• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Merhaba

turanbilgin

Yeni Üye
İsim
Turan Bilgin
Daha fazla  
İsim
Turan Bilgin
Merhaba,

Aranıza yeni katıldım. Aşağıdaki makine ve manuel aletleri kullanarak kahve tüketiyorum.
Ağırlıklı olarak cortado ve espresso terchi ediyorum. V60'yi daha çok coldbrew yapmak için kullanıyorum.
Bütçesel problemleri aştığım anda bir üst level hx veya dualboiler bir makineye geçmek istiyorum :)
Zaten bu konuda araştırma yaparken forumu keşfettim.

Forum içerik çeşitliliği ve verilen içeriklerin derinliği açısından aşırı zengin, kısa sürede demlemeden makine seçimine kadar çok şey öğrendim.
Burada bizlerle bilgilerini paylaşan herkese teşekkür ederim.

Breville Bes810
Breville Smart Grinder Pro
V60
Aeropress
Hario Slim El değirmeni
Sözen el değirmeni

Merhabalar hos geldiniz

Hoş geldin aramıza🛸👨🏼‍🚀

Hoşgeldiniz aramıza :)

Geri