• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Modlu Gaggia Classic

Ürünün Fiyatı
29000
Geçen yıl ilk sahibinden almıştım cihazı. İlk sahibi tarafından 9 bar opv, sıcaklık kontrolü için pid ve basınç kontrolü için dimmer modları uygulanmış. Ben makineyi aldıktan sonra neouza dipsiz portafiltre, ims precision basket, ims precision shower screen ve kısa drip tray güncellemeleri yaptım. Özellikle shower screen değiştirdikten sonra akış stabilitesi anlamında gözle görülür bir sonuç elde ettim. Aldığımdan beri düzenli şekilde kör tıpa ile backflush, pully caff ile temizlik ve kireç temizliğini yaptım. Makineyi satmak isteme sebebim de tamamen bu aslında makineden çok memnunum ama bakım işi yormaya başladı. Makine ile birlikte yaptığım tüm yükseltmeleri de beraberinde vereceğim ayrıca yarım kutu pully caff ve 1 buçuk kutu gaggia kireç çözücüyü de ayrıca vereceğim. Haftada 1-2 shot alacak şekilde kullandım süt köpürtme ise toplam 10 kere yapmamışımdır. Ankara içi elden veya alıcı ödemeli kargo ile kendi kutusunda gönderebilirim.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-04-25 at 22.21.32.jpeg
    WhatsApp Image 2026-04-25 at 22.21.32.jpeg
    104.8 KB · Görüntüleme: 50
Geri