• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mart 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

@Sefer Dağ Bey, elinize saglik. Degassing bitiyor, ilk denemeyi sizin reçetelerinizle yapmak isterim. Yıkanmış Kenya Wanrich için önerdiğiniz bir demleme yöntemi/reçetesi var mı? Kenya seçkiye yeni eklenmiş sanırım, diğer başlıkta da burada da göremedim, önceden paylaştıysanız kusura bakmayın.
Merhabalar teşekkür ediyorum.Afiyetler olsun şimdiden. Estağfurullah. Yüksek sıcaklıklarda demleme yapabilirsiniz açık bir kavrum ve sıcaklığı kaldıran bir çekirdek özellikle.Bulunduğunuz şehrin rakımına göre ayarlama yapabilirsiniz sıcaklığı. Öğütüm olarak 900-1000 mikron düzeyinde tercih edebilirsiniz. Ön demleme için 40 sn sonrasında tek döküş ile demlemeyi bitirebilirsiniz.15/250 .

Son düzenleme:
Sipariş No:#2088 ile alıma katıldım. İlk kez A4'den kahve alıyorum, hep denemek istediğim bir kavurucuydu. El Mirador'un fiyatının 125gr için olduğunu ödeme aşamasında fark ettim, biraz kendimi ikna etmem gerekti :)

El Mirador (Filtre) 125gr
Busasa (Filtre) 250gr
Bella Giana (Espresso) 250gr
@Sefer Dağ bu filtre mi espresso kavrum mu? Üzerinde espresso veya filtre diye yazı göremedim.

1742985665556.png

1742985543603.png1742985496364.png

#2140 sipariş numarası ile alıma katıldım ay sonunda alacağım dediğim gibi. Sefer Hocam'a bir de buradan saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Toplu alıma katkısı olan herkese çok teşekkürler. Tatilde güzel kahveler içmek dileğiyle :cool:

#2144 sipariş numarası ile alıma katıldım. @Sefer Dağ bugün öğlene kadar verilen siparişlerin bayramdan önce yetişmesi mümkün mü acaba İstanbul için?
Teşekkürler her şey için (y)

Merhaba @Sefer Dağ Bey,

Sizlerin adını yakın zamanda çok duyuyor ve kahvelerinizi denemek istiyordum. Bu alıma katılarak kahvelerinizi deneyimleyeceğim. 1-2 tane sorurum olacak cevaplarsanız memnun olurum.

Bazı kahvelerinizin hem Espresso hem filtre versiyonlar mevcut. Bu kahvelerinizin hangi versiyonlarınıöncelikli olarak tavsiye edersiniz?(marsellesa, ganomo,frailes)
İstanbul için gönderimler bayram sonrasına mı kalır? Yani 9 gün sonraya mı kalır? Yoksa önümüzdeki haftaiçi mi gönderilir?

Teşekkürler

Merhaba @Sefer Dağ Bey,

Sizlerin adını yakın zamanda çok duyuyor ve kahvelerinizi denemek istiyordum. Bu alıma katılarak kahvelerinizi deneyimleyeceğim. 1-2 tane sorurum olacak cevaplarsanız memnun olurum.

Bazı kahvelerinizin hem Espresso hem filtre versiyonlar mevcut. Bu kahvelerinizin hangi versiyonlarınıöncelikli olarak tavsiye edersiniz?(marsellesa, ganomo,frailes)
İstanbul için gönderimler bayram sonrasına mı kalır? Yani 9 gün sonraya mı kalır? Yoksa önümüzdeki haftaiçi mi gönderilir?

Teşekkürler
Merhabalar öncelikle ilk sorunuza cevap olarak espresso /filtre olarak farklı profiller yapıyorum.Eğerki espresso için denemek istiyorsanız Etiyopya Tomas Ganomo kesinlikle deneyebilirsiniz.Filtre olarak düşünüyor iseniz yazdığınız 3 kahve arasından Frailles Kosta Rika tavsiye edebilirim.
İkinci olarak bugün verilen siparişler(15:00 a kadar) yarın yada en geç cumartesi günü teslim ediliyor.Haftaya Çarşamba günü tekrardan kargo firmaları çalışmaya başlıyor.Şimdiden afiyetler diliyorum.

Merhabalar öncelikle ilk sorunuza cevap olarak espresso /filtre olarak farklı profiller yapıyorum.Eğerki espresso için denemek istiyorsanız Etiyopya Tomas Ganomo kesinlikle deneyebilirsiniz.Filtre olarak düşünüyor iseniz yazdığınız 3 kahve arasından Frailles Kosta Rika tavsiye edebilirim.
İkinci olarak bugün verilen siparişler(15:00 a kadar) yarın yada en geç cumartesi günü teslim ediliyor.Haftaya Çarşamba günü tekrardan kargo firmaları çalışmaya başlıyor.Şimdiden afiyetler diliyorum.
İlgi ve desteğiniz için çok teşekkürler. #2150 nolu siparişimi verdim. Mümkünse bugünkü kargolarla gönderebilirseniz çok memnun olurum. Birde eğer mümkünse yakın tarihli olursa iyi olur. Hemen açamayacağım için en azından degasing süresiyle geçireyim süreyi.

Selamlar @Sefer Dağ , tavsiye ettiğiniz degass süresi nedir acaba ?

Ayrıyetten El Mirador için bir referans alabileceğimiz reçeteniz var mıdır ?

Selamlar @Sefer Dağ , tavsiye ettiğiniz degass süresi nedir acaba ?

Ayrıyetten El Mirador için bir referans alabileceğimiz reçeteniz var mıdır ?
Merhabalar, ortalama 14 gün degass yeterli olacaktır.
El mirador için orta üst bir kalınlık tavsiye ediyorum 1200 mikron düzeyinde sıcaklık düşük yapabilirsiniz 89-90 dereceler . Ön demleme için 35-40 sn bekliyorum . 15/240 4 e bölerek bütün su dökümünü yapıyorum . Olabildiğince kahve yatağını çok yukarı çıkarmadan sakin döküşler yapıyorum.Şimdiden afiyetler diliyorum 🌿

El mirador için orta üst bir kalınlık tavsiye ediyorum 1200 mikron düzeyinde sıcaklık düşük yapabilirsiniz 89-90 dereceler . Ön demleme için 35-40 sn bekliyorum .
Comandante 40 klik gibi bir şey oluyor sanırım böyle, cold brew seviyesinde bir öğütümle v60 demleme 1dk sürmez gibi geliyor. Bir yanlışlık mı var?

Merhabalar, Finca Frailes için de reçete rica edebilir miyim? Teşekkürler şimdiden.
Merhabalar, yüksek sıcaklıklarda 94 derecede ince bir öğütüm CMD 17 klik arası . 15/240 ön demleme 01:00 dakika bekleyebilirsiniz . 60 ml ön demleme geriye kalan suyu 2 ye bölerek demleme yapabilirsiniz . Ortalama 02:40 sn lerde bitmiş oluyor .Denedikten sonra yorumlarınızı bekliyorum şimdiden afiyetler diliyorum 🌿

Burundi için referans reçete alabilir miyim?

Geri