Olacağını söyledi Şerif abi. @SerifBasaranEspresso??
Super Haber, heyecanla bekliyorum.Olacağını söyledi Şerif abi. @SerifBasaran
Kahve fabrikasının ethiopiaları gerçekten çok güzel oluyor. Ben de paketlerde yer alacak mı merakla bekliyorumEthiopia Kochere
Ethiopia Ana Sora
kahvelerini merak ediyorum. Sipariş vermeyi düşünmüştün daha önce, umarım paketlerde yer alır
Bence espressolar 250 gr olmalı. Ayar tutturana kadar 50 gr gidiyo zaten..Hoca 3 paket belirledi ( 3x150 filtre, 3x150 espresso, 3x250 filtre) ama çeşitler için tüm kahvelerinin stoklara girmesini bekliyor muhtemelen.
Sürat bu konu da açık ara ipi göğüsler.İstanbul’da olan arkadaşlar mng rezilliklerine hazır olsun, benden söylemesi. Ben bu yüzden memleketteki adresime geçeceğim siparişleri.
Sürat bu konu da açık ara ipi göğüsler.
İki haftadır mng bana kargo getirmiyor. 2.kez firmaya iadeye gitti, İki kere şikayetvar’a yazdım hiçbir şekilde umursamadılar bile. Ben şahsen İstanbul’dayken mng kargo ile gönderen bir yerden daha da bir şey almam. Normalde gider şubeden alırsın dert değil, ama bir kargo için koronavirus ortamında gidilmez.
kahve fabrikasindan bana (antalya) 24saatten daha kisa surede teslim.edildi kargo.
Ethiopia Kochere
Ethiopia Ana Sora
kahvelerini merak ediyorum. Sipariş vermeyi düşünmüştün daha önce, umarım paketlerde yer alır
Geçen ay boxx alımı da yanlış hatırlamıyorsam 14-15 Nisan'da yapıldı aslında.Bu ayki alım ay sonu teslimatı + degassing bekleme ile haziranda tüketilecek hale geliyor sanırım. Umarım beklediğimize değer. Bu sanırım en geç yapılan toplu alım etkinliği olacak, kahve döngümü bozmasaydım keşke alımı beklemek için.
Geçen ay boxx alımı da yanlış hatırlamıyorsam 14-15 Nisan'da yapıldı aslında.
Ben o açıklamayı kaçırmışım, evet bu hafta alabilsek daha iyi olurduBugün ayın 11'i, Haftaya şekillenecek dendiğinde 18 Mayıs haftası kastedildiğini düşünüyorum. Siparişler verilecek, kavrulacak, paketlenecek, kargoya verilecek. Fabrika günlük ve disipliner çalışacaktır ancak kargo firmaları işleri salacak bahanelerini sonunda yoğunluk adı altında buldukları için de 4-5 gün teslimatı var (daha bugün sorunsuz çalışan MNG'den dolaşa dolaşa 4 günde kargo geldi). Yani 18 Mayısta sipariş verdiğinde en iyi ihtimalle 21-22 Mayıs'ta elinde olacak. Filtreler için en az 1 hafta Espressolar için en az 10 gün beklesek degassing için zaten haziran başına geldik. O arada haziran toplu alımını oylayacağız
Bu kadar süreceğini bilsem en azından Ana Sora'yı merak ediyordum onu sipariş geçerdim![]()