• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mavo Phantox Pro (C60 Killer)

Ben de şimdi Çince altyazılı bir video izledim. Yine aynı şekilde az toz üretme yani ghost burr benzeri bir profil ile ilişkili olarak berraklık iddiası var. Shelter Bey'in bu konuya değinmemesi üzdü. Anca Akşam güneşi altında shorts çeksin :D
Ona da yazdım "Ailecek sizi izliyoruz, forumdaki elemanlar mavooouu diye ağlıyor, " değirmeni inceleyecek misin diye?

Ben de şimdi Çince altyazılı bir video izledim. Yine aynı şekilde az toz üretme yani ghost burr benzeri bir profil ile ilişkili olarak berraklık iddiası var. Shelter Bey'in bu konuya değinmemesi üzdü. Anca Akşam güneşi altında shorts çeksin :D
1zpressonun paralı askeri :LOL:

şöyle de demişti "It is not a special one, haven't tested it deeply, but it is more like the K series but with a splash of fines" ama daha önceki mesajlarda "if is an interesting one, but I still prefer 1Zpresso over it.
1Zpresso K series 👌

İsmini vermiyim bir firma flat burr el değirmeni çıkarıyormuş, onun prototipiyle uğraşıyormuş. Onu bekle demişti 🫢

şöyle de demişti "It is not a special one, haven't tested it deeply, but it is more like the K series but with a splash of fines" ama daha önceki mesajlarda "if is an interesting one, but I still prefer 1Zpresso over it.
1Zpresso K series 👌

İsmini vermiyim bir firma flat burr el değirmeni çıkarıyormuş, onun prototipiyle uğraşıyormuş. Onu bekle demişti 🫢

Tahminimi söylüyorum: Varia (sevdamı dağlara yazarım flat burr hand grinder)

Geçen gün baya konuştuk. Ben özelikle 1zpresso k serisi özelinde sormuştum. Görünüş olarak ilgi çekici ama 1zpresso k serisini tercih ederim demişti. Tadımda çok özel bir yeri yokmuş.
1zpresso K-ultra'yı çok sevdiğini biliyorum ayrıca o da benim gibi inceleme yaparken C60 ile parmaklarını doğramıştı bu yüzden Comandante'ye kızgın 😅

Kerameti kendinden menkul youtuberların incelemelerindense forumlardaki kullanıcı deneyimleri çok daha kıymetli oluyor bence. Yani ürün inceleme ve fikir beyan etme konusundaki yeterlilikleri bir kenara o firma ile ya da rakip firmalar ile arasındaki ilişkiyi bilmeden bir insanın sözüne güvenmek bence manasız. Örneğin shelter beyefendinin "bu değirmen yalan ya, asıl biz bi değirmen çıkarıyoruz parmaklarını yersin" söylemi conflict of interestin dibi bence.

Misal bir firma bana bedava ürün gönderse ayıp olmasın diye kesin insaflı davranırım ben :D . En basitinden youtuberların da benim gibi düşünmediğini nereden bilebilirim mesela. Piyasaya girerken bir Hipokrat yemini fln da etmiyorlar ki etseler bile bağlayıcı değil. Bu huyumdan vazgeçebilmem için her Allah'ın günü birinin bedava ürün göndermesi gerekir ki bedava ürün gönderme işinin nazarımdaki kıymeti azalsın. .Ki muhtemelen ürün sirkülasyonu o seviyede olan Lance Hedrick bile yeterince objektif değil.

Videonun altına iliştirdiği linkten alışveriş yaptığımda para kazanacağını bildiğim yedi kat yabancı birinin sözüne itibar etmektense merak ettiği değirmeni parasını vererek alıp inceleyen @TayfunTmr 'in sözü benim için daha kıymetli. Tek sıkıntı o kadar parasının olmaması galiba 😅

Bence Mavo hakkında güzel konuşuyor ya :ROFLMAO:

Yokmu ya bunu çevirebilecek bir program

9264dd9e-153b-4af8-87e7-370036a06fa8.jpeg
Bu Dayı c40 tam puan vermekle gözümden düşmüştür sadece dediği tek bir konuya katılıyorum Reçete ve popülerlik konusunda haklı

Son düzenleme:
Kesinlikle öyle:) zp6 için maliyet konusunda düşük vermesi de büyük ihtimalle sadece pour over odaklı her method icin olmadıgından sanirim

Kerameti kendinden menkul youtuberların incelemelerindense forumlardaki kullanıcı deneyimleri çok daha kıymetli oluyor bence. Yani ürün inceleme ve fikir beyan etme konusundaki yeterlilikleri bir kenara o firma ile ya da rakip firmalar ile arasındaki ilişkiyi bilmeden bir insanın sözüne güvenmek bence manasız. Örneğin shelter beyefendinin "bu değirmen yalan ya, asıl biz bi değirmen çıkarıyoruz parmaklarını yersin" söylemi conflict of interestin dibi bence.

Misal bir firma bana bedava ürün gönderse ayıp olmasın diye kesin insaflı davranırım ben :D . En basitinden youtuberların da benim gibi düşünmediğini nereden bilebilirim mesela. Piyasaya girerken bir Hipokrat yemini fln da etmiyorlar ki etseler bile bağlayıcı değil. Bu huyumdan vazgeçebilmem için her Allah'ın günü birinin bedava ürün göndermesi gerekir ki bedava ürün gönderme işinin nazarımdaki kıymeti azalsın. .Ki muhtemelen ürün sirkülasyonu o seviyede olan Lance Hedrick bile yeterince objektif değil.

Videonun altına iliştirdiği linkten alışveriş yaptığımda para kazanacağını bildiğim yedi kat yabancı birinin sözüne itibar etmektense merak ettiği değirmeni parasını vererek alıp inceleyen @TayfunTmr 'in sözü benim için daha kıymetli. Tek sıkıntı o kadar parasının olmaması galiba 😅
Teslimatı bekliyorum hocam, varı yoğumu bastım 🤣🤣

Sage yapacak bunu Lance Hedrick in "Secret project" dediği şey.

Aşırı mantıklı salladım bence :D
Cık Sage de değil 😅

Ekli dosyayı görüntüle 32576
Bu Dayı c40 tam puan vermekle gözümden düşmüştür sadece dediği tek bir konuya katılıyorum Reçete ve popülerlik konusunda haklı
c40 a 5 verip, sonra diğer değirmenleri c40 a göre değerlendirseydi bu tablo okeydi, Mavo da full 10 olacaktı hakkıyla yapılmış bir tablo olurdu 🤣🤣

Geri