• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Lelit Anna PL41TEM PID Ayarlı Espresso Makinesi (Aksesuarlı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ürünün Fiyatı
11000

kaan

Yeni Üye
Herkese Merhaba,
Aralık 2019'da Gelbura'dan aldığım Lelit Anna Espresso Makinesini satıyorum. İlk sahibiyim. Bir sene kullanıldıktan sonra üst modele geçtiğim için bu seti ailemin evine koymuştum. O zamandan beri çok az kullanıldı. Düzenli bakımlarını gerçekleştirdim. Makinenin hiçbir sorunu bulunmuyor. Kutusu mevcut, atmadım. İstanbul Beşiktaş'tayım. Elden teslim edebilirim ya da alıcı ödemeli kargoya verebilirim. Parça satışı yoktur. Makineyle birlikte aksesuarlını da vereceğim.

Makineyle gelen aksesuarlar:
1 adet portafiltre ve double shot basket
2 adet single dose basket
1 adet sepet için kör tapa
1 adet plastik tamper
1 adet plastik ölçek kaşığı

Ek aksesuarlar:
57 mm Ahşap saplı Tamper
57 mm Lelit Leveler
Lelit Naked Portafiltre ve onunla gelen double shot basket

Ekli dosyalar

• 03.jpeg
    03.jpeg
    184.1 KB · Görüntüleme: 172
  • 02.jpeg
    02.jpeg
    336.2 KB · Görüntüleme: 166
  • 01.jpeg
    01.jpeg
    90.4 KB · Görüntüleme: 168
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri