• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Arkadaşlar Parafkartı olanlar market kampanyasına katılsın. 2500 tl ve üzeri alışverişte 125 tl puan verdi. Banka işletmeyi market olarak sınıflandırmış. Bana geldi puan.

qr ile öderseniz ekstra 75 tl geliyor ama internette qr ödemeyi bilemedim ben.

Başta kendisine çok atar yapmıştım, düzgün demlemesi de biraz zahmetli olmuştu ama Carmo Sudan Rume'yi öneririm şu anki seçkiden. Biraz daha bütçeyi arttıracak olursanız Landrace'de çok iyiydi. Lalesa, Aricha Adorsi ve Tropic Punch'dan çok da etkilenmemiştim.

Başta kendisine çok atar yapmıştım, düzgün demlemesi de biraz zahmetli olmuştu ama Carmo Sudan Rume'yi öneririm şu anki seçkiden. Biraz daha bütçeyi arttıracak olursanız Landrace'de çok iyiydi. Lalesa, Aricha Adorsi ve Tropic Punch'dan çok da etkilenmemiştim.
Sen şimdi bizi gömdün yahu! Aricha Adorsi ye 1 çuval umut bağlamıştık. Şimdi önyargı oluşturdun. İnşallah haklı çıkmazsın.

Carmo Sudan Rume'de topraksı tatlar var mı?

Sizden bir ricamız var. Kampanya dönemlerinde siparişler çok yoğun olduğunda, paketleme / kargolama süreçlerinde aksamalar olabiliyor ve siparişinizin elinize geçmesi birkaç gün gecikebiliyor. Bu durumlarda müsamahalı olmanızı özellikle rica ediyoruz.

Keyifli bir kampanya dileğiyle...

Montag Ekibi

Carmo Sudan Rume için reçete verebilir misiniz? 🥹 🙏 En merak ettiğim kahve şuan.

Firmanın sorulara cevap vermemesi düşündürücü @Montag Coffee Roasters
Su tavsiyeniz var mı?
Bir yandan paket yapmak ve buradayı takip etmek zor oluyor. Haftasonu da Coffex fuarı var. Genel olarak reçete vermekten biraz şahsen ben çekiniyorum. Su olarak da Nestle Pure Life önerebilirim.

#36236 nolu sipariş ile alıma dahil oldum. Heyecanlıyım 😊

Hiç bir alışverişin yolunu beklerken bu kadar heyecanlanmam bende 😃
Bir bağımlılık oluştu adeta karton kutuyu aç, önce ambalajdaki hafif vanilya kokusu, arkasından kavrulmuş kahve kokusu. Sonrasında bir aya yayılan güzel kahveler içme beklenti ve serüveni 😊

CHALATENANGO,ALMA NEGRA,MOSTO GEISHA,OMBLIGON,YELLOW LASSO gibi kahveleri alan deneyimleyen yok mu hiç acaba ? yorumlarda alan ya da bahseden kimseyi göremedim de tabi pahalı kahveler olmasının da etkisi vardır illa ki bunda ama... alacaklara yol gösterecek arkadaşlar deneyimlerini hangisi alınır hangisi alınmazı belirtirlerse sevinirim ? şimdiden teşekkürler .. :)

Geri