• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Lever espresso makinesi

SoloTalent

Yeni Üye
İsim
Tuğberk
Daha fazla  
İsim
Tuğberk
Arkadaşlar merhaba. Türkiye'de flair 58 gibi lever'lı, basıncı ve akış hızını kendimiz manuel ayarlayabileceğimiz bir makine var mıdır acaba? Ev tipi olarak olabildiğince otomatize olmayan manuel ne seçeneklerimiz var? Sage barista express impress almayı düşünüyorum ancak ne kadar değişkeni kontrol edebileceğim konusunda biraz şüpheye düştüm. Henüz espresso dünyasına girmedim artık vaktinin geldiğini düşünüyorum. Bir de pour over kahve demleyeceğim zaman sage barista express impress'in değirmeni v60'a uygun çekim yapabiliyor mu? Kullanan arkadaşlardan pişman olan varsa neden pişman olduğunu paylaşırsa çok sevinirim. Herkese musmutlu demlemeler. 3 senedir specialty coffee demliyorum. Genelde v60 kullanıyorum. Timemore c2 değirmenim ve ısı ayarlı konchero kettle'ım var bu ekipmanlardan aşırı memnunum ama otomatik değirmen de istiyorum artık. Timemore c2 kadar iyi v60'a uygun çekim sunuyor mu barista express impress yoksa pour over için ayrı otomatik değirmen de düşünmeli miyim? Teşekkürler şimdiden.

TR garantili olarak La Pavoni var. Portafiltre çapının 58 mm olmayışı eksi ama Flair'deki sıcaklık kaybı durumunun olmayışı en büyük olumlu yanı. Ayrıca, artık 58 mm'den daha küçük çaplarda da precision sepetler mevcut. Bir de portatif espresso ekipmanı olarak meşhur Picopresso var; kollu değil pompalı ama boyutundan beklenmeyecek kadar iyi espressolar çıkartıyor.
Dahili öğütücüye sahip bir espresso makinesi genel olarak hiç önerilmez.

TR garantili olarak La Pavoni var. Portafiltre çapının 58 mm olmayışı eksi ama Flair'deki sıcaklık kaybı durumunun olmayışı en büyük olumlu yanı. Ayrıca, artık 58 mm'den daha küçük çaplarda da precision sepetler mevcut. Bir de portatif espresso ekipmanı olarak meşhur Picopresso var; kollu değil pompalı ama boyutundan beklenmeyecek kadar iyi espressolar çıkartıyor.
Dahili öğütücüye sahip bir espresso makinesi genel olarak hiç önerilmez.
çok teşekkür ederim mesajınız için. o zaman benim için şimdilik picopresso + harici bir öğütücü en uygunu gibi görünüyor.

Ancak 2. el sitelerinde ve buradaki alım-satım kısmında bulabilirsiniz. Bu yıl daha globalde stokları yenilemediler. Yenileseler bile Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum

Geri