• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Lelit Bianca PL162T Çift Kazan Akış Kontrolü ve PID

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben Mara kullanıyorum ama son temizlik öncesi aynı sorun vardı. Makineyi deterjanla back flushing yaparak temizledikten sonra düzelmişti. Neden nasıl bilmiyorum ama denemesi videodan daha kolay olabilir.

Merhaba, bianca makinemde oluşan bu su ve kahve izlerini çizmeden zarar vermeden nasıl çıkartabilirim? Parlak krom için ne önerirsiniz?

Ekli dosyalar

• 20250921_111518.jpg
    20250921_111518.jpg
    125.2 KB · Görüntüleme: 91
  • 20250921_111456.jpg
    20250921_111456.jpg
    111.4 KB · Görüntüleme: 91
Hocam pullycaf kahve lekesinde işe yarıyor ama su lekesinde çalışmaz. Kireçli su kullanmamak en güzeli hem makine için de faydalı. Yıldız cilanın paslanmaz ürünler için bir cilası var. Kullanabilirsiniz ama sonuçta cila olduğunu unutmadan kullanın. Kuvvetlidir baya.

Hocam pullycaf kahve lekesinde işe yarıyor ama su lekesinde çalışmaz. Kireçli su kullanmamak en güzeli hem makine için de faydalı. Yıldız cilanın paslanmaz ürünler için bir cilası var. Kullanabilirsiniz ama sonuçta cila olduğunu unutmadan kullanın. Kuvvetlidir baya.
Hiç normal su kullanmadım, hazır su + Brita kullandım. Cilayı deneyeceğim, teşekkür ederim.

bazı hazır sular (bknz hayat su) aşırı kireçli olabiliyorlar. kireçsiz su için ters ozmos yani arıtma su öneririm.

selamlar yeni bir başlık açmadan buraya dahil olayım dedim ben de Lelit Mara almayı düşünüyorum. Sizce nereden almalıyım? Gelbura’da sadede 1 tane kalmış. Perfettoda ise teşhir ürünü. Müşteri ilişkileri ve yedek parça konusunda da teması sürdürebileceğim tavsiye edeceğiniz bir yer var mı?

selamlar yeni bir başlık açmadan buraya dahil olayım dedim ben de Lelit Mara almayı düşünüyorum. Sizce nereden almalıyım? Gelbura’da sadede 1 tane kalmış. Perfettoda ise teşhir ürünü. Müşteri ilişkileri ve yedek parça konusunda da teması sürdürebileceğim tavsiye edeceğiniz bir yer var mı?
Lelitin kendi sitesinde distribütör olmayan yerden alırsanız, garantisi aldığınız firma olur. Distribütörden alırsanız hoşunuza gitmeyen hizmet, garantiye bir şeyleri dahil etmeme durumunda globalden yazarsınız, hatalıysa hatasını düzelttirirler distribütöre.

Geri