• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Aylık alıma ben de katıldım. Kahveleri sabırsızlıkla bekliyorum.
Alımda emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Keyifli bir ay olması dileğiyle…

Ekli dosyalar

• IMG_2910.jpeg
    IMG_2910.jpeg
    59.3 KB · Görüntüleme: 239
Aylık alımla değil de geçen haftalardaki indirimle almıştım. Etkin dripper 2 cup ile demliyorum. Açıkçası bana hiç de otsu gelmedi ve pek kafa karıştırmıyor. Beklediğimden çok daha temiz. Orta gövdeye limon gibi ferahlatıcı tatlar eşlik ediyor ama çok baskın veya rahatsız edici değil. Keyifli bir içimi var günün ilk kahvesi bile olabilir. Açıklayıcı oldu mu bilmiyorum ama bence lezzetli ve başarılı bir kahve.
Teşekkürler, ekliyorum sepete.

festival yoğunluğundan çekindim aslında ama yine de boş geçmeyelim

1778426628406.png

#36346 numarası ile katıldık bakalım. Tadımlıkk

Merhaba,

Coffex yoğunluğunu dün itibariyle atlatmış bulunmaktayız. Mevcutta 350 üzeri sipariş beklemekte. Sırasıyla elimizden geldiğince paketlemeye çalışıyoruz. En başta yoğunluk olacağını ve kargolarda gecikme olacağını iletmiştik. Sizlerden anlayış ve sabır bekliyoruz. Paketlemesi yapılan ve kargoya teslim edilecek siparişlerin kargo mesajı gün sonu yurtiçi tarafından gönderilecektir.

Uğur,

Seçilen firmalar iyi olsa da ucuzcu ölücü tayfa hiç şaşırtmıyo aylık alımın ne deneyim kısmı kalmış ne de başka bi şeyi en ucuzundan garanti kahve ver hızlı gelsin tamam.

Seçilen firmalar iyi olsa da ucuzcu ölücü tayfa hiç şaşırtmıyo aylık alımın ne deneyim kısmı kalmış ne de başka bi şeyi en ucuzundan garanti kahve ver hızlı gelsin tamam.
+1

Bu arkadaşların foruma herhangi bir katkıları olmadığı gibi kargom nerde, neden geç kaldı diye kavurucuları darlamayı da çok severler, oysa Montag günler önce yazmış zaten, festivaller-fuarlara katılacağımızdan kargolar gecikecek diye.

Bu arada Coffex'te Montag'tan içtiğim kahveler gayet iyiydi, ellerine sağlık.

5 Mayıs'ta verdiğim siparişim bugün ulaştı. Merak edenler muhakkak vardır; siparişimdeki üç kahve de 8 Mayıs kavrumlu. Hem iletişim formundan hem de e-posta üzerinden kahvelerden birinin 'degass'ı bitmiş olarak gönderilmesi' yönünde bir talebim olmuştu ancak dikkate alınmamış. Yoğunluktan dolayı mesajlarımın gözden kaçabileceğini tahmin edip, neyse ki dışarıdan bir paket kahve almıştım. Bir kez daha kampanyada emeği geçen herkese teşekkürler.

Degassing süresi hakkında herhangi bir bilgi var mı?

İştah açıcı renkleriyle, bugün geldiler ve dinleniyorlar... ☺️ Sorunsuz teslimat, mükemmel indirim, güzel kokular... Teşekkürler Montag ve emeği geçen herkes🙏

Ekli dosyalar

• 17785232806777541424486702208031.jpg
    17785232806777541424486702208031.jpg
    58.3 KB · Görüntüleme: 190

Ekli dosyalar

• IMG_8815.jpeg
    IMG_8815.jpeg
    178.9 KB · Görüntüleme: 159
5 Mayıs'ta verdiğim siparişim bugün ulaştı. Merak edenler muhakkak vardır; siparişimdeki üç kahve de 8 Mayıs kavrumlu. Hem iletişim formundan hem de e-posta üzerinden kahvelerden birinin 'degass'ı bitmiş olarak gönderilmesi' yönünde bir talebim olmuştu ancak dikkate alınmamış. Yoğunluktan dolayı mesajlarımın gözden kaçabileceğini tahmin edip, neyse ki dışarıdan bir paket kahve almıştım. Bir kez daha kampanyada emeği geçen herkese teşekkürler.
Merhaba,

Sipariş yoğunluğu sebebi ile aynı gün kavrulan kahveler bile çıkıyor şuan. Bilginiz olsun 🙏

Uğur,

Sabırsızlıkla bekleyenlerdenim. Teşekkürler emekleriniz için.

Lütfen gelsin artık siparişler :( Evdeki kahvelerde bitti. Ne kargolamadan ses var, ne maillerden :( 6 Mayıs'da sipariş etmiştim

1778744885481.png

Aylık alımlara katılmaya devam. Montag hiç üzmedi şimdiye kadar. Sabırsızlıkla bekliyorum. Kampanya için hem forum ekibine hem de Montag ekibine teşekkür ederim.

Geri