• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Lelit Bianca V3 Espresso Makine

mustafa27

Barista
İsim
mustafa
Daha fazla  
İsim
mustafa
Espresso Makinesi
KONCHERO SERENA 5023A PID ESPRESSO MAKİNASI
Değirmen
Molent Pocket New (Version)
Ekipmanlar
V60,terazi,tamper,termometre,ekspresso ve filitre kahve makinası,pitcher,wdt,funnel,fuck screen
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Gaziantep
Merhabalar bugün bende lelit bianca v3 cihaz ile aranıza katılmış bulunuyorum :) Makine şuan yolda ilk deneyimlemem olacak tavsiyelerinizi almak isterim ilk etap olarak neler yapmak gerekiyor genellikle sütlü espresso içiyorum

Güzel bir cihaz tercih etmişsiniz. Değirmen olarak ne kullanıyorsunuz? Daha önce espresso deneyiminiz oldu mu?

Güzel bir cihaz tercih etmişsiniz. Değirmen olarak ne kullanıyorsunuz? Daha önce espresso deneyiminiz oldu mu?
değirmen olarak 1zpresso k-ultra kullanıyorum ama elektriklide alacağım gibi görünüyor ayrı yeten çünkü kol kaslarım zorlanacak gibi :D aklımda niche zero df64 yada eureka migron oro 3 ünden 1'i var espresso için hangisi iyi olur bilemedim :(

espresso deneyimim tabiki oldu ama bu cihaz ile değil daha önce konchero serena 5023pıd a espresso cihazım ile deneyimlerim var

Cihaz elime ulaştı fakat cihaz alttan su damlatıyor .:( Gelbura firması yiğit bey ile görüştüm tekrar gönderin kontrol sağlayalım dedi cihaz outlet kullanılmamış bir cihazdı fakat bu su nereden gelir anlamış değilim 2 gün boyunca sürekli bu şekilde su damlattı ve damlatmaya da devam ediyordu süreç uzamasın diye tekar mecbur kargolama yapmam lazımdı.Büyük ihtimalle tankın içinden sızıyor yada delik yada conta kaçırıyor tekrar geri göndereceğim umarım sorunum düzelir. :( Değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler 🙏

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2024-12-18 at 12.00.21.jpeg
    WhatsApp Image 2024-12-18 at 12.00.21.jpeg
    48.6 KB · Görüntüleme: 161
  • WhatsApp Image 2024-12-18 at 11.55.53.jpeg
    WhatsApp Image 2024-12-18 at 11.55.53.jpeg
    145.9 KB · Görüntüleme: 158
Cihaz elime ulaştı fakat cihaz alttan su damlatıyor .:( Gelbura firması yiğit bey ile görüştüm tekrar gönderin kontrol sağlayalım dedi cihaz outlet kullanılmamış bir cihazdı fakat bu su nereden gelir anlamış değilim 2 gün boyunca sürekli bu şekilde su damlattı ve damlatmaya da devam ediyordu süreç uzamasın diye tekar mecbur kargolama yapmam lazımdı.Büyük ihtimalle tankın içinden sızıyor yada delik yada conta kaçırıyor tekrar geri göndereceğim umarım sorunum düzelir. :( Değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler 🙏
Kargoda oluşmuş olma ihtimali var mı?

Muhtemel sebepler su deposunun altındaki plastik boru yarılmış olabilir daha önce bir arkadaşımın sıfır cihazında başına gelmişti boruyu kısaltıp çözmüştük. Diğer bir sebep içerisindeki borulardan birini sökmeyi unuttular. Firma ile iletişime geçip değişim veya onarım talep edin.

Muhtemel sebepler su deposunun altındaki plastik boru yarılmış olabilir daha önce bir arkadaşımın sıfır cihazında başına gelmişti boruyu kısaltıp çözmüştük. Diğer bir sebep içerisindeki borulardan birini sökmeyi unuttular. Firma ile iletişime geçip değişim veya onarım talep edin.
su cihazın içinden geliyor plastik kabın içinde su soktu hiç boşaltmıştım ama yinede 5 litre veya daha fazla su damlaya damlaya alt taraftan kaçırıyor

Yeni aldığım Lelit Bianca V3 için önerilerinizi bekliyorum
  • Kesin alınması gereken veya tavsiye edeceğiniz aksesuarlar nelerdir?
  • Temizlik ürünlerindeki önerileriniz nelerdir?
  • Değirmen olarak DF83 hem espresso ve filtre için mantıklı olur mu yada ne tavsiye edersiniz?

Yeni aldığım Lelit Bianca V3 için önerilerinizi bekliyorum
  • Kesin alınması gereken veya tavsiye edeceğiniz aksesuarlar nelerdir?
  • Temizlik ürünlerindeki önerileriniz nelerdir?
  • Değirmen olarak DF83 hem espresso ve filtre için mantıklı olur mu yada ne tavsiye edersiniz?
Öncelikle çok güzel makine hayırlı olsun, 2 yıldır kullanıyorum ben de.
kesin alınması gereken bişey yok sanırım ya bir puck screen olabilir elzem onun dışında wdt tool funnel falan sanırım.
Temizlik için de pufy miydi illy miydi onun çoklu tablet temizleyicilerinden almıştım zaten günde 1-2 espresso shot alacaksan 2-3 haftada falan temizlik yapabilirsin sana kalmış.
Df83 baya ikisi içinde yeterli bence.

değirmen olarak 1zpresso k-ultra kullanıyorum ama elektriklide alacağım gibi görünüyor ayrı yeten çünkü kol kaslarım zorlanacak gibi :D aklımda niche zero df64 yada eureka migron oro 3 ünden 1'i var espresso için hangisi iyi olur bilemedim :(
Elektrikli bir öğütücü tavsiye ederim. Biliyorsunuz espresso ince öğütüm oluyor ve ne kadar iyi bir el değirmeni de olsa özellikle misafirleriniz de olduğunda espresso öğütmek istediğinizde baya yorucu oluyor. 3. nesil ve filtre kahve öğütümleri daha kalın olduğu için çok yormaz ama espresso işin içine girince durum değişiyor. Ben de eureka mignon specialita ve konchero mostro var. eurekayı espresso da diğerlerinde mostroyu kullanıyorum. Bir de wacaco exagrind var. Bunu da premium kahvelerde kullanıyorum. Her daim temiz kalmak durumudan ve temizlemesi kolay olduğu için.

Merhaba,bende yeni lelit sahiplerinden,komsu forumda belirtmistim burada da aktif takip etmeye calisacagim konuyu. Amazondan neuoza nin dozaj hunisi,kalibreli tamper(bu 58mm yandaki bosluk kalirsa tamperleme verimsiz mi ona gore iade edecegim deneme sonrasi) kahve dagitici ve 0,8mm puck screenleri aldim ekstra olarak. Grinder eureka mignon single aldim gayet guzel ogutumu. Bayat cekirdeklerle denemeler yaptim sezy den gecen siparis gecince yaninda yolladiklari promosyonu denedim dun dipli portafiltre ile tekte 9 bar guzel kremali espresso ya ulastim dipsizde henuz 5 bari gecemiyorum elimdeki cekirdeklerin 20 gunu daha var denemeler icin degassing suresi dolmus cekirdek bulmam gerek😅 Son olarak eureka ya portafiltre holddr bulamiyorum 3d yazici ile yerli bu isi halleden yok mudur bileniniz(forumda varmis yeni fark ettim)

Son düzenleme:
merhabalar lelit bianca v3 cihazımda kahve demlerken pre-inf bar göstergesi 2 rakamını geçmiyor daha önce başına gelen oldu mu 2 gündür kahve demlerken fark ettim acaba neden olabilir kahve öğütme aralığımda normal düzeyde

merhabalar lelit bianca v3 cihazımda kahve demlerken pre-inf bar göstergesi 2 rakamını geçmiyor daha önce başına gelen oldu mu 2 gündür kahve demlerken fark ettim acaba neden olabilir kahve öğütme aralığımda normal düzeyde

Benim de arkadaki su besleme borusunu eğdiğim için benzer bi problemle karşılaşmıştım, makinaya portrafiltre takmadığınızda normal akıyor mu suyunuz?

Düzenli pulycaff yapıyorsanız ve yakın zamanda yerinden hareket ettirmediyseniz bence bi yetkili satıcı ile görüşmekte fayda var

Düzenli pulycaff yapıyorsanız ve yakın zamanda yerinden hareket ettirmediyseniz bence bi yetkili satıcı ile görüşmekte fayda var
Cihaz yeni daha 4 aylık felan hiç pulycaff yapmadım yerinden hareket ettirdikten sonra oldu zaten su deposunun içindeki arıtma filitresini çıkardım normal bağlantı yaptım tekrar sonra su ekledim böyle bir sorun oldu

Geri