• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Lelit mara x ayak takılır mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enesy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet, takılıyor. Etsy den inceyebilirsiniz ya da 3d baskı ile de yapılabiliyor. Onun da net de dosyaları mevcut

Arkadaşlar lelit mara x espresso makineme ayak takmak istiyorum nereden temin edebilirim bilgisi olan var mı?
thingiverse, printables, makerworld,thangs gibi hazır çizim sitelerinden ne istediğinizi bulabilirseniz 3D baskı konusunda yardımcı olurum.

Aradığınız ayak şu olabilir mi ?

Birde bu var buna vida da gerekiyor siz temin edebilirseniz bunun baskısını da alabilirim.

papelespresso var sahibi türk etsy de falan satıyor bir ulaşın derim
onda da marax vardı birçok aksesuar üretti bir ara

thingiverse, printables, makerworld,thangs gibi hazır çizim sitelerinden ne istediğinizi bulabilirseniz 3D baskı konusunda yardımcı olurum.

Aradığınız ayak şu olabilir mi ?

Birde bu var buna vida da gerekiyor siz temin edebilirseniz bunun baskısını da alabilirim.

Buna benzer shoperdan sipariş verdim. Ayaklık temin ettim. Ancak birkaç hirdavatcida uygun vida bulamadım. Alıp da kullanan varsa örnek vida paylasabilir mi acaba.

Geri