• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Malum siteye ne sıklıkla giriyorsunuz?

Malum foruma ne sıklıkla giriyorsunuz?

• Aktif olarak kullanıyorum

• Arada sırada bakıyorum

• Tövbeliyim

• Malum forum ne ola?

• 2022 itibariyle aktif olarak girmeye başladım

• 2022 itibariyle ara sıra bakmaya başladım

• 2022 itibariyle hâlâ tövbeliyim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
O forumun da üyesiyim ve oranın bir anda ıssızlaşmaya başladığı farkedince bişeyler olduğunu düşünüp google’da aratıp burayı bulmuştum. Meğerse biraz işe yoğunlaşınca bazı olayları gözden kaçırmışım.
Sonuçta oradaki üyeler ve buradaki üyeler de bizim insanımız. Bir ayrımcılık, bizler-onlar gibi şeylere gerek yok.
Burası kadar aktif, verimli ve samimi olmadığı için artık pek girmiyorum. Ayrıca sitenin her yeri reklam çöplüğüne döndüğü için özellikle mobilde girmeden çıkıyorum. Para için her yeri reklama boğmaya gerek yok. Adblok vs olmadan kullanmak işkence

Bence buranın ve oranın ayrı kategorisi var. Malûm siteye girip aklına gelen herşey ile ilgili başlık açıp sorabiliyorsun bazen cevap gelmesi 2 3 gün sürse bile . Ama buraya öyle kafana göre başlık açamıyorsun çünkü o konuyla ilgili illa başlık açılmış oluyor gidip onu bulup onu incelemek falan zor geldiğinde direk oraya soruyorum.

o forumda içerik yok denebilecek kadar

Merhaba,
Küçük bir ekleme yapma gereği hissettim.
İçerik olarak aslında baya şey vardı. Hâlâ bir kısmı duruyor. Ancak birkaç defa yaşanan teknik sorunlardan dolayı, yedekleme olmaksızın veriler uçtu gitti maalesef.

Kasım 2019'da drsuat nickli bir vatandaş toplu alım organize etmek ister. Telefon numaralarımızı özel mesaj yoluyla atarız ve 10 Kasım 2019'da "Kahve Kulubü" isminde bir WhatsApp grubu 80 kişiyle kurulur. (Buradan ilgili bir videoyu izleyebilirsiniz.)
Suat hocamın konusunu görünce “Aman bir bakalım neymiş.” diye meraktan katılmıştım, o ilk 80 kişinin içindeydim; hatta sayı artıp grupta mesaj kalabalığı olunca Kahve Muhabbeti grubunu da ben açmıştım. Zaman ne hızlı geçiyor.

Ben kavga olaylarından sonra zaten yoğun bir dönem olduğu için hesabımı silip çıktım forumdan, bir daha da girmemiştim. Tövbeliyiz denebilir :)

Sanal baharat sitesi Derim hep oraya :) ama zamanında çok girmiştim espresso ile ilgili bilgi sahibi olmak için.
Genelde eskiden hep üye olmadan takıldım 2 yıldır üyeliğim vardı orada arada bakıp çıkıyorum

Kasım 2019'da drsuat nickli bir vatandaş toplu alım organize etmek ister. Telefon numaralarımızı özel mesaj yoluyla atarız ve 10 Kasım 2019'da "Kahve Kulubü" isminde bir WhatsApp grubu 80 kişiyle kurulur. (Buradan ilgili bir videoyu izleyebilirsiniz.)

Aslında orada ki nickimde NoDRaC dı birkaç defa düşüncelerim nedeni banlandığım için drsuat nickini kullanmak zorunda kalmıştım. Kulübün kuruluş gayelerinden bir tanesi toplu alımdı. Bu toplu alımla amaçladığım şey aynı kavurma makinesinden aynı anda çıkmış kahveleri üyelerin tatması ve yorumlamasıydı. Bunun önemi kavurucu tarafında ki değişkeni ortadan kaldırmaktı. Bu sayede kendi demlememizi değiştirme veya birbirimizden tavsiye alma şansımız olacaktı. Şimdi ki gibi bir ay boyunca bütün kahvelerde indirim değilde herkese aynı 3x150gr gibi kahveler gidiyordu. Sizinde bahsettiğiniz gibi ilk alımı Williams tan gerçekleştirdik ve yanlış hatırlamıyorsam 35 Kg civarı bir alım olmuştu.

Toplu alım dışında kulüp fikrinin diğer saç ayağı birlik olma ve birlikte hareket etmenin gücünü kullanmaktı. Aramızda hatırlayanlar olacaktır kulüp kurulmadan önce iki tane başarılı organizasyon yapmıştık. Bunlardan bir tanesi Melodrip diğeri ameus aeropress metal filtre organizasyonlarıydı. Neredeyse %50 indirimle bu ekipmanlara sahip olmuştuk. Bugün geldiğimiz noktada (bazı arkadaşlar kendilerince gülüyorlar) bir çok ürünün Türkiye temsilciliklerinin alınmasında öncülük ettik. Yetmedi üreticisinden organizasyonlar yaptık.

Diğer bir kuruluş amacı sosyalleşmeyi artırmaktı her ne kadar forum üzerinden mesajlar yazsakta birbirimizi tanımak arkadaş olmak konusunda yeterince imkan olmuyordu. Kulüp sayesinde benim bildiğim pek çok dostluklar kahve paylaşımları gerçekleşti.

Sadece bu kadar mı çok daha fazlası gerçekleşti gerçekleşecek. Umarım bu enerji hiç kaybolmaz hayallerimizi gerçekleştirebiliriz :)

Buradaki "Arama" kısmından verim alamazsam bir kez de orayı deniyorum. Eski mesajar ve bilgiler epey var. Özellikle bir ürün alacaksam oradaki kullanıcı deneyimleri de varsa aratıyorum mutlaka. Onun dışında ara sıra girdiğimde benim de kullandığım bir ürün ya da kahve ile alakalı konu varsa üst güncel kısımda vaktim varsa cevap yazıyorum.

Aslında orada ki nickimde NoDRaC dı birkaç defa düşüncelerim nedeni banlandığım için drsuat nickini kullanmak zorunda kalmıştım. Kulübün kuruluş gayelerinden bir tanesi toplu alımdı. Bu toplu alımla amaçladığım şey aynı kavurma makinesinden aynı anda çıkmış kahveleri üyelerin tatması ve yorumlamasıydı. Bunun önemi kavurucu tarafında ki değişkeni ortadan kaldırmaktı. Bu sayede kendi demlememizi değiştirme veya birbirimizden tavsiye alma şansımız olacaktı. Şimdi ki gibi bir ay boyunca bütün kahvelerde indirim değilde herkese aynı 3x150gr gibi kahveler gidiyordu. Sizinde bahsettiğiniz gibi ilk alımı Williams tan gerçekleştirdik ve yanlış hatırlamıyorsam 35 Kg civarı bir alım olmuştu.

Toplu alım dışında kulüp fikrinin diğer saç ayağı birlik olma ve birlikte hareket etmenin gücünü kullanmaktı. Aramızda hatırlayanlar olacaktır kulüp kurulmadan önce iki tane başarılı organizasyon yapmıştık. Bunlardan bir tanesi Melodrip diğeri ameus aeropress metal filtre organizasyonlarıydı. Neredeyse %50 indirimle bu ekipmanlara sahip olmuştuk. Bugün geldiğimiz noktada (bazı arkadaşlar kendilerince gülüyorlar) bir çok ürünün Türkiye temsilciliklerinin alınmasında öncülük ettik. Yetmedi üreticisinden organizasyonlar yaptık.

Diğer bir kuruluş amacı sosyalleşmeyi artırmaktı her ne kadar forum üzerinden mesajlar yazsakta birbirimizi tanımak arkadaş olmak konusunda yeterince imkan olmuyordu. Kulüp sayesinde benim bildiğim pek çok dostluklar kahve paylaşımları gerçekleşti.

Sadece bu kadar mı çok daha fazlası gerçekleşti gerçekleşecek. Umarım bu enerji hiç kaybolmaz hayallerimizi gerçekleştirebiliriz :)
Mart 2020 toplu alımında coffeemamma'dan 100+ kg, Mayıs 2020 toplu alımında ise kahvefabrikası'ndan 1000+ kg kahve satın aldık. Kulübün 1. yıldönümü Kasım 2020'de ise ilk yurtdışı alımı Muttley & Jack's'den yapıldı. Ankara'da 3 kere kahve buluşması yaptık. Benim aklıma gelen kilometre taşları bunlar. Salgının ve döviz kurunun olumsuz etkilerine rağmen kısa bir sürede gerçekleşti bütün bunlar.
Kulübün kurulmasında ve büyümesinde yaptığınız katkılar için tekrar teşekkürler Suat Hocam.

Geri