• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

KRUEN COFFEE ROASTERY

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alperer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim boyle bir teorim vardi, sordugumuzda ana profil diyorlar kavurucular, deneme kavrumu sunanlar kimler acaba, bildiklerinizi bana ozelden yazabilir misiniz?
Benim çok hâkim olduğum bir konu değil açıkçası, soru gelince ben de şaşırmıştım.
Eskiden tanıyan arkadaşlar bilir; “ilk kavrumu indirimli veriyor musunuz?” gibi sorular da bana her zaman garip ve şaşırtıcı gelmiştir.

Kendi adıma konuşayım:
Ticari makinelerde genelde ilk batch veya ikinci batch’te profil zaten oturur. Benim pratiğim bu yönde. Şu an kavrumları Bullet ile yaptığım için miktarlar 500 g civarında; bu da ana profil etrafında birkaç parti daha rahat dolaşabilmeyi sağlıyor.

Her kahve için ortalama 4 kavrum yapıyorum (gerektiğinde artabiliyor) ve ardından kör tadıma geçiyoruz. Bugüne kadar bir kahve hariç, ilk profilden farklı bir profilin seçildiğini açıkçası hatırlamıyorum. Atölye içi tüketime de ortalama 1500 g civarı kahve kalıyor. Gelen giden, coldbrew derken göze gelmeyecek bir miktar bence.

Anlattıklarım tamamen kendi aksiyonum ve çalışma biçimimle ilgili.
“Olmayan profil verilir mi / verilmez mi” tartışmasının tarafı değilim. Zaten demleme reçetesi hazır olmayan bir kahveyi satışa açmayan biri olarak, mental olarak da çok dahil olabileceğim bir alan değil. 🙂

Arkadaşlar selam :)

Şu an tadım setinde sepette otomatik %20 indirim aktif.

Henüz tanışmadıklarımızla tanışmak, tanıştıklarımızla da yeni kahveleri daha hızlı deneyebilmek adına bir tadım seti hazırladım.

6 x 100g olacak şekilde, mevcut kahvelerin tamamı (espresso blend hariç) set içerisinde yer alıyor.

Tüm Kahveler Tadım Seti 6 x 100g

-
Kruen açıldığından beri üretim tarafı oldukça yoğun ilerliyor.
Kafe tarafındaki espresso ve nitelikli talep, mikro üretim kapasitesiyle birleşince bir süredir yüksek tempoda üretim + sınırlı iletişim tarafına kaymış durumdaydım.

Yeni makine geldi, ama kurulumu ve stabil şekilde devreye alınması 10–15 gün sürecek.
O sürece girmeden önce elimdeki zamanı bu şekilde değerlendirmek istedim.

Sonrasında üretim tarafı biraz daha rahatlayacak, ben de iletişim ve geri bildirim tarafına daha fazla vakit ayırabileceğim.

Bu süreçte seti biraz daha ulaşılabilir tutmak istedim.

İyi fincanlarda buluşmak üzere ☕

Geri