• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mart 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Featured
Dün akşamdan beri uğraştım ama sipariş veremedim. Ödeme yöntemi olarak 1. Kredi kartı seçeneğini seçince hata veriyor. Gerekli düzeltmeleri post edin diyor.
İkincisini seçince beklenmedik bir hata oluştu diyor.

Dün akşamdan beri uğraştım ama sipariş veremedim. Ödeme yöntemi olarak 1. Kredi kartı seçeneğini seçince hata veriyor. Gerekli düzeltmeleri post edin diyor.
İkincisini seçince beklenmedik bir hata oluştu diyor.
whatsapp hattından bilgi verirseniz yardımcı olabiliriz size, teşekkürler

Selamlar, yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Kargolar hakkında buradan bilgi vermek istedik.

1245 ile 1301 de dahil olmak üzere bu iki rakam arasındaki siparişler kargoya verilmiştir.

1250-1263-1284-1285-1287-1290-1294-1297 numaralı siparişler yarın kargoya verilecektir.

kalan siparişler kademeli olarak kargoya verilecektir.

teşekkürler.

Yarışma seçkisindeki 90+ iki kahveyi denemek için alıma katıldım, teşekkür ediyorum.

İndirim oranı oldukça iyi bir oran, emeği geçen herkese çok teşekkürler.

#1423 nolu sipariş ile espresso base 1/2/3 aldım. Degassing sürem min 15 gün, 😀 bayramı bu çekirdekler ile kutlayacağım.

İndirim oranı oldukça iyi bir oran, emeği geçen herkese çok teşekkürler.

#1423 nolu sipariş ile espresso base 1/2/3 aldım. Degassing sürem min 15 gün, 😀 bayramı bu çekirdekler ile kutlayacağım.
teşekkürler,

espressolar için kavrum tarihinden 7. günden itibaren tüketmeye başlayabilirsiniz.

#1257 nolu siparişim az evvel elime ulaştı, infüzeler 25/02 kavurum diğer kahveler ise 02/03 kavrum gelmiş. Benim için gayet iyi oldu ☺️ Paketlemeler de gayet güzel ve özenliydi. Stickerlar için de ayrıca teşekkür ederim.

Sadece gözüme batan, canımı sıkan ve bazı kavurucuların neden ısrarla bunu hala yaptıklarına anlam veremediğim bir husus var.

Karton kutu/koli gibi şeylerle gönderim taşıma sırasında paketlerin yırtılmaması vs… için mantıklı ve olması gereken şeyler, eyvallah. Ama merak ediyorum aldığı kahveyi evinde kutusuyla saklayan ve demlemek için önce kutuyu açan, sonra kutudan valfli paketi çıkaran, kahvesini demledikten sonra da valfli paketi tekrar kutusuna koyup kaldıran birisi var mı acaba?

Diyenler için:

Yav Allah aşkına şu kahvenin ne olduğuna dair etiket, künye bilgisi gibi şeyleri kutunun üstünde bırakmayın. Zaten etiketler sticker, paketlere yapıştırıverin. Tek tek parçalanacak mı stresiyle etiketleri söküp paketlere taşımam gerekti.

Ekli dosyalar

• 76ED7855-D6E2-476E-87F0-92F728A4E184.jpeg
    76ED7855-D6E2-476E-87F0-92F728A4E184.jpeg
    186 KB · Görüntüleme: 214
#1257 nolu siparişim az evvel elime ulaştı, infüzeler 25/02 kavurum diğer kahveler ise 02/03 kavrum gelmiş. Benim için gayet iyi oldu ☺️ Paketlemeler de gayet güzel ve özenliydi. Stickerlar için de ayrıca teşekkür ederim.

Sadece gözüme batan, canımı sıkan ve bazı kavurucuların neden ısrarla bunu hala yaptıklarına anlam veremediğim bir husus var.

Karton kutu/koli gibi şeylerle gönderim taşıma sırasında paketlerin yırtılmaması vs… için mantıklı ve olması gereken şeyler, eyvallah. Ama merak ediyorum aldığı kahveyi evinde kutusuyla saklayan ve demlemek için önce kutuyu açan, sonra kutudan valfli paketi çıkaran, kahvesini demledikten sonra da valfli paketi tekrar kutusuna koyup kaldıran birisi var mı acaba?

Diyenler için:

Yav Allah aşkına şu kahvenin ne olduğuna dair etiket, künye bilgisi gibi şeyleri kutunun üstünde bırakmayın. Zaten etiketler sticker, paketlere yapıştırıverin. Tek tek parçalanacak mı stresiyle etiketleri söküp paketlere taşımam gerekti.

güzel yorumlarınız için teşekkürler.

eleştirel yorumlarınız için; şimdilik sistemimiz bu şekilde, eğer tekrar sipariş verirseniz not olarak iletin.Sizin için içteki paketlere etiket ekleyelim :)

Kutu olayı kargolama için çok iyi ama dediğiniz gibi ben de etiketleri söküp kahve paketine transfer etmek zorunda kaldım. Benim kahve paketlerinin üstüne logo bile basılmamış. :ROFLMAO:

IMG_1952.jpg
Kavrum tarihi de yazıların bol olduğu bir etiketin üstüne yazılmış. Ben okuyamadım şahsen. 02.03.26 diye tahmin ediyorum, zaten buradan da teyit edersiniz. Kavrum tarihlerinin açıkca okunabilir bir yerde olması gerekiyor.

Bir de siparişten sonra sms ile kargonun verildiğini belirtirseniz çok güzel olur.

5 gün sonra kahveleri denedikten sonra tadım deneyimlerimi paylaşacağım. 🥳

Son düzenleme:
Kavrum tarihinin okunamayacak şekilde yazıların üstüne silik bir şekilde basılması bence de enteresan bir tercih olmuş.

siparişleriniz özel bir istek yapılmadığı sürece tüketime hazır şekilde gönderilmiş olacaktır
Sipariş notlarında iki kahveden birinin yeni kavrum, diğerinin ise tüketime hazır olmasını özellikle rica etmiştim. Ancak bana gelen paketlerde ikisi de yeni kavrulmuş olarak gönderilmiş. Muhtemelen yoğunluktan dolayı bu şekilde gönderildiğini düşünüyorum. (Kavrum tarihini kendilerine sorduktan sonra anlayabildim)

Ayrıca t-shirt almak isteyenlere bir öneride bulunmak isterim, 1.76 ya 68 kilo biri olarak S-M seçeneği ciddi anlamda ufak geldi, fark etmeden crop modellerden mi aldım acaba diye siparişimi tekrar kontrol etmem gerekti!

Kutu olayı kargolama için çok iyi ama dediğiniz gibi ben de etiketleri söküp kahve paketine transfer etmek zorunda kaldım. Benim kahve paketlerinin üstüne logo bile basılmamış. :ROFLMAO:

Ekli dosyayı görüntüle 42388
Kavrum tarihi de yazıların bol olduğu bir etiketin üstüne yazılmış. Ben okuyamadım şahsen. 02.04.26 diye tahmin ediyorum, zaten buradan da teyit edersiniz. Kavrum tarihlerinin açıkca okunabilir bir yerde olması gerekiyor.

Bir de siparişten sonra sms ile kargonun verildiğini belirtirseniz çok güzel olur.

5 gün sonra kahveleri denedikten sonra tadım deneyimlerimi paylaşacağım. 🥳
selamlar üretim tarihi : 02.03

etiket tarih konusuyla ilgili geri dönüşünüzü ilettik arkadaşlarımıza.

Teşekkürler.

Kavrum tarihinin okunamayacak şekilde yazıların üstüne silik bir şekilde basılması bence de enteresan bir tercih olmuş.

Sipariş notlarında iki kahveden birinin yeni kavrum, diğerinin ise tüketime hazır olmasını özellikle rica etmiştim. Ancak bana gelen paketlerde ikisi de yeni kavrulmuş olarak gönderilmiş. Muhtemelen yoğunluktan dolayı bu şekilde gönderildiğini düşünüyorum. (Kavrum tarihini kendilerine sorduktan sonra anlayabildim)

Ayrıca t-shirt almak isteyenlere bir öneride bulunmak isterim, 1.76 ya 68 kilo biri olarak S-M seçeneği ciddi anlamda ufak geldi, fark etmeden crop modellerden mi aldım acaba diye siparişimi tekrar kontrol etmem gerekti!
İlk gelen sipariş adetlerinde özel istekleri karşıladık fakat şu an yoğunluktan dolayı güncel tarihli yolluyoruz.

*Tişörtler oversize kalıp, bel kısımları biraz daha kısa, bilginize.

Anlayışınız için teşekkürler.

Ben bu tür durumlarda etiketle uğraşmıyorum. Asetatlı kalem ile bana lazım olan bilgileri yazıyorum ama genelde üşenmeyip kutusunda saklamayı tercih ediyorum.

Ben de kalemle üzerine yazdım.
Firma üşenmemiş el ile demleme reçetesi de eklemiş sağolsun.
Bu zahmetli bir iş.
Hangi kahveye ait olduğu yazmıyor ama.
Firmanın yaklaşımı açıkçası beni memnun etti.
Eleştirilerin hepsi yapıcı bu arada.
Firmaya teşekkür ederim.
Kahveler benim de beklentimi karşılarsa yine alım yapacağım.

Ekli dosyalar

• 20260305_060650.jpg
    20260305_060650.jpg
    65.4 KB · Görüntüleme: 145
  • 20260305_064641.jpg
    20260305_064641.jpg
    108.3 KB · Görüntüleme: 127
Geri