğiniz için teşekkür ediyorum @turkalpmd

Ya aslında Gabriella sağladı indirimi :D kahveleri güzel nordic kavrum profilinde oluyor. Ulaşması da 1 hafta gibi sürüyor.

Kod forum üyelerine özel ama elbette kullanılır sadece shipping konusunda emin değilim
Merhaba elinize sağlık, bu paylaşılacak kodu dünyanın her yerinden kullanabiliriz değil mi?
Teşekkürler, kod gelince deneyelim bakalım🤞
Kodu suat Whatsapp’ta paylaşır, kod klasik;

-Kahvekulubu

Az önce bir sipariş oluşturdum. Tüm dünyaya açık indirim kodu. Shipping de 1 kg üzerine her yere ücretsiz gözüküyor (en azından kendimin seçtigi ülkelerde öyle gözüküyor.)

Türkiye'ye 1kg alti sipariş 165 kron gönderim bedeli çıkıyor.

Türkiye dışı, misal İsveç içinse 55 kron gönderim bedeli çıkıyor.

Güzel kahveler için bir mix yapıp 1kg ve uzeri siparişe denk getirilip kullanılabilir aslında. Çünkü nordic kavurucularin aşağı yukarı fiyatlari benzer. 165 kronluk bir kahve 148 krona geliyor ki 150tller mertebesi makul gözüküyor bu kalitede kahvelere. (Tr maliyeti 180tllere gelir, göreceli tabi ki uygunluk durumu).

Tekrardan emeği olan herkese teşekkürler. @turkalpmd özellikle ayrıca sana da teşekkür ederim. Emegine sağlık.

Geri