• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Mayıs 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Bu ay kim seçilsin?

• Baristocrat

Oy: 2 0.9%
  • Hound Coffee

Oy: 48 20.5%
  • Tone Coffee Roastery Co.

Oy: 2 0.9%
  • Octagon Coffee Roastery

Oy: 20 8.5%
  • Kimma Coffee

Oy: 5 2.1%
  • Poka Coffee Roasters

Oy: 1 0.4%
  • Coach Coffee

Oy: 0 0.0%
  • Molecule Coffee & Roastery Company

Oy: 1 0.4%
  • Gordion Coffee Roastery

Oy: 4 1.7%
  • Kernel Coffee Roasters

• Meet Lab Coffee & Roastery

Oy: 79 33.8%
  • Clean Cup Coffee

Oy: 11 4.7%
  • Kronotrop

Oy: 5 2.1%
  • Firma1 Roastery

Oy: 27 11.5%
  • Montag Coffee Roasters

Oy: 10 4.3%
  • Zümrüt Karaca

• William's Roastery

Oy: 3 1.3%
  • Grizzly Roastery

Oy: 8 3.4%

• Kullanılan toplam oy
    234
  • Anket kapatılmış .
Bu aralar MeetLab’i denemek için can atıyorum ama şu ana kadar yazılanlara bakılırsa ki geçen ay da ikinci olmuşlardı zaten, bu ay seçilecek gibi duruyorlar. Bu yüzden oyum biraz ileriye dönük düşünüp öne çıkarmak adına iyi de bir seçkisi olduğunu düşündüğüm Hound'a...

Meet Lab Coffee & Roastery+1

Oldukça fazla kahveleri var, kahve sayfalarında bilgilendirmeler yeterli, tüketim boykotuna da destek vermişler. Bu yüzden ben de Meet Lab'e oy verdim.

Yalnız web siteleri facia maalesef. Yakın zamanda o konuyla ilgili geliştirme yaparlar umarım.

Deneme paketi olması, fiyatlarının görece makul olması, seçkisi merak uyandırması üzerine Octagon'u seçtim

Kesinlikle Hound’a şans verilmeli. +1 Hound

Meetlab fiyatları oldukça yüksek. Kıyasla bu fiyatlara Ultra seçmek bence daha mantıklı

Kimma.

Bu ay hound'a oy veriyorum. Anıl Bey'in bize güzel kahveler hazırlayacağını düşünüyorum.

Hound.
Daha önce seçilmemiş olması benim için büyük etken. ayrıca ücretsiz kargo limiti de uygun olduğu için etkili oldu.

Geri