• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mart 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

@Sefer Dağ elinize sağlık paketleri teslim aldım. Degassing için filtre/espresso için öneriniz nedir?

@Sefer Dağ Etiyopya sidamo için reçeteniz var mıdır acaba cevap için şimdiden teşekkürler
Merhabalar, bu sabah ilk kahvemdi :) ince öğütüm ve yüksek sıcaklığı kaldırabilen bir çekirdek. Toplamda ön demleme sonrasında tek döküş ile demlemeyi bitirebilirsiniz . İnce öğütüm CMD 14 -15 klik sıcaklık ise 94-95 derece 1/16 oranı.Aeropress var ise kesinlikle birde onda denemenizi tavsiye eder şimdiden afiyetler diliyorum.

Merhabalar, bu sabah ilk kahvemdi :) ince öğütüm ve yüksek sıcaklığı kaldırabilen bir çekirdek. Toplamda ön demleme sonrasında tek döküş ile demlemeyi bitirebilirsiniz . İnce öğütüm CMD 14 -15 klik sıcaklık ise 94-95 derece 1/16 oranı.Aeropress var ise kesinlikle birde onda denemenizi tavsiye eder şimdiden afiyetler diliyorum.
Gerçekten son zamanlarda yaşadığım en ilginç deneyimlerden birisi oldu bu kahveyi demlerken ıhlamur kokusu çok güzel geldi her demlememde farklı notalar aldım ama ıhlamur hep şaşırtıcı oldu

@Sefer Dağ hocam musait oldugunuzda Marsellesa – Hacienda Sonora ve akagera için v60 ve cmd için reçete rica edebilir miyim.bir de su olarak munzur mu oneriyorsunuz

@Sefer Dağ hocam musait oldugunuzda Marsellesa – Hacienda Sonora ve akagera için v60 ve cmd için reçete rica edebilir miyim.bir de su olarak munzur mu oneriyorsunuz

Merhabalar , akagera biraz su tutan bir kahve o yüzden orta üst bir kalınlığa gidebilirsiniz .( CMD - 22-24 klik) 1/16 oranı ile demleme yapıyorum genelde 15/240 ön demleme için 50 ml su ekleyip 40 sn bekliyorum sonrasında 3 eşit parçaya ayırarak yatağı fazla kaldırmadan su döküşlerimi bitiriyorum ortalama 02.40 bitmiş oluyor .
Marsellesa ise tam aksine çok fazla su tutmuyor o yüzden daha inceye gidebiliyorum (CMD - 17-19 klik) 1/15 oranı ile 15/225 . Ön demleme için 60 ml su ekleyip 01:00 dakika bloom sonrası geri kalan suyu ikiye bölüp 20 sn aralıkla döküşümü bitiriyorum .
Deneyimledikten sonra yorumlarınızı bekliyorum . Afiyetler diliyorum şimdiden .

Demleme detayları çok faydalı. Teşekkür ederim

3 kişilik için rastgele demlemiştim, çok güzel sonuç almıştım ama V60 tek kişiliğe geçince, biraz çığ, sebzemsi bir tat alıyordum. Tavsiyelerinizle çok çok daha güzel oldu. (y) (K-max değirmenle 5.0a indim )

#1874 Etiyopyalar ile

Sipariş No:#1881 ile 1250kg olarak katıldım :)) teşekkürler

Ben de paketimi teslim aldım yalnız öğütme notlarına dikkat edelim lütfen. Eşime yollamıştım öğütücüsü yok diye French press seçip, hepsi çekirdek gitmiş. Marketten çarketten bir şeyler alacak artık. :D

Ben de paketimi teslim aldım yalnız öğütme notlarına dikkat edelim lütfen. Eşime yollamıştım öğütücüsü yok diye French press seçip, hepsi çekirdek gitmiş. Marketten çarketten bir şeyler alacak artık. :D
Merhabalar, siparişiniz numaranızı bana yazın isterseniz öğütülmüş olarak tekrardan yollayalım .Kusura bakmayın karışıklık adına.

Geri