• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mart 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pacamara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Birer pacamara ve aponte de benden. Nisan beye selamlar.

Sitenize giriş yapamıyorum. Veritabanı ile bağlantı kurtulamadı gibi bir hata alıyorum?

merhaba bende tercihimi columbia ve etiyopya yıkanmıştan yana yaptım v60 dripperımda geliyor ekipmanım tam.hem clever hem v60 demlemeleri tecrübe edeceğim.
abaca mı ? th 3 mü tavsiye edersiniz ?

#2247 ile katıldım ben de.

Espresso için Pacamara ve Gigesa Natural’i seçtim. Memnun kalırım umarım, özellikle Pacamara’yı merak ediyorum

2254 nolu sipariş ile bende etkinliğe katıldım. Bu etkinlikler ile biz acemilere tadım şansı verdiği için Kahvekulübü ailesine ve Fam Coffee ye teşekkür ederim.
Heyecanla bekliyorum denemeler için.

kahve deneme seti filtre icin mi sadece ? Espresso icin bir deneme seti olacak mi yada ne yapabiliriz ? Tesekkurler

1 Aponte 2 Gigesa ile 2268 olarak ben de katıldım. Yeni üyeyim ilk toplu alım tecrübem bakalım nasıl olacak?

453 TL ye 250 gr ı anerobik olmak üzere 1 kg (4 farklı çeşit, filtre) aldım, indirim çok iyiydi bence umarım kahveleri beğenirim, şuraya güzel övgüler yazmayı çok isterim. 20 gün sonra görüşürüz.
Teşekkürler

Geri