• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Kahve Alımı

Benim de kodum henüz tanımlanmamış öbür yandan 2x250'yi beklemedeyim. Planım;
5x100 Filtre tüm seçenekler
3x100 Filtre Ana Sora, Inga Aponte, Paraiso (Kalan ikisinden daha çok merak ettiklerim bunlar)
2x250 Espresso Ana Sora, Inga Aponte yada Paraiso (Son espressoda kararsızım hala)

100'lük paketleri uzun süre muhafaza daha kolay geldi bana coffeemamma siparişini de böyle geçmiştim hala kapalı paket çekirdeği var oksijenle teması olmadığı için bayatlamamışlar, bir tanesini açıp kontrol ettim geçen akşam.

Benim de kodum henüz tanımlanmamış öbür yandan 2x250'yi beklemedeyim. Planım;
5x100 Filtre tüm seçenekler
3x100 Filtre Ana Sora, Inga Aponte, Paraiso (Kalan ikisinden daha çok merak ettiklerim bunlar)
2x250 Espresso Ana Sora, Inga Aponte yada Paraiso (Son espressoda kararsızım hala)

100'lük paketleri uzun süre muhafaza daha kolay geldi bana coffeemamma siparişini de böyle geçmiştim hala kapalı paket çekirdeği var oksijenle teması olmadığı için bayatlamamışlar, bir tanesini açıp kontrol ettim geçen akşam.
Ben de 2x 250yi bekliyorum 5 kahveyi de 250 gramdan almayı planlıyorum.

cihan bey oralarda bu tur aktiviteler serbest mi?
Denize girmek sahilde keyif yapmak yasak jandarma ikaz ediyor.Benim yelkenlerim kurulu sadece elbisemi giyip boardu alıp bir kaç dakika içinde denize çıkabiliyorum. Yani sahilde hemen hiç oyalanmıyorum zaten denizin ortasında bir sorun olmuyor haliyle.
Jandarma görse bile ''Allah akıl fikir versin bu fırtınada denize mi çıkılır? '' bakışları arasında bana bir şey demiyor.Ya da ''zaten belasını bulacak bulaşmayayım'' diyor belki de. 🏄‍♂️

Ben hala indirim alamıyorum.:cry:
Ne yaptıysam olmuyor giriş - çıkış sayfa yenileme vs. hepsini deniyorum.
3x250.gr. filtreleri daha tanımlayamadım espresso da alacaktım oysa ki.

Tamam çok yoğunluk ve emek var ortada sağolun ama bu kadar zor olmasaydı diye düşünüyorum açıkcası. Bir kupon - kod tanımlansa mıydı !
Sanırım @Ceren Aksu nun önceki bir konuda dediği gibi bu ay alıp da günün kahvesinde yorumlayanların yazılarına 'ekmek banacağım' bende.
Lütfen anlatımlarınıza fotoğraf da ekleyiverin bari.:)

Tamam çok yoğunluk ve emek var ortada sağolun ama bu kadar zor olmasaydı diye düşünüyorum açıkcası. Bir kupon - kod tanımlansa mıydı !
Sanırım @Ceren Aksu nun önceki bir konuda dediği gibi bu ay alıp da günün kahvesinde yorumlayanların yazılarına 'ekmek banacağım' bende.

Cihan hocam hiç çözülemezse ve beklemek istemezsen sizin adrese benim hesaptan bi sipariş oluşturayım havale yöntemini seçerek.

Başka bir tarayıcda deneme yaptınız mı? Çünkü benim gece o şekilde çıktı.

Ekşi sözlükteki MNG başlğında son zamanlarda kargoların 1-2 hafta geciktiğinden , hatta dağıtıma hiç çıkmadığından bahsedilmiş.Bakalım bizim deneyimlerimiz nasıl olacak.

Gizli Pencere açıp denediniz mi? Sayfa önbellekte kalmış olabilir.

Çok teşekkür ederim ne kadar iyisiniz. @oguzhanata 😘

Ben de anlayamadım ki ne yapmam gerekiyor. Ne kadar beklemeliyim.!
El Salvador denemek istiyordum telaşım ondandır tükenebilir denmişti.Bir haber çıkacaktır diye umutla bekliyorum.
Çok teşekkür ederim tekrar size sağolun gerçekten.🥰

bir de mail olarak atin bence, arada kaynamis olabilir yogunluktan

MNG bu kadar yerildikten sonra siteden sipariş vermek yerine gidip elden almayı düşünüyorum.

Şimdiden yazmış olayım. Mng paketleri günlerce transfer merkezinde bekletebiliyor. Ama Benim kargolarım 1 haftada da olsa geldi. Kimse telaşa kapılmasın o yüzden, yoksa kargom nerde diye kafayı yiyor insan :)

Taze Taze kavruluyor kahveler 1 hafta kargoda gecikmesi sorun yaratmaz degassing süresi sonuçta :D

Geri