• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Kasım 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Web sitesi tam bir sabır testiymiş. Sipariş vermek için zaten bi' tur uğraşmıştım. İki gündür ödeme onayı haricinde bir email gelmediği için bi' bakayım nedir durum dedim, şimdi de order tracking ile uğraşıyoruz. Order number girince sayfa sadece kendini yeniliyor.

Forum aracı olmasa kesinlikle uzak duracağım bir firma olurdu. İlgililerin dikkatine sunarım.

Web sitesi tam bir sabır testiymiş. Sipariş vermek için zaten bi' tur uğraşmıştım. İki gündür ödeme onayı haricinde bir email gelmediği için bi' bakayım nedir durum dedim, şimdi de order tracking ile uğraşıyoruz. Order number girince sayfa sadece kendini yeniliyor.

Forum aracı olmasa kesinlikle uzak duracağım bir firma olurdu. İlgililerin dikkatine sunarım.
Selam can bey site konusunda ne yapabiliriz diye çok düşündüm en iyi hosting kullandık. Fakat kahve kulübü o kadar büyük bir platform ki dayanmıyor. Sistem çöküyor bu durumlarda siparişiniz mail olarak değil. Telefonunuza kargo mesajı gönderilmek üzere kurulu bir sistem yaptık. Gece gündüz çalışıyoruz en iyi hizmeti vermek için. Saygılarımla

Son düzenleme:
Merhaba @blackeagle
Merhaba Brezilya Sitio Cafundo espresso kavrumu diğer kahvelerden hem espresso hem filtre içebiliyorsunuz. Güncel hasattır hepsi.Bu arada Kolombiya Huila ve Guatemala medina stoklarımıza tekrar geldi.Saygılarımla
Sitio Cafundo'dan sadece 1kg satış yapılıyor, 250 gr kalmamış gözüküyor. Tekrar satışa girecek mi acaba?
Girmeyecekse Kolombiya coocentral ile çok farklı tatlar var gibi gözüküyor, daha meyvemsi ve ekşili tatlar var coocentralde sanki, acaba ondan mı alsak?
Bir de diğer kahvelerden de espresso alabilirsiniz demişsiniz. O noktada alırken espresso olduğunu belirtmemiz gerekir mi? Kavrum profili değişmiyor mu espressoda? Yoksa filtre ve espresso için standart ortak bir profil mi var? Bu konularda aydınlatırsanız sevinirim.
Teşekkürler şimdiden

Merhaba @blackeagle

Sitio Cafundo'dan sadece 1kg satış yapılıyor, 250 gr kalmamış gözüküyor. Tekrar satışa girecek mi acaba?
Girmeyecekse Kolombiya coocentral ile çok farklı tatlar var gibi gözüküyor, daha meyvemsi ve ekşili tatlar var coocentralde sanki, acaba ondan mı alsak?
Bir de diğer kahvelerden de espresso alabilirsiniz demişsiniz. O noktada alırken espresso olduğunu belirtmemiz gerekir mi? Kavrum profili değişmiyor mu espressoda? Yoksa filtre ve espresso için standart ortak bir profil mi var? Bu konularda aydınlatırsanız sevinirim.
Teşekkürler şimdiden
Merhaba Mehmet bey stokları güncelledik. Şu an mevcut kahvelerin hepsinden yeterince stoklarımız mevcut. Klasik espresso istiyorsanız espresso kavrumu dediğimiz Brezilya sitio cafundo ve brezilya fazenda sertao önerebilirim diğer kahveler omni roast hem espresso hem filtre için uygun profildedir.

Selam can bey site konusunda ne yapabiliriz diye çok düşündüm en iyi hosting kullandık. Fakat kahve kulübü o kadar büyük bir platform ki dayanmıyor. Sistem çöküyor bu durumlarda siparişiniz mail olarak değil. Telefonunuza kargo mesajı gönderilmek üzere kurulu bir sistem yaptık. Gece gündüz çalışıyoruz en iyi hizmeti vermek için. Saygılarımla
Ben siparişi takip etmeye çalışırken sipariş bana ulaşmış bile zaten. :) Dün arayıp teyit ettiğiniz için teşekkürler. Elinize sağlık.

Ben siparişi takip etmeye çalışırken sipariş bana ulaşmış bile zaten. :) Dün arayıp teyit ettiğiniz için teşekkürler. Elinize sağlık.
Can bey rica ederim her zaman arkasındayım elimizden ne geliyorsa en iyisini yapmaya çalışıyorum.

@blackeagle su tavsiyeniz olur mu? İlk denememi bugün yaptım, kötü değil ama istediğim verimi de alamadım. Parametreleri değiştirip tekrar deneyeceğim ama su kaynaklı da olabilir gibi geldi bana.
Merhaba uludağ premium öneririm su 35 ppm 55ppm arası ters osmoz 94 95 derece 1.16.7 oran(18/300ml 60/145/230/300) 4 parçalı döküş öneririm. Espresso için 1:1.8 1:2 1.2.5 oran damak zevkinize göre kalibre edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Espresso için 5 kahveden alım yaptım, Fazenda-Cafundo, Coocentral, Barbara, Medina.

Modern espresso için her kahvesi uygun, klasik espresso için Cafundo-Fazenda daha uygun.

Ilk alışverişim hiç tanımadığım için tüm seçkiden almaya çalıştım.

ETİYOPYA GİGESA/YIKANMIŞ

KOLOMBİYA COOCENTRAL YIKANMIŞ

ETİYOPYA BUNCHO/HONEY

HONDURAS SANTA BARBARA/RED HONEY

GUATEMALA ANTONİO MEDİNA/YIKANMIŞ

ETİYOPYA KERAMO VİLLAGE/NATURAL

Bugün ulaştılar bakalım nasıl çıkacak.

Merhaba uludağ premium öneririm su 35 ppm 55ppm arası ters osmoz 94 95 derece 1.16.7 oran(18/300ml 60/145/230/300) 4 parçalı döküş öneririm. Espresso için 1:1.8 1:2 1.2.5 oran damak zevkinize göre kalibre edebilirsiniz.
Uludağ premium ile ve verdiğiniz reçetenin 250 ml uyarlanmış haliyle(15/250 ml 50/120/190/250 4 parçalı döküş) demlemelerimi yaptım ancak sonuç yine aynı maalesef. 15 günü de geçmiş kavrumdan ama daha uzun degass istiyor sanırım kahveler.

Uludağ premium ile ve verdiğiniz reçetenin 250 ml uyarlanmış haliyle(15/250 ml 50/120/190/250 4 parçalı döküş) demlemelerimi yaptım ancak sonuç yine aynı maalesef. 15 günü de geçmiş kavrumdan ama daha uzun degass istiyor sanırım kahveler.
Merhaba kahve ilerleyen sürelerde de açılabiliyor. Bizden bazı geri dönüşler böyle oluyor. Kahvenin en iyi zamanını yakalamak içinde 10 günden sonra denenmesini gerektiğini düşünüyorum. Detaylı bilgiler için iletişime geçebilirsiniz.

3 farklı kahve ile alıma katıldım ve kahveler bana 1 gün içerisinde ulaştı, ilginiz için tekrar teşekkür ediyorum. Süreçten çok memnun kaldım.

Herkese Merhaba,
Çok teşekkür ediyorum herkese elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Reçeteler için yıkanmış natural kahveler için 21/24 click arasında orta kalınlıkta öğütülmesi ve su sıcaklığının 95 dereceyle 97 dereceye kadar çıkılmasını tavsiye ediyorum. Siteye çok beğendiğim bir varyete olan tabi Kolombiya kahvesini eklemiş bulunmaktayım. Saygılarımla

Herkese Merhaba,
Çok teşekkür ediyorum herkese elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Reçeteler için yıkanmış natural kahveler için 21/24 click arasında orta kalınlıkta öğütülmesi ve su sıcaklığının 95 dereceyle 97 dereceye kadar çıkılmasını tavsiye ediyorum. Siteye çok beğendiğim bir varyete olan tabi Kolombiya kahvesini eklemiş bulunmaktayım. Saygılarımla
Merhaba 2 kere denedim ama son KK ile ödeme aşamasında tutar farklı çıkıyor sipariş id 790 kontrol etmeniz mümkün mü rica etsem

Merhaba 2 kere denedim ama son KK ile ödeme aşamasında tutar farklı çıkıyor sipariş id 790 kontrol etmeniz mümkün mü rica etsem
Merhaba muzaffer beyle telefonla görüşüp sorunu çözülmüştür. İletişime açığız kasım ayı için gece gündüz telefonum açık bana ulaşabilirsiniz. Sitemize Endonezya kahvesi ekledik ön sipariş açık durumdadır. Saygılarımla.

Merhabalar herkese! Aşağıdaki liste ile alım ve tadıma ben de katıldım :D
  1. OMNI/GIGESA ETHIOPIA/WASHED
  2. OMNI FILTER/ETHIOPIA BUNCHO/HONEY
  3. OMNI/COLOMBIA EL PLACER WUSH WUSH/BLACK HONEY
  4. WILDER LAZO COLOMBIA/WASHED
  5. FRUIT BOMB/CARLOS MEJIA of Honduras/NATURAL/ESPRESSO OMNI
Seçim sürecinde ise ChatGPT'den şöyle bir istemle destek aldım:
Bir kahve uzmanı olarak davran.
Aşağıda verdiğim bağlantılarda bir forumdaki kullanıcıların yorumları ve deneyimleri yer almakta. Bu sayfaları detaylı şekilde incele ve kullanıcıların yorumları ile deneyim seviyelerini dikkate alarak espresso için 2, V60 için 3 kahve çekirdeği öner. Önerilerde beğeni sayısını dikkate alma, sadece yorumların ve kullanıcı deneyimlerinin kalitesini ön planda tut. Fiyat veya ek bilgiler istemiyorum. Önerileri liste formatında sun.

Ek olarak, belirtilen web sitesinde ("https://milestonescoffee.com/kategori/kahveler-57/") listelenen kahve çekirdekleri arasından 2 tane daha genel öneri yap.

Bağlantılar:

1. https://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/kasim-2024-kahve-kulubu-toplu-alim-etkinligi.9897/
  2. https://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/kasim-2024-kahve-kulubu-toplu-alim-etkinligi.9897/page-2
  3. https://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/kasim-2024-kahve-kulubu-toplu-alim-etkinligi.9897/page-3
Cevap da şöyle geldi:
Kahve Kulübü forumundaki kullanıcı yorumları ve deneyimlerine dayanarak, espresso ve V60 demleme yöntemleri için aşağıdaki kahve çekirdeklerini öneriyorum:

**Espresso İçin Önerilen Çekirdekler:**

1. **Brezilya Sitio Cafundo Natural/Espresso**
- Kullanıcılar, bu çekirdeğin dengeli ve zengin bir tat profiline sahip olduğunu belirtiyor. Özellikle çikolata ve fındık notalarıyla öne çıkıyor. Espresso için ideal bir seçim olarak değerlendiriliyor.

2. **Kolombiya Coocentral Yıkanmış/Omni/Espresso**
- Bu çekirdek, meyvemsi ve hafif asidik tatlarıyla dikkat çekiyor. Kullanıcılar, espresso hazırlarken canlı ve parlak bir lezzet elde ettiklerini ifade ediyor.

**V60 İçin Önerilen Çekirdekler:**

1. **Etiyopya Gigesha/Yıkanmış**
- Kullanıcılar, bu çekirdeğin çiçeksi ve meyvemsi aromalarıyla V60 demlemeye çok uygun olduğunu belirtiyor. Hafif gövdesi ve temiz bitişiyle öne çıkıyor.

2. **Kolombiya Wilder Lazo/Yıkanmış**
- Bu çekirdek, tatlı ve narenciye notalarıyla V60 demlemelerinde tercih ediliyor. Kullanıcılar, dengeli asiditesi ve kompleks aromalarıyla memnuniyetlerini dile getiriyor.

3. **Honduras Carlos Mejia/Natural/Omni Espresso**
- Kullanıcılar, bu çekirdeğin tatlı ve meyvemsi profiliyle V60 demlemelerinde başarılı sonuçlar aldıklarını belirtiyor. Özellikle kırmızı meyve notalarıyla öne çıkıyor.

**Ek Öneriler:**

Milestones Coffee'nin ürün yelpazesinden, aşağıdaki çekirdekleri de deneyebilirsiniz:

- **Etiyopya Buncho/Honey**
- Tatlı ve meyvemsi aromalarıyla hem espresso hem de filtre demlemeler için uygun bir seçenek.

- **Kolombiya El Placer Wush Wush/Black Honey**
- Kompleks ve zengin tat profiliyle farklı demleme yöntemlerinde ilginç deneyimler sunabilir.

Bu öneriler, kullanıcı yorumları ve deneyimlerine dayanarak hazırlanmıştır. Kendi damak zevkinize en uygun olanı seçerek keyifle demleyebilirsiniz.
Ne dersiniz? Sizce önerilerde iyi iş çıkarmış mı?

Merhabalar herkese! Aşağıdaki liste ile alım ve tadıma ben de katıldım :D
  1. OMNI/GIGESA ETHIOPIA/WASHED
  2. OMNI FILTER/ETHIOPIA BUNCHO/HONEY
  3. OMNI/COLOMBIA EL PLACER WUSH WUSH/BLACK HONEY
  4. WILDER LAZO COLOMBIA/WASHED
  5. FRUIT BOMB/CARLOS MEJIA of Honduras/NATURAL/ESPRESSO OMNI
Seçim sürecinde ise ChatGPT'den şöyle bir istemle destek aldım:

Cevap da şöyle geldi:

Ne dersiniz? Sizce önerilerde iyi iş çıkarmış mı?
ChatGBT Allah razı olsun de sen 😀.çok mantıklı bir yöntemmis forumu karıştırmaktan harap oluyorduk şunu resim cizdirmekten başka bir şeye kullanıyordum. Bunu deniyecem

Espersso seçimi yaptım bir de v60 için ekliycem keroma düşünüyordum ama varmi tavsiye v60 için

Geri