• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Lelit 57mm Portrafiltre için WDT

redbaron

Üye
İsim
Tamer
Daha fazla  
İsim
Tamer
Merhaba. Bu ve diğer funnel çizimi çok işlevsel duruyor ancak baskıyı nasıl yaptırabiliriz? Siz baskıyı yapabilir misiniz ya da bu dosyalar ile bizim çıktı alabileceğimiz bildiğiniz bir yer var mı

Ben igne olayini anlamadim acikcasi nasil yerlestirecegiz igneleri? Birde normal toplu igne mi bunlar

Arkadaşlar merhaba. Çizimleri olan baskılar için istediğiniz renklerde sipraiş verebilirsiniz. İçerisinde vida vs olan bunun gibi tasarımlar için vida vs arama vaktim maalesef yok ama onları da parçalar halinde gönderebilirim. 3D baskılarım için yeni bir instagram hesabım var takip edebilirsiniz. Orada bir kaç baskı paylaştım şimdilik. Diğerlerini henüz fotoğraflayamadım ama ilk fırsatta ekleyeceğim. @heybarista_3d takip ederseniz sevinirim.

bunlar akapunktur iğneleri, üst tarafta daha büyük boşluktan iğneyi sokup aşağıdaki daha küçük delikten çıkmasını sağlıyorsunuz. ali express linki:
https://www.aliexpress.com/item/100...order_list.order_list_main.119.2c671802Dcfc8P
bunun 0.35x75mm modelini almanız gerekiyor.
Tesekkurler ; igneleri almistim fakat tam oturmadi, pekte vakit bulamadim yazicim aslinda Bambu X1 Carbon guzel birsey cikti ama igne deliklerini oturtamadim. Yine de tesekkurler!

Tesekkurler ; igneleri almistim fakat tam oturmadi, pekte vakit bulamadim yazicim aslinda Bambu X1 Carbon guzel birsey cikti ama igne deliklerini oturtamadim. Yine de tesekkurler!
İğne olarak bunları alabilirsiniz. Hatta Ankara'daysanız direk gidip alabilirsinizde. Bu iğneler aynuı zamanda 3D yazıcıların nozzle temizlik iğnesi

Lelit grace için gasket silikon nerden bulabilirim acaba geçen gelburadan aldığım contayı taktım meğer o 4 mm imiş portafiltre oturmuyo cihaz bir anda atıla düştü

Geri