• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kruve Propel ve Benzerleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kahvolik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kahvolik

Barista
İsim
Talha
Daha fazla  
İsim
Talha
Değirmen
1zpresso K Pro
Ekipmanlar
Hario V60 Dripper'lı Sürahi, Hario Filtre Kağıdı, Dripon Pratif Filtre Seti, Black Goat 600ml Kaz Boyunlu Demlik, Kaan Tartı, Jumbo Glory Double Wall 125ml Bardak.
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İSTANBUL
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Ümraniye
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Üsküdar
Facebook
talhaatan
Kruve Propel bardak aslında tam kafamdaki bardak stili. Hem double wall hemde dudak kısmı düz ve double wall değil. Bununda Türkiye distribütörü yok malum. Aynen bu mantıkta bardak varmı? Dudak kısmı düz şekilde. Yada tecrübeleriniz neler? Benim kullandığım Jumbo Glory Double Wall 125ccScreenshot_20210328-211503_Chrome.jpg

bunlarda oldukca guzel, şık, kruve la benzer.
benim kruve şar kaynak yerlerinden su aldi hepsi, 1 sene kullanımda, o yuzden tercih etmiyorum artik.

Objektif bakarsam evet Avensi seti gerçekten tam anlamıyla tasarım abidesi ve gerçekten de güzel pazarlanmış. Fiyatı hususunda şüphesizki ülke şartlarımıza göre absürt, global açıdan makul diyemesekte mantıklı bir fiyat olduğunu düşündürdü bana. Ne diyeyim :) O hediye umarım bi gün banada gelir...

Peki bu ikisine alternatif güzel, çift çidarlı öneriniz var mıdır 😄

Sonunda ya kendim yapacam sıfırdan bardağı ya da kadehin altını kesip zımparalayacam 😅
Ya espresso için çok güzel, çift çidarlı viski bardağım var, aşırı mutluyuz birlikte 😄 ama filtre için maalesef öyle güzel bardak bulamıyorum. Bi tane çift çidarlı aldım ama beklediğimden hafif çıktı. Böyle 300 400 gram gelsin istiyorum 😂

Küçük olan espresso bardağı (aslında viski bardağı 😄) ağırlığı 350 gram, kapasitesi 90 ml, diğeri ise kahve bardağı ağırlığı 140 gram, kapasitesi 250 ml. Küçük olan diğerinin içine bile girebiliyor 😄 ışık ve yansıma yüzünden garip çıkmış ama küçük olan gerçekten çok güzel görünüyor 😄 (arkada k proyu temizlemeye devam ediyorum 😂)

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210329_003134_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210329_003134_com.android.gallery3d.jpg
    42.7 KB · Görüntüleme: 100
  • Screenshot_20210329_003142_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210329_003142_com.android.gallery3d.jpg
    39.8 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_20210329_003210_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210329_003210_com.android.gallery3d.jpg
    45.2 KB · Görüntüleme: 87
Ya espresso için çok güzel, çift çidarlı viski bardağım var, aşırı mutluyuz birlikte 😄 ama filtre için maalesef öyle güzel bardak bulamıyorum. Bi tane çift çidarlı aldım ama beklediğimden hafif çıktı. Böyle 300 400 gram gelsin istiyorum 😂
Zwilling var bende 355 ml kulplu olandan. Borosilikat malzemeden dolayı mıdır nedir bilmiyorum ama dediğin gibi bi hafiflik var, tezgaha bırakırken vs korkuyorum kırılcak çatlıcak diye :D Şöyle güzel ve ağır hissiyatlı bi bardak kesinlikle çok daha keyifli olur diye düşünüyorum :)

Zwilling var bende 355 ml kulplu olandan. Borosilikat malzemeden dolayı mıdır nedir bilmiyorum ama dediğin gibi bi hafiflik var, tezgaha bırakırken vs korkuyorum kırılcak çatlıcak diye :D Şöyle güzel ve ağır hissiyatlı bi bardak kesinlikle çok daha keyifli olur diye düşünüyorum :)
Ya ağır olunca sağlam olduğunu anlıyorsun, güzel bir duygu veriyor 😄 şu küçücük espresso bardağı 350 gram işte, çok sağlam duruyor. Aynısını filtre için yapmaya kalksak 600 gram falan olması gerekir 😄

ICOSA bardaklardan Avensi seti hediye geldi, fiyata hiç yorum yapmadan konuşursam Kruve’dan da iyi bence. Çift cidarlı espresso bardağı konusunda Propel gibisi yok sanırım.
Hocam selamlar bu icosa bardakları icosa yapan nedir acaba :) tasarım çok güzel doğru peki tada etkisi vs gerçekten var mı ? Varsa nasıl oluyor ? Bardak düşkünlüğüm var ve bardağın olayını çok merak ediyorum

1680167428879.png

Yeni Kruve Bardağı güzel ama yani birazda yumurtalık gibi olmuş :p

1680167456425.png

1680167527028.png

Bu postta paylaşmıştım. Gayet memnunum.

Bu postta paylaşmıştım. Gayet memnunum.
Hocam ben bunu 250-300 ml çok aradım bulamadım. 0.2 mi kullanıyorsunuz siz?

Geri