• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mart 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pacamara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nisan anketi olmayacak mı arkadaşlar?
Ayın 17-24 tarihleri arasında. Günün bu şekilde belirleniyor olması ise 17’sinden sonra gelen haftasonuna denk getirme çabalarıdır. Forum sadece bir hobi alanı olduğu için gönüllülük esasıyla çalışan tüm editörlerimizin hafta içi çalıştığını ve yoğunluğunu da göz önünde bulundurarak bu şekilde belirlendiğini düşünüyorum.

Ayın 17-24 tarihleri arasında. Günün bu şekilde belirleniyor olması ise 17’sinden sonra gelen haftasonuna denk getirme çabalarıdır. Forum sadece bir hobi alanı olduğu için gönüllülük esasıyla çalışan tüm editörlerimizin hafta içi çalıştığını ve yoğunluğunu da göz önünde bulundurarak bu şekilde belirlendiğini düşünüyorum.
Olacaksa, tarih hiç sorun değil benim için, emek veren arkadaşlar ne zaman müsait olurlarsa uygundur.

Bilgilendirme;

Çarşamba akşam 16.00'a kadar verilen tüm siparişler kargolandı. Daha sonrasında gelen siparişler, Coffex fuarı ve yarışmalardan dolayı, pazartesiden itibaren kargolanacak.
Mağaza teslim seçen arkadaşlar da pazartesiden itibaren, sabah 9 akşam 8 arası gelip siparişlerini teslim alabilir.

İyi hafta sonları
Nisan
Merhaba, ben 16 Mart Çarşamba günü hatırlamadığım bir saatte sipariş vermiştim; henüz kargolanmadı, hala "Hazırlanıyor" yazıyor. Ne zaman kargolanır acaba? Email de attım ama dönüş alamadım. Sipariş numarası 2686.

24 Mart güncelleme: Kargoya verilmiş, teşekkürler :)

Son düzenleme:
Herkese günaydın,

Öncelikle ilginiz için teşekkürler. Beklediğimden daha yoğun bir talep var. Elimizden geldiğince hızlı çalışıyoruz, kargolarda da beklenmeyen aksamalar olabiliyor. Kusura bakmayın tekrardan.

Ardından, geçtiğimiz hafta bildiğiniz gibi yarışmalar vardı. Ekibimizden Enis, Latte Art dalında 3. oldu, Çağrı ise La Fany Pacamara ile Barista dalında 5. oldu. Bununla beraber, Erhan ise 2. oldu ve kahvesini de biz kavurduk. Erhan'ın kullandığı kahve, anaerobic natural SL28 bir Colombia kahvesi, denemek isteyenleri dükkana bekliyoruz, bir miktar var elimizde. Aynı kavurma profili değil ancak fikir verecektir.

Bunun ardındansa Pacamara Espresso internet satışımız ne yazık ki bitti. Pacamara filtre versiyonu için son 20 kg gibiyiz kabaca, sitede de sadece 250 gram opsiyon mevcut, daha fazla insan deneyebilsin diye 1 kg opsiyonu kapattım.

Bunların haricinde, herhangi bir stok sorunumuz mevcut değil.

Mağaza teslimler, istediklerinde mağazaya gelip teslim alabilirler.
24 Mart 16.00'a kadar verilen siparişlerin 3-5 tanesi hariç hepsi kargolandı. Çıkmayanlarda da kahve yetmedi, onu da dün kavurduğumuz için bugün paketleyip kargolayacağız.

YENİ KAHVELER
Daha önce de söylediğim gibi, Super Specials altında 2 adet kahveyi ekleyeceğim, satışa açılma saatini de söyleyeceğim, tahminim önümüzdeki pazartesi olacak.

Bu kahveler hem pahalı hem de limitli. O yüzden çok az miktarda mevcut.
Kahveler;

La Palma El Tucan Natural Sidra
Finca La Negrita Nitro Natural Wush Wush

İkisi de filtre profilinde olacak, 100er gramlık paketlerde. Wush Wush, yine bu seneki barista yarışmasında, 3. olan kahve, muhtemelen farklı kavurma profilleridir ancak kahvenin kalitesi hakkında fikir verecektir.

Herkese şimdiden iyi hafta sonları.
Nisan

Herkese günaydın,

Öncelikle ilginiz için teşekkürler. Beklediğimden daha yoğun bir talep var. Elimizden geldiğince hızlı çalışıyoruz, kargolarda da beklenmeyen aksamalar olabiliyor. Kusura bakmayın tekrardan.

Ardından, geçtiğimiz hafta bildiğiniz gibi yarışmalar vardı. Ekibimizden Enis, Latte Art dalında 3. oldu, Çağrı ise La Fany Pacamara ile Barista dalında 5. oldu. Bununla beraber, Erhan ise 2. oldu ve kahvesini de biz kavurduk. Erhan'ın kullandığı kahve, anaerobic natural SL28 bir Colombia kahvesi, denemek isteyenleri dükkana bekliyoruz, bir miktar var elimizde. Aynı kavurma profili değil ancak fikir verecektir.

Bunun ardındansa Pacamara Espresso internet satışımız ne yazık ki bitti. Pacamara filtre versiyonu için son 20 kg gibiyiz kabaca, sitede de sadece 250 gram opsiyon mevcut, daha fazla insan deneyebilsin diye 1 kg opsiyonu kapattım.

Bunların haricinde, herhangi bir stok sorunumuz mevcut değil.

Mağaza teslimler, istediklerinde mağazaya gelip teslim alabilirler.
24 Mart 16.00'a kadar verilen siparişlerin 3-5 tanesi hariç hepsi kargolandı. Çıkmayanlarda da kahve yetmedi, onu da dün kavurduğumuz için bugün paketleyip kargolayacağız.

YENİ KAHVELER
Daha önce de söylediğim gibi, Super Specials altında 2 adet kahveyi ekleyeceğim, satışa açılma saatini de söyleyeceğim, tahminim önümüzdeki pazartesi olacak.

Bu kahveler hem pahalı hem de limitli. O yüzden çok az miktarda mevcut.
Kahveler;

La Palma El Tucan Natural Sidra
Finca La Negrita Nitro Natural Wush Wush

İkisi de filtre profilinde olacak, 100er gramlık paketlerde. Wush Wush, yine bu seneki barista yarışmasında, 3. olan kahve, muhtemelen farklı kavurma profilleridir ancak kahvenin kalitesi hakkında fikir verecektir.

Herkese şimdiden iyi hafta sonları.
Nisan
Emeğinize sağlik, yeni kahveler bundle olursa ikisini de alablilirz

Pacamara , Aponte ve Gigesa aldım Her üçünden de çok memnun oldum, Favorim Gigesa. İlk defa bir kavurucudan ay bitmeden ikinci siparişimi vermeyi düşünüyorum. Sanırım en memnun olduğum kampanya oldu. Yeni kahvelerin haberi de iyi oldu pazartesiyi bekleyeyim belki kendime bir ödül yaparım.

Elinde "Gigesa" espresso kavrum olan varsa muhakkak Mokapotta denesin. Çok keyif verici bir çıktı aldım diyebilirim. Eline sağlık @pacamara

@pacamara dükkanda pacamara espresso içme şansımız var mıdır? Paketin bir kısmını kullandım, kalan kısmı için referans olması adına dükkanda bi shot içmek isterim.

Herkese iyi haftalar!

İki adet super specials siteye eklendi.

Negrita Nitro Natural Wush Wush

LPET Natural Sidra

Bu iki kahve de limitli stok, barımızda da yer alacak. İndirim aynı şekilde 2 kahvede de geçerli, meraklılarına duyurulur :)

Biliyorum, fiyatları yüksek kahveler, ancak bu tarz kahveler daha çok bir çok kez söylediğim gibi, 'deneyim' kahvesi. Her zaman içemeyeceğimiz, kompleks ve egzotik kahveler. İndirimli hali ile neredeyse maliyetleriyle kafa kafaya geliyor. Kafemizdeki bardak fiyatı da çok düşük olamayacak ne yazık ki, o yüzden denemek isteyenler elini çabuk tutsun.

Bu iki kahve de cuma günü kavrulacak ve takip eden pazartesi günü kargoya verilecek. Siparişlerinizi buna göre oluşturmanızı tavsiye ederim.

Herkese iyi haftalar!

İki adet super specials siteye eklendi.

Negrita Nitro Natural Wush Wush

LPET Natural Sidra

Bu iki kahve de limitli stok, barımızda da yer alacak. İndirim aynı şekilde 2 kahvede de geçerli, meraklılarına duyurulur :)

Biliyorum, fiyatları yüksek kahveler, ancak bu tarz kahveler daha çok bir çok kez söylediğim gibi, 'deneyim' kahvesi. Her zaman içemeyeceğimiz, kompleks ve egzotik kahveler. İndirimli hali ile neredeyse maliyetleriyle kafa kafaya geliyor. Kafemizdeki bardak fiyatı da çok düşük olamayacak ne yazık ki, o yüzden denemek isteyenler elini çabuk tutsun.

Bu iki kahve de cuma günü kavrulacak ve takip eden pazartesi günü kargoya verilecek. Siparişlerinizi buna göre oluşturmanızı tavsiye ederim.
oh my god :cool:

gigesa yıkanmış ve aponteden çok memnun kaldım kavrucu tarfilerindede gayet güzel sonuç aldım.
sonrasında ay ortasında 15 kavrumlu pacamara ve red burbon geldi .
redburbonu açtım.
kavrucu tarifinde cmd 22 klik demliyorum acı bir kahve geliyor.
1 klik yükseltip 93 derecelere indim bu seferde yine bitter ve yanlız duru bir kahve elde ediyorum arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
2870 ile son gün alıma katıldım kahveler gelsin yorumlarımızı yapalım :)

geçtiğimiz ay gibi bu ay da espresso severler için güzel geçti diye tahmin ediyorum.
İçtiğim 2 güzel espresso için @pacamara ve aylık alım ekibine çok teşekkürler.

Geri