• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Merhaba, ben Serkan 🙋🏻‍♂️

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serkane
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serkane

Yeni Üye
İsim
Serkan E.
Daha fazla  
İsim
Serkan E.
Merhaba, ben Serkan 🙋🏻‍♂️

Çoğunlukla Espresso, biraz Filtre Kahve tüketiyorum.
Yakın zamanda V60 denemelerine başlayacağım.
Geçen ay Endonzeya seyahatim vardı birazcık (6kg) kahve ile döndüm, büyük kısmı şuanda derin dondurucuda 😁

Kullandığım ekipmanlar;
Sage BES875 The Barista Express
Sage the Distribution Duo
Sage the Force Gauge Tamper
Timemore C5 Esp Pro
MHW-3BOMBER Cube 2.0 Mini
Zwilling Enfinigy Drip Kahve Makinesi
Hario V60 Drip Decanter
Hario V60 Buono Drip Kettle
Electrolux Explore 7 Kettle

Su olarak Buzdağı kullanıyorum.

Herkese sevgiler selamlar ☺️

Son düzenleme:
Merhaba bes875 ucuzken alacaktım simdi fiyatlar uctu picopresso v60 aeropress ve kapsul doldurma isi yaparak devam edıyorum .ucuz celık bı ogutucum var is goruyor

875'ten çok memnunum, ilerde dual boiler ve aktif group ısıtması olan bir modele geçmek istiyorum ancak bütçe ve öncelikler meselesi :) Espresso zahmetli bir keyif haliyle hevesle alınan birçok makine ikinci elde makul fiyatlara satılıyor inceleyin ertelemeyin :)

bıraz eskı model olsada 810 modelı de fena deıl.su anlık o kadar butce veremem. Yavas yavas toplama yapıyoruz.simdilik v60 ve aeropressle dunya kahvelerının tadına bakıyorum.... arada picopresso ile espresso yapıyorum.

810 modeli de gayet güzel, yakın bir arkadaşım uzun zamandır kullanıyor ve mutlu.

Geri