• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Moccomaster İçin Hangi Filtre Kağıdı

Moccamaster filtre kahve makinesi edindim. Kendi markası filreler 100’lü: 190 tl bulunuyor. Abacada makine için filtre kağıdı çıkarmış ama 100’lü:370 tl. Arasındaki fiyat farkına değecek kadar fark var mıdır? Kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_8922.png
    IMG_8922.png
    627.3 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_8924.jpeg
    IMG_8924.jpeg
    22.5 KB · Görüntüleme: 8
Moccamaster’ın kendi filtresi chemex filtresi gibi ince öğütümde kahve yatağı çamur gibi oluyor. +30 gr üstü demlemelerde sıkıntı yok ama o tıkanmasın diye kalın öğütünce de gövdeden feragat ediliyor falan filan. Abaca’nın tek olumsuz yanı fiyatı😄

Hocam bence makine filtresi için yazık bu paralara. Rossmann ya da Tchibo filtre alın derim. Cafec'in filtresi -belki- biraz daha hızlı akış sağlar, Mocamaster'ın filtresinin diğer makine filtrelerinden bir farkı olduğunu hiç sanmıyorum.

Geri