Teşekkürler, ekliyorum sepete.Aylık alımla değil de geçen haftalardaki indirimle almıştım. Etkin dripper 2 cup ile demliyorum. Açıkçası bana hiç de otsu gelmedi ve pek kafa karıştırmıyor. Beklediğimden çok daha temiz. Orta gövdeye limon gibi ferahlatıcı tatlar eşlik ediyor ama çok baskın veya rahatsız edici değil. Keyifli bir içimi var günün ilk kahvesi bile olabilir. Açıklayıcı oldu mu bilmiyorum ama bence lezzetli ve başarılı bir kahve.
+1Seçilen firmalar iyi olsa da ucuzcu ölücü tayfa hiç şaşırtmıyo aylık alımın ne deneyim kısmı kalmış ne de başka bi şeyi en ucuzundan garanti kahve ver hızlı gelsin tamam.
Sabırsızlıkla bekliyorum, degassing süresi ne kadardır acaba 10 günde okey midir#35997 P.N ile katıldım, teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 43114
Merhaba,5 Mayıs'ta verdiğim siparişim bugün ulaştı. Merak edenler muhakkak vardır; siparişimdeki üç kahve de 8 Mayıs kavrumlu. Hem iletişim formundan hem de e-posta üzerinden kahvelerden birinin 'degass'ı bitmiş olarak gönderilmesi' yönünde bir talebim olmuştu ancak dikkate alınmamış. Yoğunluktan dolayı mesajlarımın gözden kaçabileceğini tahmin edip, neyse ki dışarıdan bir paket kahve almıştım. Bir kez daha kampanyada emeği geçen herkese teşekkürler.
En az 10 gün ama ideali 2 hafta olarak düşünebilirsiniz.Degassing süresi hakkında herhangi bir bilgi var mı?