• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mart 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pacamara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eğer siz teslim almadıysanız doğrudan yurtiçi kargo ile görüşmenizde fayda var. Normalde Yurtiçi kargonun teslimatta sms ile gönderilen kodu sizden istemesi lazım. Bu kod da sisteme giriliyor yanılmıyorsam. Bu haldeki bir paket kabul edilemez gerçekten. Umarım çözüm bulabilirsiniz.

Ben olmadığım zaman kod olmadan teslim ediyorlar hep ben olduğumda kodu istiyorlar nasıl oluyor ben de bilmiyorum.
Çözümü sağolsun Fam Coffee ile konuştuk. Çok iyi niyetli kendileri.

İyi akşamlar, bugün 16.00a kadar gelen siparişler de dahil olmak üzere daha öncesinde gelen tüm siparişler kargolandı.

Mağaza teslim seçen arkadaşlar da dükkanımıza uğrayıp teslim alabilirler.

Coffex fuarı ve yarışmalardan ötürü, 17 ve 18 mart günleri kargolama yapamayacağız, siparişlerinizi bunu göz önünde bulundurarak oluşturmanızı rica ederim.
Merhabalar,

Aponte tekrar eklenecek mi? Sipariş vereceğim ona göre bir kaç gün bekleyip beklememeyi değerlendireceğim. Çok teşekkürler :)

Lan Fany Bundle'ın fiyatlandırmasında bir gariplik mi var? Yoksa sabah sabah bana mı öyle geldi?

İyi akşamlar, bugün 16.00a kadar gelen siparişler de dahil olmak üzere daha öncesinde gelen tüm siparişler kargolandı.

Mağaza teslim seçen arkadaşlar da dükkanımıza uğrayıp teslim alabilirler.

Coffex fuarı ve yarışmalardan ötürü, 17 ve 18 mart günleri kargolama yapamayacağız, siparişlerinizi bunu göz önünde bulundurarak oluşturmanızı rica ederim.

Hocam selam,

Geçen yaz fellow stagg aldığımda Tin coffee ile beraber hediye olarak gelen çekirdek hangisiydi acaba hatırlıyor musunuz?

Gecikme olduğu için hediye olarak eklenmişti.

Ayrı bir konuya değineceğim. dükkandan teslim alan ve minimum kargo tutarında alışveriş yapan kişilere en azından kahve ikramı yapılması güzel bir jest olur diye düşünüyorum. 24.5 TL'lik kargo masrafına katlanmamış oluyorsunuz ve dükkandan gelip alan kişi ile kargo gönderdikleriniz ile en azından bir fark olur. sizi operasyonel yükten de kurtarıyorlar. bence tüm kavurucular bu şekilde yapmalı :)

ben dükkandan teslim alacağım için mi bunu söylüyorum? evet kesinlikle :D
görev başarısızlıkla sonuçlandı arkadaşlar :D

Selamlar Sevgili Nisan @pacamara

Espresso kavrum ve filtre kavrum çekirdeklerinde işletmenizde kullandığınız arıtma suyun haricinde en sağlıklı sonucu hangi markaya ait sudan almaktasını.

Daha evveli soruldu ve verilen cevabı ben gözden kaçırdıysan peşinen özür dilerim.

Selamlar Sevgili Nisan @pacamara

Espresso kavrum ve filtre kavrum çekirdeklerinde işletmenizde kullandığınız arıtma suyun haricinde en sağlıklı sonucu hangi markaya ait sudan almaktasını.

Daha evveli soruldu ve verilen cevabı ben gözden kaçırdıysan peşinen özür dilerim.
Espressoları hiç başka suyla denemedim açıkçası böyle denemeler yapabilecek tanklı makinem yok. Espresso alan arkadaşlar daha sağlıklı bilgi verecektir

Eğer siz teslim almadıysanız doğrudan yurtiçi kargo ile görüşmenizde fayda var. Normalde Yurtiçi kargonun teslimatta sms ile gönderilen kodu sizden istemesi lazım. Bu kod da sisteme giriliyor yanılmıyorsam. Bu haldeki bir paket kabul edilemez gerçekten. Umarım çözüm bulabilirsiniz.
O sistem keyfe keder ya kuryeye kalmış o kod olmazsa olmaz degil yani hallediyor bir sekilde, ben hic kod vermedim suana kadar sadece aras kargo şube teslimde

İlk siparişte naturel Etiyopyayı yanlış seçim yaparak espresso kavrum seçmiştim. Bugün filtre kavrum Etiyopya ve pacamara ile 2. Sipariş elime ulaştı. Yıkanmış Etiyopya famında belirttiği gibi tertemiz içimli, limon greyfurt tatlılığı olan asidite tatlılığı dengeli olan kahve. Apontede tadım notlarındaki üzüm ön planda. Ağızda hafif üzüm mayhoşluğu ile şekerimsi sulu bir aroma hissiyatı bırakıyor. Espresso kavrum naturel Etiyopyayı V60, Türk kahvesi ve Moka pot olarak denedim. Türk kahvesinde başarılı buldum. Vişnemsi orman meyveleri tatları ön planda. Degasing süresinin dolmasının ardından pacamara ve naturel etiopyanın filtre kavrumu ile ilgili deneyimlerimi de paylaşacağım.

Merhabalar, öncelikle kahve tecrübemin çok olmadığını belirterek ve bilgilenmek amaçlı yazıyorum.
Bu ay siparişlerimin arasında La Fany- Red Bourbon'da vardı. 3.3 tarih kavrumlu paketi bugün açtım ve her açılışta yaptığım koklamada o burcu burcu kokan kahve yerine nemli toprak veya sulanmış çiçek toprağının kokusunu aldım. Kahveyi öğüttükten sonra ise çeşni baharat veya baharatlı cips kokusuna yakın bir koku aldım demleme esnasında ise bu söylemiş olduğum kokuların kayboldu ama standart bir kahve kokusu aldığımı da söyleyemem. V60 ile 16.6/255, demleme sürem 2.42 tadım da ise (çok önemseyen biri değilim damağıma sarması yeterli) tropikal tatlara yakın meyvemsi tat diyebilirim.
Asıl bahsetmek istediğim ise paketteki kokunun ve öğütümden sonraki kokunun normal olup olmadığı çünkü daha önce böyle birşeyle hiç karşılaşmadım aydınlatırsanız sevinirim :)

Bilgilendirme;

Çarşamba akşam 16.00'a kadar verilen tüm siparişler kargolandı. Daha sonrasında gelen siparişler, Coffex fuarı ve yarışmalardan dolayı, pazartesiden itibaren kargolanacak.
Mağaza teslim seçen arkadaşlar da pazartesiden itibaren, sabah 9 akşam 8 arası gelip siparişlerini teslim alabilir.

İyi hafta sonları
Nisan

Geri