• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mhw-3 Bomber X-press58

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oehan13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de bugün kendime bunları aldım. Başka bunlar haricinde almamı önereceğiniz ürün varsa alırım. Hali hazırda amerika'dayım ikape k2 harici 2. bi makine daha alıp almama konusunda kararsız kaldım.

IKAPE K2 Pro 58mm
IKAPE V3 WDT
IKAPE 58mm Honeycomb Sepet (20g)
IMS Competition Sepet (18g)

Nerden aldınız kendi sayfasından mı? Standlı ürün uygundu fiyat olarak 239 dolardı galiba yüzde 15 indirim de gördüm sanki.

Amazon'dan sipariş verdiğim IKAPE KAPO K2 Pro 58mm ile resmi sitedeki (ikapestore.com) ürünün donanım olarak tamamen aynı olduğunu düşünüyorum. ( şüpheli )
  • Aynı model (KAPO K2 Pro), aynı Bluetooth app desteği (HappyGo CERA), aynı 58mm bottomless basket.
  • Kutu içeriğindeki donanımlar (puck screen, dozaj hunisi, basit WDT, yaylı tamper vb.) birebir eşleşiyor.

Resmi sitedeki 239$ pakette stand var. Ben o standı işini citigrain ile çözdüm. Aslında kendi resmi sitelerinde IKAPE20 koduyla %20 indirim de vardı ve fiyat çok tatlı bir seviyeye iniyordu. Fakat 4 Mart'a kadar Amerika'da olacağım için, kendi sitelerinden gelecek kargonun yetişip yetişmeyeceği riskine girmek istemedim. Amazon Prime'ın ertesi gün teslimat avantajını kullanıp işi sağlama aldım.

Tüm aldıklarımı ve düşündüklerimi derlediğim Amazon wishlist linkim aşağıda, merak edenler bakabilir:🔗 https://www.amazon.com/hz/wishlist/ls/3M4853UWJWXH2?ref_=wl_share

Sepettekiler:
    • IKAPE K2 Pro 58mm (ana makine)
    • IKAPE V3 WDT Tool (10 iğneli, standlı)
    • IKAPE 58mm Honeycomb Precision Basket (20g)
    • IMS Competition Convex Basket (18g)
    • CitriGrain Portable Espresso (ikinci makine, kapsül + ground, stand + bag dahil)
  • Kargoları yarın teslim alacağım. 5 Mart'ta Türkiye'ye dönünce ilk denemeleri yapıp kutu açılışını ve ilk shot'ların sonuçlarını (app bağlantısı, pre-infusion, krema/tat, tartı sonuçları) başlıkta detaylıca paylaşacağım.

Bu arada V3 WDT ve kutudan çıkacak yaylı tamper varken ekstra gravity distributor ($32) almaya gerek kalmadı diye düşünüyorum. Ama farklı deneyim yaşayan varsa mutlaka yazsın. Bi de puck screen ne kadar elzem ? espressoya yeni başlangıç yapıyorum.

Son düzenleme:
İşin doğrusu ben de sizin gibi puck screen kullanmaya yeni başladım ve şu ana kadar pek bir farkını görmedim. Ama bir şeyleri yanlış da yapıyor olabilirim elimde Eureka perfetto öğütücüsü ve Gaggianın klasik Espreso makinesi var buna rağmen puck screen ve puck screen olmadan denedim tat olarak çok bir şey fark edemedim ayırt edemedim.

Geri