• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Mayıs 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Sizce hangi kahve firması bu ay toplu alımımızda yer alsın ?(Oy vermeden Altta Tabloya Bakınız)

• 3 Cores Coffee

Oy: 2 0.6%
  • Aroasting Lab

Oy: 1 0.3%
  • Baristocrat 3rd Cafe & Roastery

• Caffe Di Toee

• Celsius Roastery

• Clean Cup

Oy: 35 10.5%
  • Coach Coffee Roastery

• Coffee Friend Zone

Oy: 4 1.2%
  • Coffee Manifesto

Oy: 0 0.0%
  • Coffee Sapiens

• Coffee Tropic

• Coffee.dat Roastery

• Coffeemamma

• Daphne Coffee Co.

• Eleonora Coffee

• Gordion Coffee Roastery

Oy: 7 2.1%
  • Gourme Coffee Roasting

• Hound Coffe

Oy: 3 0.9%
  • Incommon Coffee

Oy: 6 1.8%
  • Kava Coffee Roasting

• Kernel Coffee

• Kimma Coffee Roaster

• Kronotrop

• La Lune Roastery

• Lot Coffee Roastery

Oy: 14 4.2%
  • Maple Coffee Shop

• Milestones Coffee Roastery

Oy: 11 3.3%
  • Molecule Coffee

• Montag Coffee Roasters

Oy: 30 9.0%
  • Nok Coffee

• Octagon Coffee Roastery

• Old Java Coffee Roasters

• Ordinarius Coffee Roastery

• Paper Coffee & Chocolate

• Parsa Coffee Roasters

Oy: 3 0.9%
  • Poka Coffee Roastery

• R.O.R (Rate Of Rise) Cafe & Roastery

• Story Coffee Roasters

• Strong Coffee Beans

• Tetra N Caffeine

Oy: 57 17.1%
  • Trophy Coffee

• Vitus Coffee&Roastery

Oy: 16 4.8%
  • Williams Roastery

Oy: 10 3.0%
  • Zümrüt Karaca

Oy: 104 31.1%

• Kullanılan toplam oy
    334
  • Anket kapatılmış .
yarın hazır tatilken bugün geç yatma lüksü varken kampanya hemen açılsa da zevkle okuya okuya siparişi geçsek aslında @zumrutkaraca

Sessizce bu başlığı takip ediyorum ve bir merak içindeyim: Geçen ay baskın şekilde seçilen firmayı zorlayan ve neredeyse kendisi seçilecek olan Clean Cup, bu kadar seviliyorsa bu ay kesin seçilir gözüyle bakıyordum. Geçen ayki Clean Cup isteyenler şimdi niye vazgeçmiş durumda yada sessizce mi oylama yaptılar merak ediyorum.

Sonuçlar belli olduğuna göre yazabilirim artık. Dikkat ederseniz geçen ay 29, bu ay 35 oy almış cleancup. Aslında tutarsız bir durum yok.

Buraya 35 kişi cleancup yazsa sayfalar dolusu cleancup edecekti ve o şekilde bir algı oluşacaktı. Başlıkta yazılanlara değil sandıkta çıkana odalanmak gerek.

Kazananı tebrik ediyorum.
Kazanandan bağımsız olarak genel bir eleştiri yapmak istiyorum.
Anladığım kadarıyla burada yeni kavurucu/kahvecilere yer yok.
Onlar vitrin süsüsünden öteye geçemiyorlar/geçmeyecekler.
Bu anket işi 12-15 kavurucu arasında dönüyor gibi izlenime kapılmamak elde değil. Reklamı ve çığırtkanı güçlü olan kazanıyor.

Not: Hiçbir kahveciyi şahsen tanımam ve mekanına da gitmişliğim yoktur. Yaklaşık 10 civarı kahveciden iş’e ve evime kahve alırım.
10 yıldır amatör içiciyim!

Kazananı tebrik ediyorum.
Kazanandan bağımsız olarak genel bir eleştiri yapmak istiyorum.
Anladığım kadarıyla burada yeni kavurucu/kahvecilere yer yok.
Onlar vitrin süsüsünden öteye geçemiyorlar/geçmeyecekler.
Bu anket işi 12-15 kavurucu arasında dönüyor gibi izlenime kapılmamak elde değil. Reklamı ve çığırtkanı güçlü olan kazanıyor.

Not: Hiçbir kahveciyi şahsen tanımam ve mekanına da gitmişliğim yoktur. Yaklaşık 10 civarı kahveciden iş’e ve evime kahve alırım.
10 yıldır amatör içiciyim!
Toplu alım basliklarina komple sansür gelsin mi?İsterseniz bunun anketi yapılsın,galiba vardı ama böyle bir durumda sizin kıymetli gönderilerinizden oluruz,30 girdinizin 28'i toplu alım basliklarina.Bu forum sizin icin sadece toplu alım haline gelmiş gibi.Ben kabulum,senenin geri kalaninda siz seçin biz ona göre alalım sizin de gönlünüz olsun.Yeni kavurucu diyorsunuz da hangi sektörde yeni olanın kemik kitlesi olana üstün geldigini gördünüz?Ara sıra toplu alım başlıkları hariç diğer başlıkları da incelerseniz aslında forumun gündemindeki en net problemin kavrum profillerindeki istikrar sorunu olduğunu görürsünüz.En güvenilen kavurucular bile bazen verdikleri hizmetle tuketiciyi uzebiliyorken forumda çoğunluğun yeni bir kavurucuya yönelebileceği fikrini size düşündüren nedir?Siz kendiniz bizzat 10 firmanın müdavimi olmuşsunuz, kalkmış forumun tüketim alışkanlığının 12-15 kavurucu etrafında dönmesini elestiriyorsunuz.Cok ciddiyim bu arada kalan aylardan en az birini size sectirelim,ankette böyle bir şık olursa oyumu sizden yana kullanacağım 😊

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bence bu yenilikçi bakış açısını ve değişik firmaları deneme açısını toplumsal muhafazakarlık ve garanticilik noktasında düşünmek lazım. Bazı arkadaşlar anladığım kadarıyla bu konuda farklı deneyimlere hemen hazır olmayabiliyorlar. Burada diğer firmalardan deneyen ve seçilmesini istediğiniz firmaların kahvelerini aslında deneyip başlıklara yazarsanız bence bu hiç denenmemiş firmaların seçilme olasılığında arttıracaktır. Bunu benim yapmam etik olmaz ondan sizlerin özgürce ve objektif bir şekilde yapmanızın katkısı çok fazla olacaktır.

Tekrar Zümrüt Karaca Hayırlı olsun.

Zaten 500 gr/1 kg gibi standart bir siparişte maksimum 200-250 liralık bir indirim oluyor, yani bunun için bu kadar tantanaya, kafa patlatmaya gerek var mı gerçekten? 😆 Maksat şenlik olsun, sohbet olsun, herkes deneyimini paylaşsın, iyi kahveler ön plana çıksın... Budur yani. İsteyen alsın, istemeyen o çok istediği firmalardan alsın. Vallahi ben öyle yapıyorum eğer seçimden memnun kalmazsam. Veriyorum bir 200 lira daha fazla istediğim kavurucudan alıyorum, ooohh mis kafa yormuyorum, keyfimi kaçırmıyorum, hüpür hüpür içiyorum kahvemi. 🤪

Geri