• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Kutusunda Sıfır Demleme Ekipmanları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ürünün Fiyatı
1
İsim
Hasan
Daha fazla  
İsim
Hasan
Değirmen
Comandante C40 Chocolate Fineline
Ekipmanlar
Hario V60 02 Cam Dripper, Cafec 02 Flower Dripper, Hario Tartı, Timemore Fish Pour Over Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Bursa - İstanbul - İzmir - Eskişehir - Ankara
Dolap üzerinden satışını yaptığım ürünlerimi komisyon sebebiyle kaldırıp, buraya koyarak arada herhangi bir komisyon olmadan sadece kargo ücretiyle ya da şehir içi elden teslim ederek satıyorum.
Satış fiyatları son fiyattır.
------------‐-----------------------------------------------------
● Comandante C40 Alpine Lagoon MK4 > 10.000 TL
● Fellow Stagg Tezgah Üstü Kettle (Termometreli) > 3.750 TL
● Hario V60 Craft Demleme Seti > 850 TL
● Hario V60 02 Cam Dripper > 800 TL
● Hario V60 Coffee Server 360ml > 800 TL
● Timemore Crystal Eye 02 Cam Dripper > 900 TL
● Timemore Coffee Server 360ml > 850 TL
● Timemore Chestnut Slim Plus Kahve Değirmeni > 4.000 TL
● Timemore Vakumlu Hazne 1200ml > 1.000 TL
● Clever Dripper Sarı ve Yeşil > 650 TL (Adet)
● Kafiltro Chemex Filtre Kağıdı 100lü (6-8 Cups) > 400 TL

Ekli dosyalar

• 20240421_123231.jpg
    20240421_123231.jpg
    84.5 KB · Görüntüleme: 168
  • 20240421_123918.jpg
    20240421_123918.jpg
    87.1 KB · Görüntüleme: 144
  • 20240421_123456.jpg
    20240421_123456.jpg
    142.4 KB · Görüntüleme: 137
  • 20240421_124015.jpg
    20240421_124015.jpg
    135.2 KB · Görüntüleme: 100
  • 20240421_132857.jpg
    20240421_132857.jpg
    119.6 KB · Görüntüleme: 108
  • 20240421_133114.jpg
    20240421_133114.jpg
    163.5 KB · Görüntüleme: 116
Son düzenleme:
Diğer fotoğraflar >>>>

Ekli dosyalar

• 20240421_133147.jpg
    20240421_133147.jpg
    157.9 KB · Görüntüleme: 100
  • 20240421_133132.jpg
    20240421_133132.jpg
    109.8 KB · Görüntüleme: 111
  • 20240421_133039.jpg
    20240421_133039.jpg
    115 KB · Görüntüleme: 101
  • 20240421_133024.jpg
    20240421_133024.jpg
    122.2 KB · Görüntüleme: 89
  • 20240421_133005.jpg
    20240421_133005.jpg
    162.8 KB · Görüntüleme: 71
  • 20240421_132940.jpg
    20240421_132940.jpg
    152 KB · Görüntüleme: 90
Güvenilir satıcı.

Ürünler sıfırmı ikinci elmi bilmiyorum ama bazıları gelbura gibi sitelerde daha ucuza satılıyor fiyatlarınız biraz yüksek geldi doğrusu

Ürünler sıfırmı ikinci elmi bilmiyorum ama bazıları gelbura gibi sitelerde daha ucuza satılıyor fiyatlarınız biraz yüksek geldi doğrusu
Başlığı okumakla ilk sorunuzun cevabını alabilirsiniz.
Ürünlerin benzerlerinden birini almayı düşünürseniz, tabikide oralardan da temin edip alabilirsiniz.
Ucuz veya pahalı olması yoruma açık bir konu değil, ben bu şekilde sundum fiyatları, uygun gören olursa satın alır, alacaksa o şekilde yorum yapar/ulaşır.

Merhaba, sattığınız ürün Stagg EKG değil, Stagg... EKG elektrikli olanının ek adı.
İyi satışlar...

Ürünlerin hemen hemen hepsi diğer sitelerden daha ucuz gördüğüm kadarıyla sanırım bi kettle Amazon’da daha uygun.
Ama yine de forumda koyduğunuz bir ilan için fiyat yoruma açık değil demek bence doğru değil.
Kendinizce haklısınız, teşekkürler geri bildiriminiz için.

Bu ülkede insanlar ikinci ele parası yetmediği için sıfır ürün alıyor zaten hocam. 🤣 İlan listesinden rastgele bir ürün seçip gelbura'dan baktım. "Sıfır" ürünü bu ilan sahibi arkadaştan 3 TL daha ucuza alabilirsiniz mesela. Ekstradan ödeyeceğiniz kargo masrafını saymıyorum.

Ekran görüntüsü 2024-04-23 192147.png

Gelecek olası cevaba şimdiden yanıtım: Alıcı olayım veya olmayayım, buraya verilen tüm ilanların hepsi yoruma açıktır ve ben de bu şekilde yorum yapmayı uygun gördüm. Çünkü insanların aptal yerine koyulması canımı sıkar. Başka bir cevap yazmayacağım.

Bu ülkede insanlar ikinci ele parası yetmediği için sıfır ürün alıyor zaten hocam. 🤣 İlan listesinden rastgele bir ürün seçip gelbura'dan baktım. "Sıfır" ürünü bu ilan sahibi arkadaştan 3 TL daha ucuza alabilirsiniz mesela. Ekstradan ödeyeceğiniz kargo masrafını saymıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 33189

Gelecek olası cevaba şimdiden yanıtım: Alıcı olayım veya olmayayım, buraya verilen tüm ilanların hepsi yoruma açıktır ve ben de bu şekilde yorum yapmayı uygun gördüm. Çünkü insanların aptal yerine koyulması canımı sıkar. Başka bir cevap yazmayacağım.
Neden ikinci el ürün sıfır üründen daha ucuz olmalı algısı var ki. Kullanılmış üründe yaşanmışlık var, kullanıcısının ona kattığı bir değer var. Bilinçli satıcı üstüne bu yaşanmışlığın fiyatını da koyuyor. Demek ki arkadaşın yaşanmışlığı, anıları 3 Türk Lirasıymış. :)

Ekli dosyayı görüntüle 33189

Öncelikle size de ayrıca teşekkür etmek isterim, beni bir şekilde yorum yapmaya, cevap vermeye sebebiyet vermenizden ötürü.
Şöyle ki; ortada burada ki insanları aptal yerine koymak gibi bir durum yok ki burada bir çok insanın aptal olduğunu düşündürecek bir konu da yok. Burada ki ortamda bulunan bir çok insanın gayet kültürlü, bilinçli, aklı başında insanlar olduğu gerçeğini bilmemek asıl aptallıktır.
Satışa koyduğum ürünleri, insanların gidip farklı sitelerden satışlarına bakıp araştırmayacağını düşünmemek, oradaki sitelere bakmaksızın direkt sadece buradan bakıp alacağı gibi bir düşünce aptallığım da yok, demek sizin varmış ki hemen böyle bir algıya kapılmışsınız.
Siz ve sizin gibi kafalarda ki insanlar, herkesi kendiniz gibi zannedip, insanların böyle bir ortamda (gayet deneyimli insanların bir araya geldiği) birbirlerini kolaylıkla kandırılabileceğini düşünüp, yine siz ve sizin gibi insanların herkesten çok daha zeki olduğunu zannedip bu tarz durumlarda müdahale ederek (sanki bu konuda farkındalık yaratacakmış gibi) olayı "sözde cahil" kalanlara açıklama gereği duymanız ne kadar acınası.
Yoruma kapalı olan durumu algılamamakta bir o kadar aptallık sayılır yine; ben bir firma temsilcisi değilim, herhangi bir firmaya bağlı değilim, bir firmaya bağlı olup oradaki ürünleri satıyor da değilim, belirttiğim üzere dolap üzerinden sattığım ürünleri burada paylaşma gereği duyduğumu söyleyip, bundan ek bir gelir elde ettiğimi ekstra belirtmek gibi bir duruma girmedim. Azıcık mantıklı olan insanlar bile şunları zaten düşünecektir.
Kimse kimseyi aptal yerine koyamayacağını, kimsenin burada insanları kandıramayacağını, teknoloji çağında zaten her şeyin bulunabilirliğini düşünmek gibi bir kabiliyet demekki herkeste var olmuyor.
Sözümü yineliyorum, ürünleri almak isteyen arkadaşlar iletişime geçebilir. Bursa içi elden, diğer türlü kargo yoluyla gönderebilirim.
Not; azıcık aklı başında olan arkadaşlar farklı sitelerde daha ucuzunu bulursalar oradan da "tabiki" satın alabilirler, bu yüzden bu durum yoruma kapalıdır.

Neden ikinci el ürün sıfır üründen daha ucuz olmalı algısı var ki. Kullanılmış üründe yaşanmışlık var, kullanıcısının ona kattığı bir değer var. Bilinçli satıcı üstüne bu yaşanmışlığın fiyatını da koyuyor. Demek ki arkadaşın yaşanmışlığı, anıları 3 Türk Lirasıymış. :)
17002 TL'de ki 2 TL gibi olmuş benimki de hocam. 🤓

Bu forumdaki ilanlardaki fiyatlar gerçekten şaşırmış durumda. Kişiler 2. el ilanlarını sıfırdan daha pahalıya koyup bunun normal olduğunu sanıp bir de savunmaya geçiyorlar. Bu ilan dışında birçok böyle ilan gördüm Türkiye distribütöründen daha pahalıya veya aynı fiyata satanları(Distribütör size yasal olarak en az 2 yıl garanti verirken bu arkadaşların garantisi "trust me bro"). Bazı ilanlardaki 2. el ürünleri yurtdışı satıcısından sıfır olarak getirtsek adamın koyduğu 2. el ilandan daha da ucuza geliyor.

Forum Alım Satım konusunda hobiye yeni başlayanlar için veya daha fazla deneyime sahip olup ekipman denemek isteyenler için iyi bir alternatif olmalı ama burada sınıfta kalıyor benim gözümde.

Forumun ilan bölümünde hobi amaçlı olarak aldığı ürünleri 2. el olarak satanların yanında bu alım-satım işlerini ticari olarak (ticari olarakdan kastım sadece kâr beklentisi, yanlış anlaşılmasın) yapanlar da var. Forumda bunu engelleyecek bir kural yok, gönüllük esası ile çalışan yöneticilerin bunu kontrol edecek zamanları da yok. O yüzden bu tarz ilanların görülmesi normal maalesef.

"Azıcık beyni olan google'dan bakar daha ucuzunu bulursa oradan alır, size ne oluyor?" yaklaşımı bence yakışıksız. Siz nasıl istediğiniz fiyattan ilan açmakta özgürseniz, diğer kişiler de gelip buraya fiyata ilişkin yorum yazmakta özgür. Yorumlara mantıklı bir yanıtınız varsa cevap verirsiniz ya da cevap vermeyip devam edersiniz.

Forumun ilan bölümünde hobi amaçlı olarak aldığı ürünleri 2. el olarak satanların yanında bu alım-satım işlerini ticari olarak (ticari olarakdan kastım sadece kâr beklentisi, yanlış anlaşılmasın) yapanlar da var. Forumda bunu engelleyecek bir kural yok, gönüllük esası ile çalışan yöneticilerin bunu kontrol edecek zamanları da yok. O yüzden bu tarz ilanların görülmesi normal maalesef.

"Azıcık beyni olan google'dan bakar daha ucuzunu bulursa oradan alır, size ne oluyor?" yaklaşımı bence yakışıksız. Siz nasıl istediğiniz fiyattan ilan açmakta özgürseniz, diğer kişiler de gelip buraya fiyata ilişkin yorum yazmakta özgür. Yorumlara mantıklı bir yanıtınız varsa cevap verirsiniz ya da cevap vermeyip devam edersiniz.
Yazdığım mantıklı cevapta hala mantıklı cevap arıyor olmak ne kadar trajikomik. Anlam vermediğim bir şey için de kendinizce anlam verip yorumlamaniz ise ayrı trajikomik.
Siz ve sizin gibilerle bu forumda uğraşmaya, onlara gereken cevapları vermeye devam edeceğim.
Çok şey yazdım hepsini sildim, siz bildiğinizi ben de bildiğimi okumaya devam edeceğiz nasılsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri