• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

LAV.com.tr indirim kodları / 30%

Konum
Kadıköy
İsim
Gürkan
Daha fazla  
İsim
Gürkan
Espresso Makinesi
Nespresso DeLonghi EN97W
Değirmen
Porlex
Ekipmanlar
Hario V60, Bialetti MokaPot (2 adet), Nespresso Frother, termometreli Epinox kettle, cezveler.
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Kadıköy
Facebook
whiscoffeer
Twitter
whiscoffeer
Herkese merhaba,

Kahve İçin Bardak Seçimi başlığı altında, çalıştığım firmadan birkaç ürünün kulüp içinde kahve içerken kullanıldığını görünce çok hoşuma gitti ve e-ticaret departmanımıza taşıdım.
Sonuç olarak web sitemizden alışverişlerde geçerli olacak şekilde 100 adet alışveriş indirim kodu alabildim.

- indirim https://www.lav.com.tr/ sitesinde ki alımlarda sepette %30 olacak
- sadece fırsat ürünleri kapsam dışı, kalan TÜM ürünler için geçerlidir
- kodlar 31.05.2020 tarihine kadar geçerli olacak

Yönetsel bir takım konular sebebiyle, maalesef "kahvekulubu" şeklinde bir genel kullanıma açık kod alamadım. Mevcut bir kampanyadan bize 100 kod ayrılmasını sağlayabildim, bunun için de kodların bende kalması şartı konuldu.

Kısacası, indirim kodları kişiye özel ve tek kullanımlık olarak verilecek. Kod isteyen arkadaşların bana özel mesajla ulaşması halinde en kısa sürede kendilerine dönüş yapacağım.

Desteği için @NoDRaC Suat Bey'e teşekkür ederim.

Herkese şimdiden afiyet olsun ☺☕
 
Kahve ekipmanı olabilecek (mesela surahi) bir urun aradim ama bulamadım. Sizin keşfettiğiniz buna benzer ürünler var mi?
Bardak , sürahi, kupa gibi
 
Kahve ekipmanı olabilecek (mesela surahi) bir urun aradim ama bulamadım. Sizin keşfettiğiniz buna benzer ürünler var mi?
Bardak , sürahi, kupa gibi

soğuk demleme için belki FONTE serisi karaflar kullanılabilir, onun haricinde bilinen tasarımlara benzer (chemex, V60 sürahileri vb...) demleme ekipmanı alternatifleri yok maalesef.
 
Tesekkurler
 
Tekrar herkese merhaba.

Kulüp üyelerine özel, ufak da olsa tekrar bir kampanya sunmak istedim. Forum üyelerinin kullanımına açılmak üzere tekrar indirim kodu talebinde bulundum arkadaştan, ve sene sonuna kadar geçerli yeni indirim kodları aldım.

Başlıktaki ilk mesajda bulunan detaylar aynen geçerlidir, %30 indirim kodu için özel mesajla ulaşmanızı rica ediyorum.
 
Geri
Üst