• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mart 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Featured
@olwencoffeecompany hocam, yarışma seçkisinde Ombligon’da gramaj bilgisi göremedim. Java gibi 50gr mı o da?

Bir de şu an stok sıkıntısı olan kahveniz var mı?

Limitli seçkideki kahvelerde kavrum seçeneği göremedim. Omni kavrum mu hepsi? Espresso için özellikle tavsiye edeceğiniz kahveler var mıdır?

Tüm mesajlara bakamadım eğer bu sorular daha önce cevaplandıysa kusura bakmayın lütfen.
İdido ve Cesar Espresso/Filtre olarak tüketime uygundur.

Ombligon ve Java Kahveleri 100 gr olarak paketlenmektedir.

Bilgilerin bütün detayları açıklamalarda yer alıyor.

Yeni tarihli kavrum isteyenler için sipariş numaralarından bakıp kontrol ederek göndereceğiz.

İlginiz için teşekkürler.

Selamlar

@olwencoffeecompany hocam, yarışma seçkisinde Ombligon’da gramaj bilgisi göremedim. Java gibi 50gr mı o da?

Bir de şu an stok sıkıntısı olan kahveniz var mı?

Limitli seçkideki kahvelerde kavrum seçeneği göremedim. Omni kavrum mu hepsi? Espresso için özellikle tavsiye edeceğiniz kahveler var mıdır?

Tüm mesajlara bakamadım eğer bu sorular daha önce cevaplandıysa kusura bakmayın lütfen.
Şu an için stoğu bitecek kahvemiz yok, seçkideki bütün kahveler stokludur.Stoğu bitmek üzere olan kahveler olursa buradan bilgi vereceğiz.

teşekkürler.

İndirim oranı ve kodu nerde paylaşıldı anlamadım. Bu başlıkta görünmüyor.

Merhaba arkadaşlar.

Mart ayı anketimiz sonuçlanmıştır. Kazananımız @olwencoffeecompany . Tebrik ediyoruz. :)

%35 indirim kodu;
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Ekli dosyayı görüntüle 42370

Firma sahibi Süleyman Rifat Yalçın'ın mesajı;

Sevgili Kahveseverler,

Olwen’e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı minnettarız.Markamızın girdiğimiz ilk oylamada görmüş olduğu bu ilgi bizi çok mutlu etti.

Sizler için sitemizde %35 indirim tanımlama kararı aldık. Bu indirimler tüm kahvelerde geçerli olacaktır.

Kahve Seçkimiz Hakkında

Espresso Seçkisi - Single Origin (80-83 Puan)
Base 1 ( Kolombiya Popayan)
Base 2 (Brezilya - Carmo)
Base 3 (Burundi - Kayanza)

Filtre Kahve Seçkisi - Single Origin (80-83 Puan)
Base 1 ( Kolombiya Popayan)
Base 2 (Brezilya - Carmo)
Base 3 (Burundi - Kayanza)

Limitli Espresso Seçkisi (84-89 Puan)
Ethiopia - Idido
Colombia - Cesar Buesaquillo

Limitli Filtre Kahve Seçkisi (84-89 Puan)
Ethiopia - Idido
Ethiopia - Lalesa
Ethiopia - Chelbesa
Colombia - Cesar Buesaquillo
Costa Rica - Perla Negra
Costa Rica - Las Torres
Jairo Arcila - Watermelon
Jairo Arcila - Lychee

Yarışma Seçkisi (90+)
Finca El Diviso - Ombligon - Floral Symphony
Finca Las Flores - Java - Floral Symphony

Sitemizde bütün kahve seçkilerinin detaylı künye bilgileri ve tüm reçeteler yer almaktadır.

Sitenin tüm içeriklerin hazırlığı ve kodun kullanım süresi 1 Mart 15:00 tarihinde aktif olacaktır.

*Kampanyaya katılım için üye olmayı unutmayınız.

Sitemizde Whatsapp İletişim Butonu, Telefon numaraları ve mail adresleri yer almaktadır.

Keyifle tüketmeniz dileğiyle.

İlk mesajda bu yazıyor hocam

Senin için alıntı yaptım mesajı

Yan yana henüz içmedim ama Cesar Buesaquillo ve Perla Negra aynı tat profili paylaşıyor gibi. Çekirdeklere bakınca Cesar Buesaquillo daha funky olacağı bekliyordum ama Perla Negra'ya göre daha sakin, ve tatlı buldum. Rahatlatıcı bir tarafı var. Yine natürel gibi natürel derim. Kıyas deneyimi konusunda güzel bir ikili oldu.

Demleme ipucu : K-max 6.5 ve Abaca 01 kullandım. Bloom + 1 yapınca 2 dk altında bitiyor. Bloom + 2 ile devam edeceğim.

Bir de 1Zpresso 5.5 şeklinde referanslar verilmiş ama 1Zpresso ne? K-Ultra mı ZP6 mı? Ayrıca bunlar denenmiş mi yoksa göz kararı verilmiş referanslar mı?
selamlar,

kpro içi bu bilgi.

Denenmiş reçeteler ama sürekli kullandığınız ekipmanlarsa, süre referansına göre öğütme aralığına göre siz de karar verebilirsiniz.

Perla Negra'nın varyetesi Geisha mı gerçekten yoksa farklı kavurucularda aynı isimle satılan kahve gibi Milenio H10 mu?
Künye bilgisinde hata olmuş, Aynı çiftliğin proses kahvelerinde geisha olanlarda var.Bu proses kahvenin varyete bilgisi H10 Milenio dediğiniz gibi.bu şekilde güncelledik. Dikkatiniz için teşekkürler.

Idido deneyenlerden yorumlar bekliyorum. Kendi siparişime dahil etmedim şimdilik ama ay ortasına doğru 2. alımımda denemek istiyorum.

İzmir varsa ben de varım.:cool: Aliağa'ya selam.

1772453217709.png

Geri