• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Lelit Grace PL81T

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fonder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@miyankizu Merhaba ben de uzun @Globally bekleyişim sonunda umudu kestim, alternatif olarak ebay de buldum. Siparişimi geçtim fakat henüz elime ulaşmadı ne kadar kalitelidir bilmiyorum. Fakat fikir vermesi açısından buraya link'i bırakıyorum.

çok teşekkür ederim bilgi için. ne kadar süre oldu acaba alalı kargo süresi çok uzun sürüyor mu ?

çok teşekkür ederim bilgi için. ne kadar süre oldu acaba alalı kargo süresi çok uzun sürüyor mu ?
Dun sipariş verdim bugün kargoya verdiler, ne kadar surede gelir bir fikrim yok, ayrıca free shipping; sanırım geldiğinde gümrük vergisi ödenecek sadece.

@miyankizu Merhaba ben de uzun @Globally bekleyişim sonunda umudu kestim, alternatif olarak ebay de buldum. Siparişimi geçtim fakat henüz elime ulaşmadı ne kadar kalitelidir bilmiyorum. Fakat fikir vermesi açısından buraya link'i bırakıyorum.

Selamlar,

Aksesuarlar genelde hep stoklarda olan ürünlerdi ama son 2-3 aydır. Makinelerle beraber gecikmeler olunca aksesuarlarda geç gelmeye başladı.

Makine ve aksesuarlar aynı parti ile gelmekte. Şu an ilk planlanan tarih şubat ayı nedeni ise Bianca modelin ilk üretim ve gönderim tarihi Şubat olduğu için.

Selamlar,

Aksesuarlar genelde hep stoklarda olan ürünlerdi ama son 2-3 aydır. Makinelerle beraber gecikmeler olunca aksesuarlarda geç gelmeye başladı.

Makine ve aksesuarlar aynı parti ile gelmekte. Şu an ilk planlanan tarih şubat ayı nedeni ise Bianca modelin ilk üretim ve gönderim tarihi Şubat olduğu için.
Merhaba Yiğit Bey ,

Bianca'nın flow control kitini getirme planınız var mı ?

Selamlar,

Merhabalar,

IMS'in aşağıdaki ürünü bahsettiğiniz aksesuarlar arasında yer alıyor mu?

Merhaba, teknik servisimizde mevcut. Yayında olmayabilir parça numarasını yazarsanız dönüş yapabiliriz
Merhaba Yiğit Bey,

Tekrar araştırdığımda aşağıdaki ürünü buldum. Ancak setin içeresinde ahşap pedal gözükmüyor. İçerisinde haşap pedal olup olmadığını teyit edebilir misiniz ?

Aşağıdaki setin içerisinde mevcut ancak tek başına bir ürün olarak sitede göremedim.

Selamlar,

Yiğit Bey merhaba, 57 mm IMS sepetler üretildiğini hatırlıyorum, gelecek partide bunlar da olacak mı acaba?

Yiğit Bey sağolsun dün benimle irtibata geçti. Forumdaki her bildirim kendisine ulaşmadığı için bazı sorulara cevap veremediğinden bahsetti. buraya da yazmış olduğu bilgileri verdi. kendisine teşekkür ediyorum.

Grace ve Anna da puck üzerinde shower izini engellemek için daha önce kağıt filtre kullanımıyla ilgili olarak bir yazı görmüştüm. Kısa bir süre delter press filtresi denedikten sonra büyük gelmesi nedeniyle küçük filtre arıyordum. Uygun fiyatlı olarak kafiltro markasının kağıt moka pot filtresini aldım. 360 adeti 45TL ye geldi. Sonuçtan da memnunum. Böyle bir arayışı olanlara öneririm.

Ekli dosyalar

• 5DC37143-373E-4120-8B35-8CF8B7BF50F1.jpeg
    5DC37143-373E-4120-8B35-8CF8B7BF50F1.jpeg
    76.6 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba, makineyi kargoya vereceğim birkaç gün içinde o yüzden bir sorum olacak: tüm temizliklerini yaptıktan sonra depodaki suyu boşaltıp paketlemem yeterli midir? Yapmam gereken başka bir şey varsa söylerseniz çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar 7g ile espresso almayı deneyen oldu mu 3 ,4 defa denedim 30grama yaklasamiyorum.50g buluyor 26 saniyede .Ogutumude ince yapıyorum.

merhabalar, ürün suan amazon.de de 358 euroya düsmüs görünüyor. sizce almaya deger mi?

link

Dipsiz portafilte, ims sepet ve leveler gibi spesifik şeyleri edinmesi zor olsa da bence ev için güzel bir cihaz. Kullanıcısı olarak ben memnunum
merhabalar, ürün suan amazon.de de 358 euroya düsmüs görünüyor. sizce almaya deger mi?

link

Merhabalar, B642TH22N kodlu IMS sepeti kullananlar neler düşünüyor acaba? Ben pek verim alamadım bu sepetten. Bence biraz fazla küçük. Standart double sepeti tercih ediyorum genelde. Kullanıp beğenen arkadaşların önerileri var mıdır?

Herkese merhaba. IMS basket arıyorum fakat hiçbir linkte bulamadım. Burada paylaşılan linkler de eski olduğu için şuan satışta gözükmemekte. Nerden bulabileceğim konusunda yardımcı olabilecek biri var mı acaba?

Geri