• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Knodos Espresso Aksesuarları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KNODOS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ekli dosyalar

• 4C90F8E7-3224-4BFA-AFF4-B72B0BE17595.jpeg
    4C90F8E7-3224-4BFA-AFF4-B72B0BE17595.jpeg
    64.9 KB · Görüntüleme: 126
  • 9F112AC6-EDD7-4C88-9F7C-089AF8227EE1.jpeg
    9F112AC6-EDD7-4C88-9F7C-089AF8227EE1.jpeg
    120 KB · Görüntüleme: 131
Single dose tüpleri gerçekten güzel görünüyor fiyatını çok merak ediyorum yurt dışından almak yerine kesinlikle tercihim olur. Bu kadar çok talep varsa foruma özel toplu alım indirimi gibi birşey yapmaya yönelik düşünceniz var mıdır? Bir de sitenizin açılış tarihi kesinleşti mi?

Merhabalar ilginiz için çok teşekkür ederiz. Başlangıçta Türkiye pazarına girmekte tereddüt etmiş olsakta sizlerin ilgisini görmek bu tereddütün gereksiz olduğunu gösteriyor bize. Dürüst olmak gerekirse benim tüm kahve serüvenim bu forum aracılığı ile gelişti ve KNODOS markasına dönüştü bu yüzden kesinlikle foruma özel bir indirim olucak tüm ürünler için süresiz olarak %20 gibi bir indirim belirledik . Tamper dışında tüm ürünlerin üretimi tamamlandı fotoğraf çekimleri bitti web sitesi de neredeyse yayınlanmaya hazır. Yurtdışında özellikle Amerikada tatil sezonunda satışlar çok hareketli olduğu için biraz tüm enerjimizi o taraf aldı ama daha öncesinde de belirttiğim gibi bir aksilik yaşanmazsa şubat ayı ortasından itibaren satışa başlamayı umuyoruz.
Bizi instagramdan takip ederek destek olursanız çok mutlu oluruz.. @_knodos_

Merhabalar ilginiz için çok teşekkür ederiz. Başlangıçta Türkiye pazarına girmekte tereddüt etmiş olsakta sizlerin ilgisini görmek bu tereddütün gereksiz olduğunu gösteriyor bize. Dürüst olmak gerekirse benim tüm kahve serüvenim bu forum aracılığı ile gelişti ve KNODOS markasına dönüştü bu yüzden kesinlikle foruma özel bir indirim olucak tüm ürünler için süresiz olarak %20 gibi bir indirim belirledik . Tamper dışında tüm ürünlerin üretimi tamamlandı fotoğraf çekimleri bitti web sitesi de neredeyse yayınlanmaya hazır. Yurtdışında özellikle Amerikada tatil sezonunda satışlar çok hareketli olduğu için biraz tüm enerjimizi o taraf aldı ama daha öncesinde de belirttiğim gibi bir aksilik yaşanmazsa şubat ayı ortasından itibaren satışa başlamayı umuyoruz.
Bizi instagramdan takip ederek destek olursanız çok mutlu oluruz.. @_knodos_
Gel de bekle şimdi Şubat ortasını :) ilginiz için ben teşekkür ederim indirim için ayrıca sevindim, hayırlı işler bol kazançlar dilerim.

Wdt aratınca konuyu gördüm baştan sona keyifli keyifli okudum ancak sonuç hüsran oldu. Amazon usa üzerinden satış yapıyorsunuz gördüğüm kadarıyla, türkiye amazon üzerinden de mağaza açma ihitmaliniz yok mudur? Ürünler gerçekten güzel gözüküyor.

Merhabalar teşekkür ederim.Evet Canada ve USA de online platformda satışlarımız devam ediyor .Durum şu açıkçası Amerika da volume çok yüksek beklediğimizden fazla talep oldu üstüne trendi kaçırmamak için yeni ürünlerin lansmanına hazırlanıyoruz ilaveten stoksuz kalmamak için sürekli bir efor ve nakit gerekiyor ve bizi yordu bu durum. Oradaki işleyişi oturtmadan burdaki operasyona girişmenin bize zarar verebileceğini düşündük.Biraz daha zamana ve iş gücüne ihtiyacımız var sadece.
İnstagramdan takip ederek destek olursanız çok mutlu oluruz 🙏🏻
@_knodos_

Amerika ve Canada da yaşayan arkadaşlara duyurudur !
Lansman kapsamında ücretsiz ürün dağıtıyoruz ( tamper ve single dose tubes) . İlgilenen arkadaşlar benimle iletişime geçebilirler
Teşekkürler..

Amerika ve Canada da yaşayan arkadaşlara duyurudur !
Lansman kapsamında ücretsiz ürün dağıtıyoruz ( tamper ve single dose tubes) . İlgilenen arkadaşlar benimle iletişime geçebilirler
Teşekkürler..
Bizede olsa kezke single dose tuplerden😊. Ucretsiz olmasa da makul bir fiyat olsa da alsak.

Single dose tüpler için normcore firmasının vardı ürünü bakmıştım bir ara çok pahalıydı sizde fiyatları nedir

Artik dayanamayip tupler ile knock box i aldim. Bir cok marka cikti onume. Fakat madem bizden biri var dedim, neden baskasindan alim ki? Amazon uzerinden verdim siparisleri. Urunler ne yazikki amazon deposundalar. Bu yuzden de gumruk ve kargo biniyor biraz. Fakat urunler gayet kaliteli. Paketleme cok saglam. Ahsaplar kaliteli. Knock box saglam (ben biraz sert vururum, o yuzden benim icin onemli). Tuplerin cam kalitesi baya iyi. Makineye attim banamisin demedi. Daha ne olsun diye sordum kendime. Ve tek bir sey aklima geldi. Keske tuplerin kapaklari valfli olsaymis. Birde keske bu urunler Turkiye de de olsaymis ki bosa vergi kargo ile ugrasmasa millet. Sanirim Turkiyeye gelicekler gelecekte. Burada fiyatlari da daha ulasilabilir olur. Gereksiz masraflar olmaz.
Emeginize saglik @KNODOS

IMG_1507.jpeg

IMG_1513.jpeg

IMG_1514.jpeg

Geri