• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Kahve Alımı

Kahve stoğum var ama tadım için sabırsızlanıyorum.

İstanbul’da olan arkadaşlar mng rezilliklerine hazır olsun, benden söylemesi. Ben bu yüzden memleketteki adresime geçeceğim siparişleri.

Ethiopia Kochere

Ethiopia Ana Sora

kahvelerini merak ediyorum. Sipariş vermeyi düşünmüştün daha önce, umarım paketlerde yer alır

Hoca 3 paket belirledi ( 3x150 filtre, 3x150 espresso, 3x250 filtre) ama çeşitler için tüm kahvelerinin stoklara girmesini bekliyor muhtemelen.
Bence espressolar 250 gr olmalı. Ayar tutturana kadar 50 gr gidiyo zaten..

Sürat bu konu da açık ara ipi göğüsler.

İki haftadır mng bana kargo getirmiyor. 2.kez firmaya iadeye gitti, İki kere şikayetvar’a yazdım hiçbir şekilde umursamadılar bile. Ben şahsen İstanbul’dayken mng kargo ile gönderen bir yerden daha da bir şey almam. Normalde gider şubeden alırsın dert değil, ama bir kargo için koronavirus ortamında gidilmez.

İki haftadır mng bana kargo getirmiyor. 2.kez firmaya iadeye gitti, İki kere şikayetvar’a yazdım hiçbir şekilde umursamadılar bile. Ben şahsen İstanbul’dayken mng kargo ile gönderen bir yerden daha da bir şey almam. Normalde gider şubeden alırsın dert değil, ama bir kargo için koronavirus ortamında gidilmez.

kahve fabrikasindan bana (antalya) 24saatten daha kisa surede teslim.edildi kargo.

kahve fabrikasindan bana (antalya) 24saatten daha kisa surede teslim.edildi kargo.

Standartları yok, en kötüsü çözüm sunmuyorlar. Şikayetvar’a şikayet yazmışım adamlar en kötü genel müdürlük şubeyi arar şu adamın kargosunu götürün der. Böyle olunca ne olacak ben şikayetvar’a şikayetim çözümlendi yazacağım mecbur, ama adamlar hiçbir şekilde sallamıyor.

ilk kez bu ay ben de katılacağım toplu kahve alımına. şimdiye kadar elimde kahve olduğu için uzaktan takip ediyordum. Heyecanla bekliyorum detayları.

Ne zaman açıklanacak paketler ?

Bu ayki alım ay sonu teslimatı + degassing bekleme ile haziranda tüketilecek hale geliyor sanırım. Umarım beklediğimize değer. Bu sanırım en geç yapılan toplu alım etkinliği olacak, kahve döngümü bozmasaydım keşke alımı beklemek için.

Bu ayki alım ay sonu teslimatı + degassing bekleme ile haziranda tüketilecek hale geliyor sanırım. Umarım beklediğimize değer. Bu sanırım en geç yapılan toplu alım etkinliği olacak, kahve döngümü bozmasaydım keşke alımı beklemek için.
Geçen ay boxx alımı da yanlış hatırlamıyorsam 14-15 Nisan'da yapıldı aslında.

Geçen ay boxx alımı da yanlış hatırlamıyorsam 14-15 Nisan'da yapıldı aslında.

Bugün ayın 11'i, Haftaya şekillenecek dendiğinde 18 Mayıs haftası kastedildiğini düşünüyorum. Siparişler verilecek, kavrulacak, paketlenecek, kargoya verilecek. Fabrika günlük ve disipliner çalışacaktır ancak kargo firmaları işleri salacak bahanelerini sonunda yoğunluk adı altında buldukları için de 4-5 gün teslimatı var (daha bugün sorunsuz çalışan MNG'den dolaşa dolaşa 4 günde kargo geldi). Yani 18 Mayısta sipariş verdiğinde en iyi ihtimalle 21-22 Mayıs'ta elinde olacak. Filtreler için en az 1 hafta Espressolar için en az 10 gün beklesek degassing için zaten haziran başına geldik. O arada haziran toplu alımını oylayacağız 😁

Bu kadar süreceğini bilsem en azından Ana Sora'yı merak ediyordum onu sipariş geçerdim :)

Bu aylık kahve alımlarını aylık kahve ihtiyacımızı karşılamak için değil de, farklı bir kahveyi her zamanki ulaşabileceğimiz fiyattan daha ucuza almak için bir fırsat olarak düşünmek lazım. Bu ay toplu alım var, mutlaka almalıyım, bu ay başka kahve asla almamalıyım gibi bakmaya gerek yok.

Bugün ayın 11'i, Haftaya şekillenecek dendiğinde 18 Mayıs haftası kastedildiğini düşünüyorum. Siparişler verilecek, kavrulacak, paketlenecek, kargoya verilecek. Fabrika günlük ve disipliner çalışacaktır ancak kargo firmaları işleri salacak bahanelerini sonunda yoğunluk adı altında buldukları için de 4-5 gün teslimatı var (daha bugün sorunsuz çalışan MNG'den dolaşa dolaşa 4 günde kargo geldi). Yani 18 Mayısta sipariş verdiğinde en iyi ihtimalle 21-22 Mayıs'ta elinde olacak. Filtreler için en az 1 hafta Espressolar için en az 10 gün beklesek degassing için zaten haziran başına geldik. O arada haziran toplu alımını oylayacağız 😁

Bu kadar süreceğini bilsem en azından Ana Sora'yı merak ediyordum onu sipariş geçerdim :)
Ben o açıklamayı kaçırmışım, evet bu hafta alabilsek daha iyi olurdu :D Neyse ben deneme paketlerini almıştım, nordic approach onları deniyorum ana sora da alıma kalsın :D

Geri