moretimeforcoffee
Barista
Sen şimdi bizi gömdün yahu! Aricha Adorsi ye 1 çuval umut bağlamıştık. Şimdi önyargı oluşturdun. İnşallah haklı çıkmazsın.Başta kendisine çok atar yapmıştım, düzgün demlemesi de biraz zahmetli olmuştu ama Carmo Sudan Rume'yi öneririm şu anki seçkiden. Biraz daha bütçeyi arttıracak olursanız Landrace'de çok iyiydi. Lalesa, Aricha Adorsi ve Tropic Punch'dan çok da etkilenmemiştim.
Carmo Sudan Rume'de topraksı tatlar var mı?Başta kendisine çok atar yapmıştım, düzgün demlemesi de biraz zahmetli olmuştu ama Carmo Sudan Rume'yi öneririm şu anki seçkiden. Biraz daha bütçeyi arttıracak olursanız Landrace'de çok iyiydi. Lalesa, Aricha Adorsi ve Tropic Punch'dan çok da etkilenmemiştim.
Topraksı tat neye deriz bilemedim. Çok tatlı bir kahve ve şeftali/kayısı asiditesi var, fakat fazla çözmesi çok kolay kahveyi ve asidite gölgelenebiliyor.Carmo Sudan Rume'de topraksı tatlar var mı?
Firmanın sorulara cevap vermemesi düşündürücü @Montag Coffee Roasters
Su tavsiyeniz var mı?
Ayni tarihte verdim henuz cikmadi ama kampanya donemi ilk hafta boyle olabilecegini tahmin ediyordum bekleyecegiz artik kahveler iyi olsun yeterKargosu çıkan var mı? 5 inde verdiğim siparişin kargosu hala çıkmadı.
Carmo Sudan Rume için reçete verebilir misiniz?Başta kendisine çok atar yapmıştım, düzgün demlemesi de biraz zahmetli olmuştu ama Carmo Sudan Rume'yi öneririm şu anki seçkiden. Biraz daha bütçeyi arttıracak olursanız Landrace'de çok iyiydi. Lalesa, Aricha Adorsi ve Tropic Punch'dan çok da etkilenmemiştim.
Bir yandan paket yapmak ve buradayı takip etmek zor oluyor. Haftasonu da Coffex fuarı var. Genel olarak reçete vermekten biraz şahsen ben çekiniyorum. Su olarak da Nestle Pure Life önerebilirim.Firmanın sorulara cevap vermemesi düşündürücü @Montag Coffee Roasters
Su tavsiyeniz var mı?
Hiç bir alışverişin yolunu beklerken bu kadar heyecanlanmam bende#36236 nolu sipariş ile alıma dahil oldum. Heyecanlıyım![]()
Bir bağımlılık oluştu adeta karton kutuyu aç, önce ambalajdaki hafif vanilya kokusu, arkasından kavrulmuş kahve kokusu. Sonrasında bir aya yayılan güzel kahveler içme beklenti ve serüveniHiç bir alışverişin yolunu beklerken bu kadar heyecanlanmam bende![]()