• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

emrekocakurt

Müverrih
Editör
İsim
Emre
Daha fazla  
İsim
Emre
Merhaba arkadaşlar.

Mayıs ayı anketimiz sonuçlanmıştır. Kazananımız @Montag Coffee Roasters . Tebrik ederiz.

Normalde ayın 30'unda açıyoruz ama Mayıs'ta değişik bir şey olacak, o yüzden önden bilgi vereyim. İndirim 5-20 Mayıs arasında geçerli olacak ve %30 şeklinde gerçekleşecek. Bunun sebebi Montag'ın indirimleri ve katılacakları festivaller ile çakışmaması.

KOD:
View hidden content is available for registered users!

(BUNDLE, KAPSÜL ve ALMA NEGRA TEST ROAST seçenekleri hariç)

Son düzenleme:
#35928 kodu ile katıldım, merakla bekliyorum.
1777972408049.png

#35943 ile katıldım alıma. Finca Bernardina kahvesini de alacaktım fakat sanırım stoğu bitmiş. Ayrıca minimum kargo ücreti keşke son dakikada arttırılmasaydı.
Lalesa, Matazano ve Carmo Sudan Rume ile deneyelim bakalım.

Son düzenleme:
Hiçbir fikri olmayan özel-farklı bir kahve içmek isteyenlere Landrace öneririm.Kahve festivalinde almıştım-2025 Eylül kavrumluydu,ödül kahvesi gibiydi benim için ,sonuncu demlememi geçen hafta yaptım😂 Kahve buram buram Hindistan cevizi kokuyor,aşırı tatlı bir içimi var.

#35997 P.N ile katıldım, teşekkürler.
1777982882904.png

1777983616839.png
Startı verdik bakalım :)

Geçen gün Kadıköy'deki kafelerinde Lalesa ve Aricha içmiştik, güzeldi. O yüzden #36010

LUNA
LALESA
ARICHA ADORSI

Pek espresso için uygun mu bilmeden Alma Negra ve Lalesa aldım ama, hayırlısı bakalım.

Umarım güzel çıktı alabilirim. :)

Kapsül satışı var diye sevindiydim ancak indirim dışına itilmiş. hoş olmadı.

Matazano, Aricho Dorsi ve Lalesa ile ben de alıma katıldım. Hadi bakalım

Geri