• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

LilyDrip Gerçekten Fark Yaratıyor Mu?

Lilydrip ile süreyi uzatmayı başarabilen sadece benim sanırım :confused: Hario ile click ayarlamak tam bir işkence ve uğraşmayı bırakıp ince öğütüyorum muhtemelen bununla alakalı. Çıkışı daralttığı için çok daha kolay çamurlaşıyor gibime geldi genel olarak daha ince öğütme imkanı verdiği söylense de. Bilen birisi aydınlatabilirse sevinirim :)

Filtreler ile ilgili son bir deney var.

40’lı paketlerde kulakçıksız filtrelerin dışı da içi de kıvrımlı; fakat 100’lü bol poşetteki son partilerin dışı kıvrımlı olmasına rağmen iç tarafı pürüzsüz.

@batugen in katkılarıyla zamanlama deneyini gerçekleştireceğiz, LilyDrip olmadan çevirdiğim filtrede bile sonuçlar olumlu!
100 lü bol poşeti ters çevirerek kullanıyorum gerçekten çok daha güzel oldu.

Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Gerçekten daha ince öğütümlerde gezinebilmenize imkan tanıyor. Özellikle natural kahvelerde tozdan tıkanmaların bir nebze önüne geçebiliyor

Bakalım benim lily yolda kargocu abiler yarın teslim ederse fark yaratıyor mu görecez. Ben süreyi kisaltacagi için umitliyim.

Instagramdan da paylaşmıştım. Elimdeki nesnelerle Lilydrip benzeri bir şey yapmıştım ve sonucu görünce çok şaşırmıştım. Gerçekten demleme süresini kısaltıyor ve normalden çok daha ince öğütüm kullanma fırsatı veriyor. Demlemede bir fark yarattığı kesin diyebilirim.

Tabi ki pratiklik ve kullanışlılık açısından yerini tutmayabilir :)

Merhaba arkadaşlar

Lilydrip için alternatif arıyorum bulamadım comandante ile öğütüm yapmama rağmen akış bazen tıkanıyor bu da canımı sıkıyor. Kaşık ile denedim akış iyi oldu ama o zamanda kahve yatağı kötü durumdaydi ve acı bir kahve içtim misket alıp koysam tamamen akışı keser mi etkisi olur mu merak ediyorum

Merhaba arkadaşlar

Lilydrip için alternatif arıyorum bulamadım comandante ile öğütüm yapmama rağmen akış bazen tıkanıyor bu da canımı sıkıyor. Kaşık ile denedim akış iyi oldu ama o zamanda kahve yatağı kötü durumdaydi ve acı bir kahve içtim misket alıp koysam tamamen akışı keser mi etkisi olur mu merak ediyorum
Sorun filtrede olabilir mi? Ben de comandante kullanıyorum fakat henüz 3dknın altını göremedim. Benim sorunum büyük ihtimalle filtrede. Yeni filtre aldığımda düzeleceğini umuyorum.

Sorun filtrede olabilir mi? Ben de comandante kullanıyorum fakat henüz 3dknın altını göremedim. Benim sorunum büyük ihtimalle filtrede. Yeni filtre aldığımda düzeleceğini umuyorum.

Filtre de olduğunu sanmıyorum 40 lik alıyorum hep orjinal filtre olarak anlamadım gitti süreyi peki akış bittiginde mi yksa su bittiğinde mi bitiş olarak hesapliyorsunuz

Çekirdek, filtre, sıcaklık, döküş hızı sayısı hepsi süreye etken. Filtreler arasında 40sn hatta ötesinde bile fark oluyor bu da bir gerçek.

Filtre de olduğunu sanmıyorum 40 lik alıyorum hep orjinal filtre olarak anlamadım gitti süreyi peki akış bittiginde mi yksa su bittiğinde mi bitiş olarak hesapliyorsunuz
Ben döküş bitip, kahve yatağından alttaki surahiye düzenli su akışı kesildiğinde demleme süresini durduruyorum. ip gibi akarken belli bir noktada artık durup oldukça yavaş damla haline geldiği nokta benim de süremin sonu oluyor.

merhabalar;
lilydrip almak istiyorum ancak TR de satan hiçbir sitede stok yok
bildiğiniz bir yer var mı satan ya da direkt uğraşma aliexpress ten mi söyle diyorsunuz ?

merhabalar;
lilydrip almak istiyorum ancak TR de satan hiçbir sitede stok yok
bildiğiniz bir yer var mı satan ya da direkt uğraşma aliexpress ten mi söyle diyorsunuz ?

Merhaba,

evet maalesef kalmadı ve pandemi dolayısıyla da gecikti. 1 ay kadar sürecek gelmesi. 1 adet kutusunda ufak bir defermasyon olan ürün kaldı. Onu satıştan kaldırmıştım. Kutu köşesinde ufak bir ezilme var ama ürün sorunsuz. Ürüne gelicek kadar bir ezilme değil zaten. Dilerseniz onu satışa açabilirim sizin için.

Merhaba,

evet maalesef kalmadı ve pandemi dolayısıyla da gecikti. 1 ay kadar sürecek gelmesi. 1 adet kutusunda ufak bir defermasyon olan ürün kaldı. Onu satıştan kaldırmıştım. Kutu köşesinde ufak bir ezilme var ama ürün sorunsuz. Ürüne gelicek kadar bir ezilme değil zaten. Dilerseniz onu satışa açabilirim sizin için.

(y)(y)

Merhaba,

Teşekkürler Batu :) Süper hızlı bir dönüş olmuş :)

Bir umut ellerinde belki büyük boy lilydrip vardır diye bugün cleancup'ı aradım.
Yaklaşık 1 ay sonra lilydrip'in tekrar satışta olacağını öğrendim.
Herkes gibi bende beklemedeyim.

Kahve stoğum azaldığında ücretsiz kargo için yanında bir paket kahveyle almayı düşünüyorum kur artışı fiyata baya etki etmiş o bi tık üzdü sadece. Starflower bana en uygunu sanırım aldıktan sonra tekrar yazacağım.

Geri