enkoppkaffe
Barista
Son zamanlarda gördüğüm en iyi siyasi gönderme olabilirİyi tamp yapsın da İstanbul tarafında bi kanallanma olmasın
Son zamanlarda gördüğüm en iyi siyasi gönderme olabilirİyi tamp yapsın da İstanbul tarafında bi kanallanma olmasın
Haydii sahte belge düzenledin, haydii bunu paylaşma gereği gördün. E be evladım Şerif hocayı da etiketlemezsin be ahahahah
0 TL ile SCA da bir gün geçirme :dHaydii sahte belge düzenledin, haydii bunu paylaşma gereği gördün. E be evladım Şerif hocayı da etiketlemezsin be ahahahah
Çok gizli operasyondu ortaya çıkınca yalanlandı bilmediğin seyler var kardeşim.Haydii sahte belge düzenledin, haydii bunu paylaşma gereği gördün. E be evladım Şerif hocayı da etiketlemezsin be ahahahah
Biraz tarih okumanı kendi araştırmanı yapmanı tavsiye ederim olay düşündüğün gibi değil kardeşim.Çok gizli operasyondu ortaya çıkınca yalanlandı bilmediğin seyler var kardeşim.
Size tarihi yanlış öğretiyorlar kardeşim.Biraz tarih okumanı kendi araştırmanı yapmanı tavsiye ederim olay düşündüğün gibi değil kardeşim.
www.instagram.com
Bu iş noldu yaHaydii sahte belge düzenledin, haydii bunu paylaşma gereği gördün. E be evladım Şerif hocayı da etiketlemezsin be ahahahah
En son özür mesajı yayınladı 1-2 saat sonra sildiBu iş noldu ya
Ondan göremedim demekki baktım bi iki kez yoktuEn son özür mesajı yayınladı 1-2 saat sonra sildi
Sadece cesurların mı işidir visiksti?Gibi'nin Badana bölümünü izlerken bu adam gibi hisseden tek ben miyim? Ünal Bey için badana neyse bizim için de nitelikli kahve o.
Ekli dosyayı görüntüle 28333
www.instagram.com