• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mart 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pacamara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
V60 ile naturel Etiyopyadan bir iki demleme yaptım. Çok koyu gelmişti kavrumu. Sonra paketi kontrol ettim. Meğerse espresso kavrum gönderilmiş. Normalde dükkanda içmiş ve çok memnun kalmıştım. V60 da espresso kavrumdan verim alamadım.
Merhaba, sipariş no yazar mısınız özel mesaj ile doğrusunu gönderelim karışıklık olmuş sanırım

Merhaba, sipariş no yazar mısınız özel mesaj ile doğrusunu gönderelim karışıklık olmuş sanırım
@pacamara kusuruma bakmayın ben seçimde yanlışlık yapmışım. Sipariş numarasını kontrol ederken fark ettim. İlginiz için teşekkür ederim.

Nisan bey stokların tükenmesine yakın güncelleme yapabilir misiniz?

28 subat kavrumlu Gigesa yikanmis cekirdegi dayanamayip bugun aeropressle demledim
Kalin ogutup , karistirma ve demlenme suresini uzun tuttum Cift filtre kullandim
Sonuc : Limonlu seker gibi hem de limonatamsi gibi misssss gibi bir kahve ictim
Eger degassing surecinin tamamlanmasini bekleyebilirsem Cok daha keyifli fincanlar icicem ( insss beklerim 😂 )

Bugün Yeldeğirmeni'ndeki dükkana gitme şansı buldum ve kapıyı açar açmaz harika bir kahve kokusu aldım. Siparişlerinizle ortamı ısıtmışsınız bile :). La Fany espresso ile V60 demleme Pacamara içtim. La Fany espresso muazzam lezzetli. Çok dengeli, asidite oldukça dizgin ve tatlı meyve notaları çok belirgin, gövdesi ise orta-düşük bence. Gerçekten tertemiz kahveler. Abuk subuk fermente tatlar hiç yok. V60'ta demlenen Pacamara ise şu ana kadar içtiğim en güzel filtre kahvelerden bir tanesiydi. Dükkandaki arkadaş (ismini sormayı unuttum, özür dilerim), "kendime V60 yapıyorum, sizinle de paylaşmak istiyorum" dedi. Bu paylaşımından dolayı teşekkür ediyorum. İletişimi çok iyi ve nazik bir insan. Ortam da çok sıcak, ev gibi hissettim. La Fany ve Pacamara şiddetle tavsiye olunur.

Öncelikle afiyet olsun :). Demlediğiniz kahvenin kavrum tarihi nedir? İlk parti sipariş verenlerdenim bize 28 Aralık pardon 28 şubat tarih kavrumlu geldi 😁 sabırla degassing beklerken kahvelerin kokusundan etkilenip erkenden elimden bir kaza çıkmasın diye kahveleri göz önünden kaldırdım o yüzden soruyorum 😀
Ben o kazayı çıkardım 3 paketten de 15'er gram tattım öyle kaldırdım. Bendekiler de 28 şubat yazıyor. Açıkçası kokuya dayanamadım :D

Şirketinize slogan buldum.
"Bu ne sevgi ah. Bu ne ızdırap."

Valla benim yavrularda bugün geldi . 28 şubat tarihliler dayanamadım pacamarayı açıp 18 gr çekip 40 gr çıktı aldım . Gayet iyidi . O kokuya dayanamıyor insan tarih bekleyemiyor .

Kargolama işleri normal devam ediyormu acaba?

Daha önce yaptığım alışverişten gigesa natural ve aponteyi çok beğenmiştim, tavsiye edebileceğim kahveler. Özellikle gigesa natural Türk kahvesinde muhteşem oldu 😋 Aylık alım bitmeden aponte ve pacamara alıcam ama stoklarım biraz azalsın istiyorum. Umarım an itibariyle stokta sıkıntı yoktur @pacamara

İyi akşamlar arkadaşlar. Bugün akşam üstü 5’e kadar verilmiş olan siparişlerin 5-10 tanesi hariç hepsi kargolandı. Bu kargolanamayanlara da kahve yetmedi ne yazık ki, pazar ya da pazartesi kavrulup yollanacak. Şu ana kadar 211 ya da 212 sipariş olmuş, çok teşekkür ederim ilginize.
Açıkçası böyle bir talep olacağını düşünmüyordum, umarım hepiniz ürünlerininden memnun kalırsınız.

Bazı siparişlerde aksaklık yaşadık, paketler dağıldı ya da eksik veya yanlış ürün gitti. Onları da iletişime geçip düzeltiyoruz. Sizden ricam, yoğun dönemde olduğumuzu bilin ve lütfen gece yarısı sipariş verip sabah ‘kargom nerede’ diye mesaj atmayın :)

Valla yetişsin diye çocuklar dükkanda yatıyor, günde 3-4 saat uyuyoruz :)

Daha önce yaptığım alışverişten gigesa natural ve aponteyi çok beğenmiştim, tavsiye edebileceğim kahveler. Özellikle gigesa natural Türk kahvesinde muhteşem oldu 😋 Aylık alım bitmeden aponte ve pacamara alıcam ama stoklarım biraz azalsın istiyorum. Umarım an itibariyle stokta sıkıntı yoktur @pacamara
Aponte ve pacamara için sayaç koydum zaten limit dolduğunda net sayıp stoğu söyleyeceğim.

Abi senin kargoyu dün çıkarttık ama sistemde görünmüyor, sanırım kayboldu kargoda çünkü direkt ben kendim hazırladım.
Yarın bir tekrar kontrol edeceğim kargo şubesiyle, olmazsa sizin kargoyu tekrar çıkartacağız hemen. 2si birden gelirse de afiyetle tüketirsiniz :)
Ben yurtdisinda oldugum icin, istanbulda daha once yasadigim eve siparis vermistim. Kargonun gelip gelmedigini de evde kimse olmadigindan teyit edemedim. Bugun sabah kargocu aradi ve april ticaretten kargom oldugunu ve kapiya biraktigini soyledi.

Uzun lafin kisasi Nisan ben daha kendisiyle dahi iletisime gecmeden kargonun yenisini cikartmis ve kahvelerim sagsalim ulasmis. Cok tesekkur ederim abi, ellerinize emeginize saglik. Umarim keyifle, mis gibi fincanlar tuketecegim.

Yine umarim kapida iki tane april kargosuyla karsilasmam.. 😜

Toplu alim surecinde size ve ekibe bol kolayliklar. Tesekkur ederim!

Merhaba arkadaşlar tekrardan, Aponte son kavrumu dün yaptık, mevcut siparişleri çıktıktan sonra sayım yapıp sayılı şekilde siteye ekleyeceğim.

Pacamara’da ise son 30-40 kg gibiyiz, yine sayım yapıp bilgi vereceğim.

Diğer kahvelerde stok sorunumuz şu an yok.

Hepinize iyi haftalar diliyorum

Ben de pacamara, red bourbon ve guji gigesa ile alıma katıldım. Bu yoğun ayda size kolaylıklar diliyorum. İlk defa Fam coffee'yi deniyor olacağım, forumda gördüklerimden dolayı beklentilerim biraz yüksek hayırlısı bakalım :)

Geri