• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mesleklerimiz

Biliminsanı ünvanını almak üzereyim, doktoramın bitmesine çok az kaldı. Yayınlarım embriyo gelişim mekanizmaları, kanser ve metastaz gibi konular üzerine. Çoğu zaman hayvan deneyi modelleri veya hücre kültürü üzerinde çalışmalarda yer alıyorum.
Moleküler Biyoloji/Histoloji-Embriyoloji forever 🤘😂

Makina mühendisiyim.İş makinaları(excavator,dozer,greyder,loader vs..) üzerine çalışıyorum.

Elektrik mühendisiyim.
Uzmanlık alanım raylı sistemler.
@PortatifBarista Burak meslektaş sayılırız :) çok sevindim, başarılı bi iş hayatın olur inşallah.

İnşaat mühendisiyim. Özel sektörde faaliyet gösteriyoruz, bir yandan da doktora yapıyorum.

Başlığın açılması çok iyi olmuş. Mikroişlemci kullanacağım bir projem için birilerine ulaşmam lazımdı, bu başlık sayesinde benim gibi ihtiyaçları olanların rahatlıkla danışabileceği insanlar bulabiliriz. Aynı zamanda malum, üniversite sınavları açıklanmışken önümüzde uzun bir meslek seçimi telaşı olacak küçüklerimizin. Bu başlık sayesinde çevremizdeki gençleri de meslekler hakkında bilgi almak adına yönlendirebiliriz.

Ben Gemi Makineleri İşletme Mühendisiyim. Küçükken en büyük hayalimse çöp kamyonu sürücüsü olmaktı. Umarım bir gün gerçekleştirebilirim.

Beden Eğitimi Öğretmenliğinden devşirme satın alma ve idari işler müdürüyüm

İngilizce öğretmeniyim ancak atanamadım. Öğretmenliğe karşı hala daha çok yüksek ilgim ve isteğim var bakalım hala deniyoruz sınavı geçmeyi. (Öğretmen arkadaşlara selam olsun✋)

Öğretmenlik olmayınca farklı yollar bulmaya çalışmıştım ve 2018'den beri freelancer çevirmenlik yapıyorum. Son 3 aydır yabancı bir yazılım ve bulut bilişim şirketinde gene freelancer veri analisti olarak çalışıyorum.

Mekatronik mühendisiyim.
Bir otomotiv firmasında test mühendisi olarak çalışıyorum.

Yan meslek olarak da doğal kozmetik ürünler (tonik, hidrosol, krem, serum, vs.), mayalı şeyler (bira, şarap, ekmek, fermente meyveler, kombucha, sirke, vs.) üretiyorum.

Gemi Makinaları İşletme Mühendisiyim.

+1 İngilizce Öğretmeni

Geri