• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

CHALATENANGO,ALMA NEGRA,MOSTO GEISHA,OMBLIGON,YELLOW LASSO gibi kahveleri alan deneyimleyen yok mu hiç acaba ? yorumlarda alan ya da bahseden kimseyi göremedim de tabi pahalı kahveler olmasının da etkisi vardır illa ki bunda ama... alacaklara yol gösterecek arkadaşlar deneyimlerini hangisi alınır hangisi alınmazı belirtirlerse sevinirim ? şimdiden teşekkürler .. :)

Mosto Geisha'nın potansiyeli epey yüksek, ilk izlenimim çok olumlu, iyi bir demlemeyle muazzam bir lezzet ortaya çıkabilir. 91 derecede orta-ince öğütümde 60X4 demledim Nestle su ile ancak lezzet geride ve gövde de düşük kaldı.

Tarifinden memnun olan varsa deneyimlerini öğrenmek isterim.

Bir ay kadar önce Mosto Geisha almıştım, tavsiye de istedim aslında ama pek dikkat çekmemişti.

Bence iyi demlenirsen çok iyi kahve.

Burada o kadar alım yaptım 4 gündür kargolanamayan kahve görmedim.
ben 1 hafta kargolanma beklediğimi hatırlıyorum, o zamanlar pek de övülen bir kahveciydi. hatta hatırlayanlar vardır bir toplu alımda seçilen firmanın internet sitesi çalışmamıştı doğru düzgün. dolayısıyla bu etkinliğe çok fazla anlam yüklememk gerekir diye düşünüyorum.

ayrıca gıcık bir yorum yapmak gerekirse: firma 5 mayıs tarihinde etkinliği paylaştı, bugün ayın 8'i ve saat 16.13. yani aslında 3 gün olmuş ve 4. gün için 23.59'a kadar vakti var.

Son düzenleme:
Toplu alımlarda neden birileri sürekli başkalarının önce kahve alıp forumda yorumlamalarını bekliyor, neden mesela önce kendileri alıp yorumlamıyorlar, neden bu riski kendisi almak yerine başkalarının almasını istiyorlar🙃
Yani aslında amacım risk almayayım değildi illaki tüketen olmuştur diye düşünerek sordum bi de elimde kahve stoğum vardı diye bir süre sonra kahve alacağımdan alıp deneyenlerin tecrübesini öğrenmek istedim yoksa ben yanmayım başkası yansın niyetinde olmadım 🙂

CHALATENANGO ve Lalesa Geçen ay aldım ikiside güzel kahveler lalesada baya uğraştım hala daha tam beceremedim ama ince öğütümde aromalar belirğinleşti tıkanıklık için kalına gittim busefer acılaşma oldu

Son düzenleme:
Bu alım pek olmadı adamlar yoğunmuş zoraki listeye eklenip seçildi. Yok 5 ile 20 si arası yok paketlemekten sorulara yanıt veremiyoruz falan tarihin en kötü alımı geçmiş olsun, bu tarz firmaları lütfen eklemeyin hazır olduklarında gelsinler

Bu ay herkes yoğun, Montag'a özel değil. Bursa, Antalya, Aydın, İstanbul her tarafta katılım gösterilmesi gerekilen yerler var. Bence o kadar da olumsuz olmaya gerek yok. Başka bir firma seçilse muhtemelen benzer bir durum yaşanabilirdi.

Bugüne kadar Montag her seferinde beni memnun etti. En azından kahvenin bizatihi kendisi yönünden sıkıntınız olmayacağını düşünüyorum.

Geri