• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Alımı tamamladım. Güzel bir tadım etkinliği olması dileğiyle :)

Geçen hafta Spada'dan 1,5 kg lık kahve alarak golü yemiş bulunuyorum😀 aysonuna doğru yeni alım yaparım, kalırsa😅 ah be abicim.

Tamamdır. İlk SPADA siparişimi tamamladım. Her kahve için 50 veya 100 gramlık seçenek olsa denemek için süper olur.
Şimdilik yok fakat ilerleyen zamanlarda , site alt yapısına göre bir yol çizilir.

Bizim favorilerimizi, Kostarika fuego , Kenya Oreti , El Salvador Reforma, Etiyopya Shantawene ..... diye sıralayabilirim. Tabi kahve keyif işi en çok neyi sevdiğinize bağlı :)
stok durumunuz nasıl? daha önce denemediğim için öncelikle Kenya ve fuego kahvelerinizi denemek istiyorum sonra ay içinde diğerlerinden almayı düşünüyorum. bir de filtre vs ekipmanlarda indirim yoktur sanırım, yine sormak istedim :)

stok durumunuz nasıl? daha önce denemediğim için öncelikle Kenya ve fuego kahvelerinizi denemek istiyorum sonra ay içinde diğerlerinden almayı düşünüyorum. bir de filtre vs ekipmanlarda indirim yoktur sanırım, yine sormak istedim :)
Merhabalar , şu an sadece Kenya oreti ve Fuego da biraz kısıtlı stok var haricinde problem yaşıyacağımızı düşünmüyorum.

Aslında sormak istediğim şu an filtre kahveler arasında mevcut olup Tanışma Paketi içinde olmayan kahveleri içeren ikinci bir tanışma paketi yapabilip yapamayacağınız idi.
Örneğin; Fuega, Mururandia, Tirtira içeren bir paket gibi. @SpadaCoffeeRoastery

Edit: Son cümlenizi kaçırmışım, ignore edebilirsiniz 2. paket sorumu.

Güzel bir tadım etkinliği ve kolaylıklar diliyorum.

Son düzenleme:
Merhabalar ödeme ekranında indirim kodunu yazabileceğimiz bir alan göremedim. Yardımcı olabilir misiniz

Merhabalar ödeme ekranında indirim kodunu yazabileceğimiz bir alan göremedim. Yardımcı olabilir misiniz
Sepete ekledikten sonra satın al deyin. Sipariş notu ekle kısmının hemen üstünde indirim kodu yeri var oraya kodu yazın olacaktır.

#1193 ilk siparişimi oluşturdum. Sabırsızlıkla bekliyorum. Aslında her kahveden 250 gr olarak sepete ekledim deneme paketi tükenmiş olarak gözüküyordu. Şansıma deneme paketi stoğu açılmış tekrar. Çok teşekkürler :)):coffee::)

Deneme paketi ile mayıs alımına katıldım. 2. defa spada deneyeceğim :) Güzel bir ay olur umarım.:)

İlk mesajımla birlikte resmiyette ilk tadım etkinliği katılımımı Spada Motion çekirdeği ile yapıyorum.

Tebrikler ve herkese iyi tadımlar. ✋🏻

İçtiğim en güzel Nensebolardan biri kahve fuarında Spada standında Taylan’ın elinden olmuştu. Coffex’te de kenya’yı denemiştim güzel kahve ancak domatesgiller tadını çok sevmiyorum.
2022 aylık kahve seçimlerimiz bence çok güzel ilerliyor, başarılar ve kolaylıklae dilerim @SpadaCoffeeRoastery

Geri