• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Mayıs 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Bu ay kim seçilsin?

• Whole Bean

Oy: 6 3.3%
  • Hound

Oy: 9 4.9%
  • Lot

Oy: 18 9.8%
  • Pangea

Oy: 7 3.8%
  • Cho

Oy: 26 14.2%
  • Clean Cup

Oy: 26 14.2%
  • Kernel

Oy: 20 10.9%
  • Montag

Oy: 40 21.9%
  • A4

Oy: 31 16.9%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
neden bu kadar erken kapatıldı anket bu ay?

espresso kavrum çekirdekleri bile fazlasıyla açık geldiği için bu ay toplu alımı es geçiyorum..

Pangea'ya oy vermiştim ancak uzun süredir Türkiye'nin en iyi kahve kavurucusu olduğunu düşündüğüm Montag seçildiği için de sevindim. 1 ay boyunca indirimli kahve satın alabilecek olmak güzel.

montag zaten sürekli hatta şu anda da indirimde...neden montag a bu kadar oy çıktı anlamadım...
Listeye neden dahil edildiğini bilsek buna da cevap buluruz gibime geliyor ben de anlamıyorum. Zaten 100-150 kişi ile oylama yapılıyor. Toplu alımlara doyulmuş artık ben onu görüyorum.

Montag a oy vermemiştim ama eğer tüm ürünlerde yüzde 30 şeklinde olacaksa o zaman seçilmesine sevinebilirim. Her ne kadar sürekli indirim yapıyor densede bazı gesha gibi özel varyetelerde yüzde 30 indirim pek olmuyor. Klasik Bi Caturra normalde belkide yüzde 30 un üstünde indirim bile görmüştür ama gesha ombligon gibi varyetelerde bu yüzdeyi pek görmedim. Olduysa da bana denk gelmemiştir

Montag yaptığı güzel indirim oranı ile gesha,mikrolot kahvelere en azından benim için erişilebilirlik kolaylığı sağlamış.Şahsen benim montagdan ilk alışverişim olacağı için ben memnunum Emeği geçenlerin eline sağlık teşekkür ederim.

Montag sürekli indirimde olabilir fakat tatmin eden bir indirim olmuyor normal zamanlarda. Yani %30 indirime giren ürün kapsül kahve falan oluyor. O da açıkçası benim için çok mantıklı bir alım fırsatı olmuyor. Umarım iyi bir indirim oranıyla karşılaşırız güzel bir alım fırsatı olur.

Montag yaptığı güzel indirim oranı ile gesha,mikrolot kahvelere en azından benim için erişilebilirlik kolaylığı sağlamış.Şahsen benim montagdan ilk alışverişim olacağı için ben memnunum Emeği geçenlerin eline sağlık teşekkür ederim.
indirim oranı belli mi

Niye oylama erken kapandı?

Bununla birlikte son 3 oylamadır erken kapanıyor zaten.

Beni bu etkinlikte etkileyen şeylerden birisi de deneyim başlığı. Bazen geç açılıyor bazen firmanın başlığı kullanılıyor. Direkt deneyim başlığı da açılırsa ya da hali hazırda olan meydana çıkarılırsa faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Teşekkürler

İlk günden beri Sezy’nin ankette olmadığını hatırlıyorum ama bir kaç arkadaş Sezy yazmış yorumlarda. Ankette neden yok Sezy? Ya da var da ben mi göremiyorum?

Geri