• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mavo Phantox Pro (C60 Killer)

Çin, start up’ını yeni almış bir girişimci olsa @TayfunTmr sayesinde Elon Musk olur😂

Ben sizler için varım 🤣🤣🤣

Instagram kullanan arkadaşlar ourcoffeeshelter'a DM fln atıp değirmen hakkındaki fikrini öğrenseler daha garanti olur sanki. Değirmen kasa olarak çok güzel duruyor bence de fakat asıl olayı dişlisi. Bu dişlilerin bardakta nasıl bir fark yarattığını bilmek güzel olurdu.

Aynısını yaptigim zaman indirim uygulaniyor fakat 159 tamamlamak icin urun eklemem lazim yine fiyat artiyor bir anlami kalmiyor o dediginiz gibi ekleyip sepet fotoğrafını atma sansiniz var mi rica etsem
Hocam bu sepete 8 usd daha indirim olur ben kuponu kullandığım için tekrar kullandırmıyor , bu sepette 12 usd lik indirimi kullanıyor.
1000002656.jpg

Instagram kullanan arkadaşlar ourcoffeeshelter'a DM fln atıp değirmen hakkındaki fikrini öğrenseler daha garanti olur sanki. Değirmen kasa olarak çok güzel duruyor bence de fakat asıl olayı dişlisi. Bu dişlilerin bardakta nasıl bir fark yarattığını bilmek güzel olurdu.
DM'leri kapamış. Ehh, 250 bin tane sürekli soru soran insan.

Geçen gün baya konuştuk. Ben özelikle 1zpresso k serisi özelinde sormuştum. Görünüş olarak ilgi çekici ama 1zpresso k serisini tercih ederim demişti. Tadımda çok özel bir yeri yokmuş.

DM'leri kapamış. Ehh, 250 bin tane sürekli soru soran insan.
Sonradan çok bozdu :D.

Bu arada ürünün Çince incelemelerine bakıp çeşitli yollarla anlamaya çalıştım. Neredeyse 1 yıl öncesine kadar giden incelemeler var. Dış dişlinin ghost burr esintileri taşımasıyla ilintili olsa gerek berrak bardaklardan bahsediyorlar (yani galiba:)). Bir eleman tat profili Timemore 078 gibi demiş ama neye dayanarak dediği şüpheli. Eğer öyle ise espresso profili SSP MP'ye mi benziyordur acaba? 🤔 Yorumlarda da zp6 ile karşılaştırma sorulmuş.

Geçen gün baya konuştuk. Ben özelikle 1zpresso k serisi özelinde sormuştum. Görünüş olarak ilgi çekici ama 1zpresso k serisini tercih ederim demişti. Tadımda çok özel bir yeri yokmuş.

Ekran görüntüsü 2024-03-20 170549.png

Belli ki o shelter'ın altında bize yer yokmuş. Muhabbetiniz bol olsun @Secron 😁

Yalnız geyiği bir yana, tat profili K serisine yakınken K serisini tercih ediyorsa belli açılardan yine mantıklı olabilir. Fiyat, tasarım vs gibi. Çok daha aşağıda ise o zaman mantıklı bir ürün olmaktan çıkar tabi bizimki.

Bence Mavo hakkında güzel konuşuyor ya :ROFLMAO:

Yokmu ya bunu çevirebilecek bir program

bu videoya ingilizce altyazı eklenmemiş ama sonraki videolarına ekleyecekmiş. Bir kral ile konuşmuşlar yorumlarda 😂 😂
Yani ben en son Mavo yu eline almasından "ve bu karşılaştırmanın galibi" anlamını çıkardım :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Yani ben en son Mavo yu eline almasından "ve bu karşılaştırmanın galibi" anlamını çıkardım :ROFLMAO: :ROFLMAO:
İncelemeyi yapan kişi yorumlarda MAVO için şöyle demiş;

Mavo, çok düşük ince toz çıktısına sahiptir ve C40'a kıyasla daha temiz bir lezzet sunar. Ayrıca kademesiz ayarı ile daha kullanışlıdır ve öğütme işleminde C40'a kıyasla daha az efor gerektirir. Ancak C40 kahve öğütücüler alanında önemli bir semboldür. C40'ın yapı kalitesi Mavo'dan biraz daha iyidir. Birçok satıcı özellikle C40 için -reçetelerde- öğütme parametresi -click sayısı- önerileri sunarken Mavo için bu önerileri sunmamaktadır. (En azından belli bir süre için). Dürüst olmak gerekirse, şu anda C40'ın fiyatı Mavo'nun iki katından fazladır, bu da Mavo'nun paranın karşılığını daha iyi verdiğini gösterir.

MAVO dişli yapısı olarak niche ile benzerlik gösteriyor buna rağmen daha düşük toz çıkartmasına şaşırdım. Dış dişlinin sıra dışı geometrisi buna olanak sağlıyor olabilir. Son dönemde gördüğüm en farklı el değirmenlerinden biri. Bakalım daha neler göreceğiz. Çelik sevici Bernd gör bunları!...

İncelemeyi yapan kişi yorumlarda MAVO için şöyle demiş;

Mavo, çok düşük ince toz çıktısına sahiptir ve C40'a kıyasla daha temiz bir lezzet sunar. Ayrıca kademesiz ayarı ile daha kullanışlıdır ve öğütme işleminde C40'a kıyasla daha az efor gerektirir. Ancak C40 kahve öğütücüler alanında önemli bir semboldür. C40'ın yapı kalitesi Mavo'dan biraz daha iyidir. Birçok satıcı özellikle C40 için -reçetelerde- öğütme parametresi -click sayısı- önerileri sunarken Mavo için bu önerileri sunmamaktadır. (En azından belli bir süre için). Dürüst olmak gerekirse, şu anda C40'ın fiyatı Mavo'nun iki katından fazladır, bu da Mavo'nun paranın karşılığını daha iyi verdiğini gösterir.

MAVO dişli yapısı olarak niche ile benzerlik gösteriyor buna rağmen daha düşük toz çıkartmasına şaşırdım. Dış dişlinin sıra dışı geometrisi buna olanak sağlıyor olabilir. Son dönemde gördüğüm en farklı el değirmenlerinden biri. Bakalım daha neler göreceğiz. Çelik sevici Bernd gör bunları!...
Ben de şimdi Çince altyazılı bir video izledim. Yine aynı şekilde az toz üretme yani ghost burr benzeri bir profil ile ilişkili olarak berraklık iddiası var. Shelter Bey'in bu konuya değinmemesi üzdü. Anca Akşam güneşi altında shorts çeksin :D

Geri